Lista e ribotimit të postës elektronike

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e emailit të ribashkimit

Lista e postës elektronike të Reunion është një bazë të dhënash e verifikuar e klientëve të postës elektronike. Si të tilla, këto drejtime mund të jenë të çmuara për biznesin tuaj. Në fakt, ju mund të promovoni markën dhe produktet tuaja tek njerëzit në masë me këtë listë. Ju gjithashtu mund të merrni klientë të rinj dhe të rrisni fitimin tuaj nëse drejtoni marketing me email me listën tonë. Për më tepër, të gjitha drejtimet tona janë të freskëta dhe të sakta. Ato përfshijnë gjithashtu emrin, adresat e emailit dhe profilet LinkedIn të kontakteve. Prandaj, ju mund të kryeni marketing të saktë me email me listën tonë të postës elektronike të Ishujve Reunion. Në përgjithësi, është një burim i shkëlqyer i drejtimeve të vlefshme që mund të rrisin shitjet tuaja. 

Lista e postës elektronike të Reunion mund të jetë burimi juaj më i mirë për të drejtuar një marketing të mirë me email. Si e tillë, një listë e mirë e-mail mund të jetë një pasuri për biznesin tuaj. Megjithatë, nëse lista juaj është e gabuar, do të humbasë kohën tuaj më kot me drejtimet e gabuara. Nga ana tjetër, sa më e mirë të jetë lista juaj, aq më shumë shanse për të marrë drejtime të reja shitjesh prej saj. Pra, opsioni i zgjuar është që gjithmonë të blini listën tuaj të postës elektronike nga një kompani e besuar si Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit.

Lista e postës elektronike të Reunion përfshin vetëm të dhëna të verifikuara për marketingun tuaj me email. Ne gjithmonë premtojmë t'ju japim listën më të mirë për fushatat me email. Prandaj, ne punojmë shumë për t'ju dhënë vetëm drejtime të reja në listën tonë. Në fakt, drejtuesit tanë kanë një shkallë saktësie prej 95%! Pra, duhet të blini listën tonë për të rritur fitimet e biznesit tuaj. 

0
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e postave elektronike të konsumatorëve të Reunion

Lista e emailit të ribashkimit

Lista e postës elektronike të klientëve të Reunion është ndër listat më të mira të postës elektronike b2c në treg. Si e tillë, kjo listë është e përshtatshme për të gjitha llojet e marketingut me email. Në fakt, marketingu me email ofron kthimin më të mirë të investimit (ROI). Kështu, ju mund të fitoni shumë para pa shpenzuar shumë para në marketing nëse përdorni listën tonë. Tani ju mund të arrini mijëra njerëz dhe t'u ofroni atyre marketingun tuaj. Lista jonë e postës elektronike të Reunion mund të ndihmojë biznesin tuaj të rritet në lartësi të reja duke ju dhënë drejtimet më të mira. 

Lista e emaileve të klientëve të Reunion ju jep kontaktet e emailit të një numri të madh njerëzish. Tani nuk shqetësoheni për arritjen e publikut masiv. Ju gjithashtu mund të krijoni të gjitha llojet e përmbajtjes për të lëkundur drejtuesit dhe për t'i kthyer ato në klientët tuaj. Për shembull, mund t'u dërgoni atyre katalogët dhe fotot e produkteve tuaja. Për më tepër, ju mund të promovoni produkte dhe shërbime të reja tek drejtuesit. Ju gjithashtu mund të rrisni prezencën e markës tuaj dhe të bëni veten të njohur për publikun me reklama. Pra, pse të presim? Blini listën tonë të postës elektronike të Reunion sot dhe përparoni me më shumë fitime nga marketingu me email. 

Adresa e ribashkimit e-mail

Si përfundim, ne përdorim mjetet tona për të ndërtuar një listë email nga burime të ndryshme të të dhënave. Lista e Email të Reunion ka burimet më të mira për të ndërtuar adresat e postës elektronike në vend. Gjithashtu, ne ndërtojmë listë cilësore, të përgjegjshme dhe të verifikuar për çdo segment biznesi. Pavarësisht nëse po kërkoni të ndërtoni një listë email për biznesin B2B ose B2C, ne me siguri mund t'ju ndihmojmë.

Lista e emailit të Reunion ju ofron adresën e emailit të kontaktit të personit ekzekutiv të Reunion. Për fushatën tuaj të postës elektronike blini 99% adresë email të saktë, të vlefshme, të pastër, të freskët dhe azhurnoni nga Databaza e Postave të Fundit. Marketingu me email ka provuar të jetë një nga mënyrat më të mira për të nxitur shitjet në internet dhe në dyqane si tregtia elektronike. Ndërsa, në ditët e para të internetit, posta elektronike është gjithashtu diçka që është e lehtë për t'u përdorur. Shumë njerëz priren të mendojnë se listat e postave janë metoda e vjetër kur bëhet fjalë për marketing në internet. Ndërsa shumë biznese përqendrohen në marketingun e mediave sociale në ditët e sotme, por posta elektronike mbetet mjeti më efektiv kur bëhet fjalë për marketing në internet.

Vetëm listat e adresave të postës elektronike

Shuma e regjistrimit: 100,000

Çmimi: $ 300

Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësuar së fundmi
(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Lista e emailit të biznesit të ribashkimit

Lista e postës elektronike të biznesit të Reunion ju jep kontakte aktive me email që mund t'i përdorni për të marrë klientë të rinj. Në fakt, ne kryejmë shumë hapa të rreptë për t'u siguruar që lista jonë të ketë vetëm drejtimet më të mira. Kështu, ekipi ynë mbledh të dhënat nga burime të cilave mund t'u besojmë. Ata verifikojnë më tej drejtimet për t'u siguruar që nuk ka asnjë pistë joaktive ose kontakte të rreme. Ata gjithashtu heqin të gjitha drejtimet e kopjuara nga lista. Prandaj, mund të prisni shumë përgjigje aktive nga drejtuesit në listën tonë të postës elektronike të Ishujve Reunion.

Lista e postës elektronike të biznesit të Reunion është bërë me shumë kujdes për konsideratën tuaj. Si të tillë, ne jemi një nga kompanitë më të mira në treg. Për më tepër, ne kemi përvojë të gjatë në shitjen e listave të postës elektronike këtu. Kështu, ne mund të jemi një nga opsionet tuaja më të mira për të marrë lista të mira emaili. Gjithashtu, reputacioni ynë i mirë në treg është dëshmi e pretendimeve tona. Ne po e shesim listën me një çmim të lirë, kështu që ju mund të kurseni para dhe të merrni lehtësisht shitje të reja me listën tonë. 

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Listat e postës elektronike të Reunion janë aktive apo të vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur