Lista e Numrave të Telefonit në Slloveni

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonit në Slloveni

Lista e numrave të telefonit të Sllovenisë ofron numrat më të mirë të njerëzve realë nga Sllovenia. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve po e shet këtë listë për një çmim të lirë. Lista jonë është shumë e përgjegjshme dhe ofron një shkallë saktësie prej 95%. Si i tillë, ekipi ynë i të dhënave gjen numrat nga të dhënat e besuara. Më pas, ata verifikojnë numrat përpara se t'i shtojnë në listë. Përveç kësaj, ne përditësojmë listën tonë për të hequr numrat që janë jashtë përdorimit. Pra, mund të prisni rezultatin më të mirë nga promovimet tuaja nëse përdorni listën tonë. Shkurtimisht, lista jonë e numrave të telefonit në Slloveni do të sigurojë një rritje në shitjet dhe fitimin tuaj për t'ju ndihmuar të rritni biznesin tuaj. 

Lista e numrave të telefonit të Sllovenisë ju jep të dhënat më të mira b2c. Drejtimet e mira mund t'ju sjellin shitje të reja dhe më shumë fitime. Megjithatë, nëse lista juaj është e gabuar, mund të humbasë kohën tuaj duke ju bërë të ndiqni drejtimet e gabuara. Kështu, lista jonë autentike mund të jetë partneri juaj më i mirë për të drejtuar fushata të suksesshme marketingu. Ne gjithmonë punojmë shumë për t'ju dhënë listën më të mirë të numrave të telefonit, në mënyrë që të mund të merrni gjithmonë rezultatet më të mira. 

Lista e numrave të telefonit të Sllovenisë përmban vetëm numra të vërtetë telefoni. Si i tillë, ju mund të kryeni të gjitha llojet e telemarketingut me listën tonë. Prandaj, lista jonë mund të jetë vërtet e dobishme për biznesin tuaj në shumë mënyra. Nga telefonatat e ftohta te SMS me shumicë, lista jonë është e përshtatshme për të gjithë. Kështu, ju mund ta çoni biznesin tuaj në një nivel tjetër me listën tonë të numrave celularë në Slloveni.

Lista e listës së numrave celularë të konsumatorëve të Sllovenisë

Lista e Numrave të Telefonit në Slloveni

Lista e numrave celularë të Sllovenisë ju lejon të drejtoni të gjitha llojet e fushatave për të ndikuar te klientët e mundshëm. Si i tillë, problemi më i madh në drejtimin e fushatave është arritja e audiencës së duhur. Epo, me listën tonë, mund të siguroheni që ofertat dhe promovimet tuaja të arrijnë audiencën tuaj të synuar. Lista jonë do t'ju japë kontaktet në formatin tuaj të preferuar duke përfshirë CSV dhe Excel. Prandaj, ju mund t'i përdorni ato drejtpërdrejt në sistemet tuaja CRM për të ekzekutuar seanca të automatizuara të thirrjeve. Në përgjithësi, ju mund të merrni oferta të reja shitjesh në një kohë të shkurtër me listën tonë të numrave të telefonit Slloveni.

Lista jonë e numrave celularë në Slloveni do t'ju japë rezultatin më të mirë nga fushatat tuaja të marketingut. Tani mund të kurseni kohën dhe përpjekjen tuaj për të përfituar sa më shumë me listën tonë. Për shembull, mund t'i telefononi drejtuesit për t'i njoftuar për ofertat dhe ofertat e reja. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të reklamoni produktet dhe shërbimet tuaja tek ata. Për më tepër, ju mund të drejtoni fushata me SMS me shumicë për të arritur të gjithë klientët në të njëjtën kohë. Në këtë mënyrë, lista e numrave të telefonit të Sllovenisë do t'ju sjellë më shumë shitje dhe fitim të shpejtë.

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 150 dollarë

Merrni Shembullin tuaj Falas Këtu

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Sllovenisë

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur