Lista e Telefonave BELNUMXB nga Zelanda e Re

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Lista e Telefonave BELNUMXB nga Zelanda e Re

Numrat e telefonit B2B të Zelandës së Re
0
Lista e Telefonave BELNUMXB nga Zelanda e Re

Numrat e listave të telefonit b2b të Zelandës së Re përfshijnë të gjithë numrat e telefonit të kontaktit të personave të biznesit të Zelandës së Re ose numrat celularë. Ju mund të kontaktoni me secilin person të biznesit lehtë në adresën e numrit të telefonit të kontaktit të tyre. Ju gjithashtu mund të krijoni një sms të madhe ose fushata telemarketing për ta me këtë listë të numrave të telefonit.

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është një nga burimet më të mira për listën e numrave të telefonit b2b të Zelandës së Re. Ju mund të merrni këtu të gjithë numrat e telefonit dhe numrat mobil të azhurnuar dhe të pastër. Ju gjithashtu mund të ndërtoni listën tuaj të celularit ose listën e telefonave fiks me ekipin tonë të ndërtuesve të listës së telefonit. Numrat e listave të telefonit B2B në Zelandën e Re përfshijnë 46,750 adresë telefonike të personit të biznesit nga Zelanda e Re.

Blini listat e numrave të telefonit të biznesit në Zelandën e Re

Shuma e regjistrave: 46,750

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 1350

Lista e Telefonave BELNUMXB nga Zelanda e Re

Lista e telefonave B2B të Zelandës së Re, është mbledhur me saktësi që përfshin informacione të azhurnuara të sakta të kompanisë, me numrin e tyre të telefonit, numrin celular, emrat e biznesit, qytetet dhe kodet zip. Ky numër i numrave të telefonit B2B liston bazën e të dhënave drejtuar kompanisë së duhur ose marrësve sipas nevojës për telemarketing, marketing me email, marketing sms dhe madje edhe fushata thirrjesh të ftohta.

Thelbi i suksesit me listat e telefonave në Zelandën e Re B2B është të shfrytëzoni të gjitha zgjedhjet në dispozicion dhe të renditni për perspektivat më të mundshme. Filtroni dhe synoni perspektivat tuaja më të mira për të maksimizuar shitjet, kohën dhe përpjekjen për ta bërë biznesin tuaj më shumë sukses. Lista e telefonit B2B e Zelandës së Re gjithashtu mund t'i japë biznesit tuaj listat e sakta të telefonave të synuar B2B që ju garantojnë të lidheni me klientët tuaj më të pritshëm.

Listat e telefonit B2B të Zelandës së Re nga Baza e të Dhënave të Postimeve të fundit përmbajnë 46,750 grumbulluar të dhëna të azhurnuara të listës së telefonit të biznesit që arrijnë në 1,350 dollarë, është një pagese e njëhershme me një program të shkarkueshëm të menjëhershëm i cili mund të jetë një format skedar i Excel CSV.

Baza e të dhënave e listave telefonike në Zelandën e Re ju bën të pamundur të gjeni klientin thelbësor i cili mund t'ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj, një bazë të dhënash të përgjegjshme pasi mund të mësoni dhe përcaktoni në një mënyrë më të shpejtë. Ajo gjithashtu ka një fleksibilitet të integruar për ju që të ngushtë kërkimin tuaj dhe të synoni perspektivat specifike që ju do të jeni në gjendje të përdorni në telemarketing, marketing sms ose fushatë thirrje të ftohtë.

Pyetje dhe përgjigje për telefonin e biznesit të Zelandës së Re

Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Pas kësaj, çdo muaj azhurnojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Ne ndërtojmë listën tonë të lëvizshme nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Prandaj, Pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të telefonit do të dorëzohet dhe për kontaktet me porosi të numrave celularë ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Typefarë lloji të numrave celular ju ofroni?

Si përfundim, Ne japim numrin e telefonit të biznesit gjithashtu të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të ndërtoni listën e telefonave celularë nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdor listën e numrave celularë për ndonjë platformë crm?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj ty

Si përfundim, Ne po bëjmë biznes nga viti 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e listës së numrave telefonikë. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të numrit të telefonit të kërcimit, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të kërcyer. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e telefonave celularë ka leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, Burimi i listës sonë të telemarketingut është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm në burim. Ne ndërtojmë listën e numrave celularë nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Whatfarë qëllimi ne përdorim këtë listë të numrave të telefonit celular?

Sidoqoftë, mund ta përdorni këtë listë të numrave të celularëve për të krijuar fushatat e marketingut në internet të sms-ve të kompanisë suaj ose thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të telefonit celular është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po, lista jonë e numrave të celularëve është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave të celularëve për të thirrur qendrën, është gati ta përdorni për të thirrur qendrën.

Drejtuesit e lidhur