Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonit në Peru

Lista e numrave të telefonit të Perusë do t'ju ndihmojë të merrni klientë të rinj. Drejtimet e reja mund t'ju sjellin më shumë shitje. Kështu, mund t'ju ndihmojë të rrisni shumë fitimin tuaj. Sidoqoftë, së pari duhet të merrni një listë numrash. Lista e numrave ju jep kontaktet e njerëzve që mund t'i konvertoni në klientë. Në fakt, një listë e mirë e numrave celularë mund të sjellë më shumë të ardhura sesa shumë strategji të tjera të shtrenjta. Prandaj, opsioni i zgjuar është blerja e një liste të përditësuar nga një kompani e besuar si Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit. Lista jonë e numrave të telefonit në Peru mund të jetë burimi juaj më i mirë i klientëve të mundshëm.

Lista e numrave të telefonit të Perusë mund të jetë një pasuri për ju. Ne jemi të kujdesshëm që në listën tonë të shtojmë vetëm kontaktet e njerëzve të vërtetë. Në fakt, ekipi ynë përdor burime të besuara për të mbledhur numrat. Përveç kësaj, ne kontrollojmë detajet e kontakteve për t'u siguruar që nuk ka numra të rremë. Të gjitha këto janë për të siguruar që ju të merrni rezultatin më të mirë nga lista e numrave tanë celularë.

Lista e numrave të telefonit në Peru është shumë e lehtë për t'u shkarkuar dhe përdorur. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve po e shet këtë listë me një tarifë të ulët një herë. Si i tillë, ju mund të blini listën e plotë me një çmim me shumicë, ose mund të blini paketa më të vogla me një çmim më të ulët. Përveç kësaj, ju mund të shkarkoni një mostër falas për të kontrolluar cilësinë e të dhënave tona.

0milion
Numrat e telefonit në Peru

Lista e të dhënave të numrit celular të konsumatorit në Peru

Lista e Numrave të Telefonit në Peru

Lista e numrave celularë të Perusë është një nga b2c-të më të mira në treg. Si i tillë, ne kemi një përvojë të gjatë në treg. Për më tepër, ne kemi gjithashtu një reputacion të mirë që kemi fituar me vite shërbimi të mirë. Prandaj, ne mund të jemi një zgjedhje e mirë për ofruesin e listës suaj të numrave të telefonit në Peru. Për më tepër, ne e kemi rregulluar listën tonë në mënyrë të tillë që ta përdorni lehtësisht për të drejtuar promovime. Lista jonë është një nga më të mirat në treg, ne kemi shkallën më të mirë të përgjigjes. Kështu, mund të jeni i sigurt se do të rrisni ROI-në e biznesit tuaj me listën tonë të numrave celularë.
Lista e numrave celularë të Perusë përmban emrin, moshën, adresën, profesionin, gjininë dhe detaje të tjera së bashku me numrat e telefonit. Prandaj, ju mund të zgjidhni audiencën tuaj të synuar më saktë. Më pas, ju mund të planifikoni fushatat tuaja sipas tendencave dhe dëshirave të audiencës tuaj. Në këtë mënyrë, shkalla e suksesit të fushatës suaj të marketingut do të rritet shumë. Përveç kësaj, lista jonë është vërtet e lehtë për t'u shkarkuar dhe përdorur. Mund ta shkarkoni në format Excel ose CSV. Prandaj, ju mund të merrni klientë të rinj në një kohë të shkurtër me listën tonë.

Blini listën e numrave të telefonit celular në Peru

Bleni listën e numrave të telefonit celular të Perusë me një çmim të ulët në bazën e të dhënave më të fundit të postimeve sot. Tani mund të kryeni promovime dhe t'i dërgoni ofertat tuaja drejtuesve nga lista jonë. Si i tillë, ju mund të merrni klientë të rinj dhe të rrisni vlerën e markës tuaj me listën tonë. Në fakt, lista jonë e verifikuar do të sigurojë që të gjitha promovimet tuaja të arrijnë audiencën e duhur. Prandaj, ju mund të blini listën tonë të numrave celularë pa asnjë shqetësim. Prandaj, mund të jeni i sigurt se do të merrni vlerën e plotë të parave tuaja kur blini listën tonë.

Nëse blini listën e numrave të telefonit celular të Perusë nga ne, do të merrni klientë të vërtetë b2c që mund t'i përdorni për telemarketing. Për shembull, mund t'i telefononi drejtuesit për t'u treguar atyre për ofertat dhe marrëveshjet e reja. Ju gjithashtu mund t'i bindni ata të blejnë produktet dhe shërbimet tuaja duke folur me ta personalisht përmes telefonatave. Përveç kësaj, mund ta përdorni listën në një sistem CRM për të kryer thirrje të automatizuara. Në këtë mënyrë, ju mund të arrini shumë klientë të mundshëm me përpjekje minimale. Në përgjithësi, ju mund të merrni më shumë shitje dhe të rrisni shumë fitimin e biznesit tuaj nëse blini listën e numrave të telefonit në Peru. 

Paketa 8 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 8 Milion

Çmimi: $ 8,000

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 150 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

Lista e numrave të telefonit celular të Perusë

Lista e numrave të telefonit celular të Perusë mund të jetë partneri juaj në marketing. Ju mund të merrni rezultatet më të mira me listën tonë. Tani mund të përqendroheni në krijimin e strategjive të reja të marketingut. Lista jonë do të sigurojë që ata të arrijnë audiencën e duhur. Lista jonë e numrave të telefonit në Peru do të ketë shitje të reja dhe do të sigurojë rritje të shëndetshme të biznesit tuaj. 

Tani mund ta çoni biznesin tuaj në një nivel tjetër me listën tonë të numrave celularë në Peru. Kushton më pak dhe kursen shumë kohë. Ju mund ta përdorni kohën tuaj për të përmirësuar aspekte të tjera të biznesit tuaj. Lista jonë e verifikuar e numrave celularë në Peru do të rrisë ROI-në e biznesit tuaj dhe do t'ju ndihmojë të bëheni lider në treg. Pra, pse të presim? Blini listën tonë sot dhe fitoni më shumë para!

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur