Lista e postave elektronike në Suedi

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e postave elektronike në Suedi

Lista e emaileve të Suedisë përfshin të dhëna të reja të postës elektronike që mund t'ju ndihmojnë të drejtoni fushata të suksesshme me email. Një listë e mirë emaili është burimi më i rëndësishëm për marketingun me email. Në fakt, nëse lista juaj e emailit ka drejtime të mira, ata do t'ju marrin klientë të rinj dhe do të rrisin fitimet e biznesit tuaj. Megjithatë, nëse lista juaj ka të meta, ajo do t'ju japë drejtime joaktive. Prandaj, ju do të humbni kohën tuaj duke ndjekur drejtimet e gabuara nëse lista juaj është e pasaktë. Kjo është arsyeja pse ju duhet të përdorni gjithmonë një listë të besueshme email për marketingun tuaj me email. Lista jonë e emailit në Suedi mund të jetë alternativa juaj më e mirë në këtë drejtim. 

Lista e emaileve të Suedisë nuk ju jep asgjë tjetër përveç drejtimeve aktive për marketingun tuaj me email. Tani mund ta merrni këtë listë të verifikuar të emaileve nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit me një çmim të lirë. Për më tepër, ne jemi një nga liderët e tregut në këtë industri. Ne kemi fituar gjithashtu një reputacion të mirë përmes viteve të shërbimit të sinqertë. Ju gjithmonë mund të prisni rezultate të mira nga marketingu juaj nëse përdorni listën tonë. Pra, bëni porosinë tuaj sot dhe filloni udhëtimin tuaj drejt suksesit. 

Lista e emaileve të Suedisë mund t'ju ndihmojë të arrini audiencën tuaj të synuar. Për më tepër, ka kontakte të freskëta dhe të sakta. Kështu, ju merrni 95% dorëzim me kontaktet tona. Tani mund të ndaloni së brengosuri se si të arrini tek njerëzit në masë dhe të filloni të punoni në strategjinë tuaj të marketingut. Ju gjithashtu mund të shkarkoni një listë provë për të kontrolluar cilësinë e klientëve tanë. 

0 milion
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e Email e Konsumatorit në Suedi

Lista e postave elektronike në Suedi

Lista e emaileve të klientëve të Suedisë ka drejtimet më të mira b2c në treg. Këto të dhëna do t'ju lejojnë të arrini publikun masiv dhe t'i ktheni ata në klientët tuaj. Lista jonë ka vetëm drejtime të reja. Pra, mund të përqendroheni në krijimin e përmbajtjes dhe ofertave më të mira që mund të konvertojnë klientët. Më pas, ju mund t'i dërgoni të gjithë përmbajtjen tuaj pa kosto përmes emaileve. Pra, ju mund të kurseni para dhe kohë nëse përdorni email marketing me listën tonë të postës elektronike të Suedisë. 

Lista e emaileve të klientëve të Suedisë është e përshtatshme për të gjitha llojet e marketingut me email. Do t'ju japë mijëra drejtime që mund t'ju sjellin shitje të reja dhe më shumë fitime. Si i tillë, ju mund të promovoni produktet dhe shërbimet tuaja në këto drejtime. Ju gjithashtu mund të mbani kontakte me bazën tuaj të klientëve dhe t'i edukoni ata për vlerën e produkteve tuaja me listën tonë të postës elektronike. Për më tepër, mund t'i njoftoni ata për ofertat dhe ofertat e reja për shërbimet tuaja. Në përgjithësi, lista jonë do t'ju japë një audiencë të madhe për të provuar marketingun tuaj dhe për të promovuar biznesin tuaj. 

Adresa Email e Suedisë

Bleni adresën e emailit të Suedisë sot me një çmim të ulët nga ne. Ju mund ta merrni këtë listë të verifikuar në faqen tonë të internetit në çdo kohë. Për më tepër, ekipi ynë mbështetës është gjithmonë aty për t'ju ndihmuar nëse doni të dini më shumë rreth listës. Ju gjithashtu mund të shkarkoni listën tonë në format Excel, Text dhe CSV. Pra, ju mund të kryeni marketing edhe me sistemet tuaja CRM nëse përdorni listën tonë të postës elektronike të Suedisë.

Bleni adresën e emailit të Suedisë me një çmim me shumicë për të marrë listën e plotë. Ju gjithashtu mund të merrni versione më të vogla të listës nëse nuk keni nevojë për kaq shumë kontakte. Për më tepër, listën normale mund ta merrni brenda vetëm 4 orëve nga porositja. Nëse keni porositur një listë të personalizuar, ajo do të jetë gati brenda 72 orëve. Pra, bëni porosinë tuaj sot këtu dhe filloni marketingun me email.

Shuma e rekordeve : 2.7 Milion

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri * Mbiemri * Mosha

adresa * Adresa e emailit

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Azhurnimi i fundit: së fundmi

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Lista e emaileve të biznesit të Suedisë

Lista e emaileve të biznesit të Suedisë është një bazë të dhënash e kontakteve me email që kanë vetëm të dhëna reale dhe aktive. Në fakt, ne jemi gjithmonë të kujdesshëm për të ruajtur standardin e listës sonë. Prandaj, ne ndjekim disa procese strikte që sigurojnë cilësinë e të dhënave tona. Së pari, ekipi ynë i mbledhjes së të dhënave përdor vetëm regjistrime të besuara për të gjetur dhe mbledhur kontaktet. Më pas, ata kontrollojnë prizat dhe heqin të gjitha kontaktet që janë jashtë përdorimit. Ata gjithashtu heqin të gjitha drejtimet e rreme dhe kontaktet e kopjuara. Prandaj, do të merrni shumë përgjigje nga marketingu juaj me email nëse përdorni listën tonë. 

Lista e emaileve të biznesit të Suedisë mund t'ju ndihmojë të drejtoni me lehtësi marketingun me email. Në fakt, ju mund të porosisni një listë të personalizuar me kontaktet vetëm të audiencës tuaj të synuar. Prandaj, ju mund të drejtoni marketing më të saktë nëse merrni listën tonë të personalizuar. Për më tepër, marketingu me email është një nga mënyrat më të dobishme për t'i kthyer klientët në klientë. Për më tepër, kushton shumë pak dhe nuk kërkon shumë kohë për t'u përdorur. Pra, ju mund të merrni kthimin më të mirë të investimit (ROI) nëse bëni marketing me email me listën tonë të emaileve në Suedi.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur