Lista e postave elektronike të Pitcairn

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e postave elektronike Pitcairn

Lista e emaileve të Pitcairn është një nga koleksionet më të mira të klientëve të postës elektronike që do t'ju ndihmojë të drejtoni marketingun me email. Për më tepër, lista përmban vetëm të dhënat më të freskëta që kemi mbledhur nga burime të besueshme. Përveç kësaj, ne gjithmonë kontrollojmë listën tonë shumë herë për të hequr të gjitha kontaktet e rreme. Pra, mund të jeni i sigurt se do të merrni drejtime aktive që do t'ju marrin shumë përgjigje. Ju mund ta ndihmoni biznesin tuaj të fitojë më shumë të ardhura dhe të rrisë fitimet tuaja nëse bëni marketing me email me listën tonë të emaileve në Pitcairn. Tani ju mund të promovoni biznesin tuaj si dhe produktet tek një numër i madh njerëzish me listën. Do të jetë shoqëruesi juaj më i mirë për marketingun me email. 

Lista e postës elektronike të Pitcairn ka të dhëna të nivelit të parë të postës elektronike për marketingun tuaj me email. Si e tillë, ne jemi një kompani me reputacion të mirë në këtë biznes dhe kemi përvojë të gjatë këtu. Prandaj, ne jemi të kujdesshëm që t'ju ofrojmë gjithmonë shërbim cilësor në mënyrë që shërbimi ynë të jetë në lartësinë e famës së tij. Për më tepër, ne kemi një ekip mbështetës të gatshëm për t'ju ndihmuar me çdo gjë 24/7! Kështu, ju mund të prisni vetëm shërbimin më të mirë nga ne. 

Lista e postës elektronike të Pitcairn mund të blihet në bazën e fundit të të dhënave të postimeve me një çmim të lirë. Ne nuk kemi gjë tjetër veç drejtimeve të mira në listën tonë të verifikuar të emaileve. Kështu, lista jonë ka një shkallë të mahnitshme saktësie prej 95% dhe një shkallë të ulët të kthimit të postës elektronike. 

0
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e postave elektronike të konsumatorëve të Pitcairn

Lista e postave elektronike Pitcairn

Lista e emaileve të klientëve të Pitcairn do t'ju ndihmojë të drejtoni marketingun më të mirë të emailit me një numër të madh kontaktesh me email. Tani ju mund të kryeni promovime, si dhe fushata shitjesh në një audiencë të madhe me listën tonë. Në fakt, marketingu me email është një nga mjetet më ekonomike të marketingut për konvertimin e klientit. Ai gjithashtu ofron kthimin më të mirë të investimit (ROI) për paratë që shpenzoni. Mund t'ju ndihmojë të rritni shitjet tuaja dhe të përhapni emrin e biznesit tuaj në publik. Pra, nuk duhet të humbisni një mjet kaq të dobishëm.

Lista e emaileve të klientëve të Pitcairn është e mirë për të gjitha llojet e marketingut me email. Nga fushatat e shitjeve te promovimet e produkteve, ju mund t'i bëni të gjitha këto dhe më shumë me listën tonë. Për shembull, ju mund të dërgoni katalogët e produkteve tuaja dhe ofertat më të mira tek drejtuesit. Ju gjithashtu mund t'u dërgoni atyre oferta të reja dhe më shumë zbritje në shërbimet tuaja. Për më tepër, ju mund të promovoni produkte të reja dhe praninë tuaj të markës me përmbajtjen tuaj të marketingut. Lista jonë e postës elektronike në Pitcairn do të sigurohet që të gjitha këto të arrijnë në drejtimet tuaja të zgjedhura dhe t'ju japin kthimin më të mirë të investimit (ROI).

Adresa e emailit Pitcairn

Blini adresën e emailit të Pitcairn sot për të filluar marketingun me email për një numër të madh njerëzish. Në fakt, lista jonë është plot me të dhëna për t'ju ndihmuar të drejtoni një marketing të suksesshëm me email. Ju gjithashtu mund të porosisni një listë të personalizuar të postës elektronike Pitcairn me vetëm kontaktet e audiencës tuaj të synuar. Në këtë mënyrë, ju mund të drejtoni marketing më të saktë për audiencën e zgjedhjes suaj.

Bleni adresën e emailit të Pitcairn me një çmim të përballueshëm nga ne. Tani mund ta porosisni listën direkt në faqen tonë të internetit. Përveç kësaj, ju mund ta merrni listën brenda vetëm 4 orëve nga vendosja e porosisë tuaj. Nëse keni porositur një listë të personalizuar, porosia juaj do të marrë rreth 72 orë që të jetë gati.

Vetëm listat e adresave të postës elektronike

Shuma e regjistrimit: 150,000

Çmimi: $ 300

Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësuar së fundmi
(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Lista e emaileve të biznesit të Pitcairn

Lista e emaileve të biznesit të Pitcairn do ta ndihmojë biznesin tuaj të rrisë fitimet tuaja dhe të ketë rritje të shëndetshme. Si e tillë, një listë e re e postës elektronike mund t'ju ndihmojë të merrni rezultatin më të mirë nga fushatat tuaja të marketingut. Ju mund të gjeneroni më shumë shitje dhe të ndihmoni biznesin tuaj të rritet nëse bëni marketing me email tek njerëzit e duhur. Megjithatë, nëse lista juaj e emailit nuk është e saktë, do të humbasë kohën dhe paratë tuaja më kot. Për më tepër, nëse përpiqeni të krijoni një listë emailesh vetë, mund të përfundoni duke mbledhur të dhëna të rreme. Pra, gjëja e zgjuar është të merrni listën tuaj të postës elektronike nga një kompani e njohur si Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit. 

Lista e postës elektronike të biznesit të Pitcairn ju ofron udhëzimet më të mira të postës elektronike për marketing të suksesshëm me email. Në fakt, të gjitha kontaktet tona janë të përditësuara dhe të verifikuara. Tani mund të arrish mijëra njerëz dhe të drejtosh të gjitha llojet e fushatave me email mbi ta. Për më tepër, ju mund të rrisni vlerën e markës së biznesit tuaj me promovime. Ju gjithashtu mund të drejtoni trafikun në faqet e internetit dhe bloget tuaja me promovime me email. Në përgjithësi, lista jonë e emaileve në Pitcairn do t'ju sjellë fitime dhe vlerë më të madhe të markës me drejtime premtuese.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur