Baza e të dhënave të emailit në Zelandën e Re

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e Emaileve të Zelandës së Re

Lista e postës elektronike të Zelandës së Re është një bazë të dhënash me kontakte të reja me email për marketing me email. Marketingu me email është një nga mjetet më pak të kushtueshme të marketingut në treg. Për më tepër, nuk keni nevojë të shpenzoni shumë kohë ose përpjekje për të drejtuar fushata të mira me email. Prandaj, mund të jetë efektiv si për bizneset e reja ashtu edhe për ato të vjetra. Përveç kësaj, ajo ka normën më të mirë të kthimit të investimit (ROI). Ju mund të shndërroni shumë klientë në klientë me marketing të mirë me email. Pra, duhet të filloni të promovoni biznesin dhe produktet tuaja përmes emaileve që tani. Lista jonë e emailit në Zelandën e Re mund ta ndihmojë biznesin tuaj me drejtime të reja për marketing me email.

Lista e postës elektronike të Zelandës së Re përmban vetëm drejtimet më të mira të postës elektronike b2c. Tani mund të filloni të planifikoni marketingun tuaj me email pa u shqetësuar për arritjen e audiencës së duhur. Në fakt, ne jemi të përkushtuar t'ju japim drejtime të sakta që do t'ju japin rezultatin më të mirë nga fushatat tuaja të marketingut. Për më tepër, të dhënat tona janë 95% të sakta dhe ofrojnë shkallën më të vogël të kthimit të postës.

Lista e postës elektronike të Zelandës së Re mund të jetë një pasuri për biznesin tuaj. Ju mund ta merrni këtë listë në çdo kohë nga faqja jonë e internetit. Në fakt, ne kemi një ekip mbështetës 24/7 për t'ju ndihmuar me gjithçka që lidhet me listën tonë. Përveç kësaj, të gjithë klientët tanë janë të përzgjedhur dhe të gatshëm për GDRP. Kështu që tani ju mund të drejtoni marketing efektiv me email që me siguri do t'ju sjellë klientë të rinj dhe do të rrisë fitimin.

0 milion
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e Email e Konsumatorëve në Zelandën e Re

Lista e Emaileve të Zelandës së Re


Lista e emaileve të klientëve të Zelandës së Re mund të jetë drita juaj udhëzuese për marketingun me email. Tani ju mund të drejtoni të gjitha llojet e marketingut në një audiencë masive. Lista jonë do t'ju japë audiencën për të. Për më tepër, lista jonë do t'ju japë vetëm drejtime aktive b2c. Prandaj, ju nuk mund të prisni asgjë përveç rezultateve të mira nga fushatat tuaja të marketingut. Për më tepër, ju mund të shkarkoni listën tonë në formatin excel, tekst dhe CSV. Pra, mund ta përdorni në sistemet tuaja CRM dhe të drejtoni fushata automatike me email. Ju gjithashtu mund të bëni promovime për ta bërë markën tuaj të njohur për publikun masiv.

Lista e emaileve të klientëve të Zelandës së Re është e përshtatshme për të gjitha llojet e marketingut me email. Do t'ju japë mijëra drejtime që mund t'ju sjellin shitje të reja dhe më shumë fitime. Si i tillë, ju mund të promovoni produktet dhe shërbimet tuaja në këto drejtime. Përveç kësaj, ju mund t'i njoftoni ata për ofertat dhe ofertat e reja për shërbimet tuaja. Ju gjithashtu mund të mbani kontakte me bazën tuaj të klientëve dhe të kryeni sondazhe me listën tonë të postës elektronike. Në përgjithësi, lista jonë e emailit në Zelandën e Re do t'ju japë një audiencë të madhe për të provuar marketingun tuaj dhe për të promovuar biznesin tuaj.

Shuma e rekordeve: 1.4 Miliona

(Prandaj të gjitha të dhënat nuk përfshijnë adresa emaili!)

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Adresa e emailit e Zelandës së Re

Blini adresën e emailit të Zelandës së Re sot nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve për të kaluar përpara të tjerëve në treg. Tani mund ta merrni listën tonë në çdo kohë me një tarifë të lirë, një herë. Për më tepër, ju mund ta merrni listën brenda vetëm 4 orëve nga porositja. Ju gjithashtu mund të porosisni një listë të personalizuar me vetëm kontaktet e zgjedhjes suaj.

Blini adresën e emailit të Zelandës së Re për të marrë listën e plotë të postës elektronike me një çmim me shumicë. Megjithatë, nëse doni të blini versione më të vogla të listës, mund ta bëni edhe këtë. Pra, nuk ka nevojë të blini më shumë kontakte sesa ato që ju nevojiten. Thjesht na trokisni në çdo kohë dhe bëni porosinë tuaj në faqen tonë të internetit. Lista jonë e postës elektronike në Zelandën e Re do t'ju sjellë më shumë fitime dhe shitje se kurrë më parë!

Lista e emailit të biznesit në Zelandën e Re

0 Miliona
Adresa e emailit B2B
Baza e të dhënave të emailit të biznesit të Zelandës së Re

Lista e emaileve të biznesit të Zelandës së Re mund të jetë partneri juaj i besuar për marketingun me email. Në fakt, ne jemi të kujdesshëm për të ruajtur cilësinë më të mirë për listën tonë. Kështu që ju mund të blini listën tonë pa asnjë shqetësim. Për këtë qëllim, ne ndjekim disa hapa strikte. Për shembull, ekipi ynë mbledh të dhënat kryesore vetëm nga të dhënat e besueshme. Për më tepër, ata verifikojnë disa herë lidhjet dhe heqin të gjitha ato joaktive. Ata gjithashtu heqin të gjitha drejtimet e rreme dhe kontaktet e kopjuara. Të gjitha këto sigurojnë që të mos merrni asgjë përveç kontakteve më të mira nga lista jonë e postës elektronike në Zelandën e Re.

Lista e emaileve të biznesit të Zelandës së Re është bërë me shumë kujdes. Si e tillë, ne jemi një kompani lider në treg. Për më tepër, ne kemi një përvojë të gjatë në shitjen e listave të postës elektronike. Në fakt, ne mund të jemi një nga zgjedhjet tuaja më të mira për shitësit e listave të postës elektronike. Reputacioni ynë i mirë në treg është gjithashtu dëshmi e pretendimeve tona. Kështu që ju mund të jeni i sigurt se do të merrni vlerën e plotë të parave tuaja kur blini listën tonë. Ne po e shesim listën me një çmim të lirë që ju mund ta përballoni, në mënyrë që të kurseni para dhe të merrni lehtësisht shitje të reja me listën tonë.

Shuma e rekordeve: 1.5 Miliona

(Prandaj të gjitha të dhënat nuk përfshijnë adresa emaili!)

Lista përfshin:

* Emri * Emri i biznesit * adresa * Qyteti * Kodi postar * Shteti

* Adresa Email * Numri i telefonit * Numri i faksit * Webfaqja adresë

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e postave elektronike të Zelandës së Re është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur