Lista e Telefonit të Konsumatorëve në Zvicër


Njerëzit e lidhur me sektorin e telekomit shpresojnë që shkalla e përdorimit të Listës Telefonike të Konsumatorit në Zvicër në krime do të bjerë pasi të hapet baza e të dhënave. Baza e të dhënave për numrat celularë, shumë e dobishme në promovimin ose tregtimin e produkteve dhe sigurohen nga ofruesit e bazës së të dhënave. Baza e të dhënave për numrat celularë do t'ju ofrojë informacione të tilla si emri, adresa dhe vendi i punës. Përdoruesit e telefonit celular mund të dërgojnë një mesazh të thjeshtë me tekst për të hequr dorë nga thirrjet e shitjes dhe marketingut të pakërkuara. Baza e të dhënave me shumicë ofron Baza e të dhënave të azhurnuara të numrave celularë, Baza e të dhënave të azhurnuara të email-it dhe Databaza e numrave të WhatsApp për të gjitha qytetet indiane. Baza e të dhënave tona është më e madhja e këtij lloji në botë dhe azhurnohet vazhdimisht me numrat e rinj të telefonit celular dhe detajet e kontaktit.

Lista e Telefonit të Konsumatorëve në Zvicër

Zvicra Lista e numrave të telefonit B2C

Shuma e regjistrave: 250K

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje

Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Pas kësaj, çdo muaj azhurnojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Ne ndërtojmë listën tonë të lëvizshme nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Prandaj, Pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të telefonit do të dorëzohet dhe për kontaktet me porosi të numrave celularë ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Typefarë lloji të numrave celular ju ofroni?

Si përfundim, Ne japim numrin e telefonit të biznesit gjithashtu të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të ndërtoni listën e telefonave celularë nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdor listën e numrave celularë për ndonjë platformë crm?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj ty

Si përfundim, Ne po bëjmë biznes nga viti 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e listës së numrave telefonikë. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të numrit të telefonit të kërcimit, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të kërcyer. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e telefonave celularë ka leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, Burimi i listës sonë të telemarketingut është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm në burim. Ne ndërtojmë listën e numrave celularë nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Whatfarë qëllimi ne përdorim këtë listë të numrave të telefonit celular?

Sidoqoftë, mund ta përdorni këtë listë të numrave të celularëve për të krijuar fushatat e marketingut në internet të sms-ve të kompanisë suaj ose thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të telefonit celular është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po, lista jonë e numrave të celularëve është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave të celularëve për të thirrur qendrën, është gati ta përdorni për të thirrur qendrën.

Drejtuesit e lidhur