Lista e Numrave të Spanjës WhatsApp

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju dha listën e numrave të whatsapp. Nëse ju pëlqen të blini listën e numrave të whatsapp, atëherë jeni vendi i duhur. Sidoqoftë, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën e përditësuar dhe të saktë të numrave celularë të regjistruar në whatsapp. Kështu, ju mund të merrni të gjitha të dhënat aktive dhe të vlefshme të whatsapp. Ju gjithashtu mund të krijoni listën e numrave të Whatsapp të njerëzve të synuar.

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka më shumë se 3 miliardë listë numrash whatsapp nga vende të ndryshme. Dhe të gjithë njerëzit aktivë në whatsapp. Nëse mendoni të bëni fushata marketingu në whatsapp, atëherë mund të blini listën e numrave celularë të synuar në whatsapp. Gjithsesi, Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit ju jep një listë aktive dhe të saktë të numrit të whatsapp nga bota. Ju mund të porosisni tani për listën tuaj ws të bazës së të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Spanjës WhatsApp

Lista e numrave të WhatsApp në Spanjë është një produkt i shkëlqyer. Prandaj, baza e fundit e të dhënave të postimeve po e ofron këtë produkt me një çmim të madh. Në fakt, Barcelona, ​​Madridi, Sevilja, Palma de Mallorca, Granada dhe shumë qytete të mëdha numri i WhatsApp është gjithashtu i disponueshëm në bazën e të dhënave. Pas kësaj, kur të merrni listën e numrave të WhatsApp në Spanjë, do t'u merrni klientëve të gjithë informacionin bazë që ju nevojitet. Të tilla si emri, mbiemri, puna, adresat, qyteti, kodi postar dhe më e rëndësishmja, numri i tyre WhatsApp. Për shembull, mund të shtoni filtrat tuaj të personalizuar në listë. Ekspertët tanë të të dhënave janë gjithmonë të përditësuar në këtë bazë të dhënash për një rezultat më të mirë të marketingut.

Prandaj, në listën e numrave të WhatsApp të Spanjës që bëni mesazhe me shumicë ose reklama promovuese, mund të fitoni ROI-në më të mirë. Për më tepër, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka një ekip të dedikuar të tregut dixhital. Detyra e tyre është të kërkojnë dhe hulumtojnë truket e marketingut dixhital. Në emër të tyre ne përgatisim këtë bazë të dhënash. Pra, nuk do t'ju zhgënjejë kurrë për të bërë marketing në të gjithë Spanjën. Ndërkohë, databaza jonë është 100% e saktë me informacion autentik. Kjo është arsyeja pse konsumatorët tanë marrin rezultatet më të mëdha nga marketingu përmes produkteve tona.

Përkundër kësaj, disa konsumatorë blejnë listën e numrave të WhatsApp në Spanjë nga shitës të tjerë. Por ata shitës nuk ndanë për përdorimet e produktit. Pra, baza e fundit e të dhënave të postimeve nuk është si e tyre. Kështu, me produktet, ekspertët tanë të të dhënave ofrojnë udhëzimet e duhura për rezultatin më të mirë në marketing.

Lista e numrave të telefonit WhatsApp të Spanjës

Lista e Numrave të Spanjës WhatsApp

Lista e numrave të WhatsApp në Spanjë që kemi shitur që nga viti 2012. Në vitin 2009 lindi ky WhatsApp. Por Baza e të dhënave më të fundit të postimeve filloi udhëtimin në 2012 dhe filloi shitjen e këtyre produkteve. Megjithatë, në harkun kohor të disa viteve, ne kemi marrë një përgjigje pozitive nga klientët duke shitur bazën e saj të saktë të të dhënave. Ky sukses nuk është kryesisht i yni. Ndërkohë konsumatori ynë ka përfituar shumë nga ky produkt. Pra, shitjet e tyre janë rritur nga 2 deri në 10 herë nga periudha e mëparshme. Pra, tani ata janë vazhdimisht të interesuar të blejnë produkte nga ne. Mbi të gjitha, ju gjithashtu mund të filloni të rritni biznesin tuaj me listën e numrave të WhatsApp në Spanjë.

Duke pasur parasysh, marketingu dixhital do të jetë kaq i lehtë nëse merrni listën e saktë të numrave të WhatsApp në Spanjë. Prandaj, ju mund ta blini këtë bazë të dhënash nga ne në çdo kohë dhe nga kudo. Ne pranojmë të gjitha mënyrat e disponueshme të pagesës. Pra, do të jetë e lehtë për ju të blini dhe të filloni marketingun në WhatsApp. Megjithatë, ju mund të kontaktoni ekspertët tanë të të dhënave për bazën e të dhënave tuaja të personalizuara. Do të duhen disa minuta për t'i modifikuar dhe dërguar direkt në emailet tuaja. Mund ta merrni bazën e të dhënave në format Excel ose CSV ose txt. Për më tepër, databaza jonë mbështet të gjitha zgjidhjet më të fundit të CRM. Pra, nuk do të jetë shumë e vështirë për t'ju filluar.

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 5 Milion

Çmimi: $ 10,000

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 3 Milion

Çmimi: $ 6,000

Paketa 1 Milionë

Numrat totalë të WhatsApp: 1 Milion

Çmimi: $ 2,500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 500,000

Çmimi: $ 1,500

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 100,000

Çmimi: $ 800

Paketa 50K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 50,000

Çmimi: $ 500

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 300 dollarë

Drejtuesit e lidhur