Lista e Emailve të Hollandës

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e Emailve të Hollandës

Lista e postës elektronike të Holandës është një nga listat më të mira të postës elektronike b2c në treg. Si i tillë, ne e kemi mbushur listën tonë vetëm me drejtues aktivë. Në fakt, ne jemi të kujdesshëm për të ruajtur cilësinë e listës sonë. Prandaj, ne kemi një ekip profesionistësh që mbledhin dhe verifikojnë kontaktet për listën. Së pari, ata mbledhin qindra mijëra kontakte nga burime të besuara. Më pas, ata heqin të gjitha lidhjet joaktive. Ata gjithashtu heqin kontaktet e kopjuara dhe emailet e rreme. Së fundi, ata verifikojnë kontaktet dhe i shtojnë ato në listë. Ne i bëjmë të gjitha këto në mënyrë që të merrni vetëm rezultatet më të mira nga lista jonë e emailit në Hollandë.

Lista e postës elektronike të Holandës nuk do t'ju japë asgjë tjetër përveç drejtimeve të sakta për marketingun tuaj me email. Në fakt, drejtuesit tanë kanë një shkallë saktësie prej 95%. Për më tepër, të gjithë klientët tanë janë të zgjedhur dhe të bazuar në leje. Prandaj, nuk keni pse të shqetësoheni që përmbajtja juaj të përfundojë në kutinë e postës së padëshiruar. Lista jonë do të sigurohet që të arrijë audiencën e duhur. Pra, ju mund ta blini listën tuaj nga ne pa asnjë shqetësim.

Lista e postës elektronike të Holandës është në dispozicion në bazën e të dhënave më të fundit të postimeve me një çmim të lirë. Ne e kemi mbajtur çmimin tonë të ulët në mënyrë që ju ta përballoni lehtësisht. Për më tepër, ne jemi një kompani lider në treg. Ne gjithashtu kemi një reputacion të mirë që kemi fituar me vite të tëra shërbimi të mirë. Prandaj, ju mund të keni besimin tuaj tek ne. Blini listën tonë të postës elektronike në Hollandë për të drejtuar marketingun me email pa asnjë problem.

milion
Të dhënat e kontaktit

Lista e Email e Konsumatorit në Hollandë

Lista e Emailve të Hollandës

Lista e email-eve të klientëve të Holandës mund të jetë burimi juaj më i mirë i drejtimeve të postës elektronike b2c. Në fakt, të gjitha drejtimet tona janë të freskëta dhe të sakta. Prandaj, mund të përqendroheni në arritjen e ofertave dhe marrëveshjeve më të mira. Lista jonë do t'ju japë audiencën e duhur për përmbajtjen tuaj të marketingut. Tani ju mund të drejtoni të gjitha llojet e fushatave të shitjeve dhe promovimeve të markave për një numër të madh njerëzish. Ju mund ta bëni markën tuaj të njohur për njerëzit në masë si dhe të rrisni shitjet tuaja me marketing efektiv me email. Lista jonë e postës elektronike në Holandë do të jetë baza e të dhënave tuaja.

Lista e postës elektronike të klientëve të Holandës është e përshtatshme për të gjitha nevojat tuaja të marketingut me email. Tani mund të merrni kthimin më të mirë të investimit (ROI) për biznesin tuaj nëse bëni marketing me email me listën tonë. Në fakt, ju mund të lidheni me bazën tuaj të audiencës dhe të reklamoni produktet tuaja në të njëjtën kohë me këtë. Ju gjithashtu mund t'i shesni produktet tuaja të buta tek drejtuesit. Për më tepër, ju mund të promovoni produkte dhe oferta të reja për drejtuesit. Për më tepër, ju mund të jepni zbritje të reja dhe të njoftoni audiencën tuaj për to përmes marketingut me email. Të gjitha këto me siguri do t'ju sjellin më shumë të ardhura për biznesin tuaj.

Adresa e emailit në Holandë

Bleni adresën e emailit të Holandës sot dhe filloni marketingun me email për mijëra drejtues! Baza e të dhënave të fundit të postimeve sjell këtë listë të verifikuar me një çmim të lirë vetëm për ju. Për më tepër, ju mund ta porosisni listën pikërisht këtu në faqen tonë të internetit në çdo kohë që dëshironi! Ne kemi një ekip mbështetës që është aktiv 24/7 për t'ju ndihmuar. Porositni listën tonë të emailit në Hollandë tani dhe do të jetë gati për t'u shkarkuar brenda 4 orëve!

Bleni adresën e emailit të Holandës me një çmim me shumicë. Ju gjithashtu mund të blini paketa më të vogla me një çmim edhe më të ulët! Përveç kësaj, mund të porosisni gjithashtu një listë të personalizuar. Lista juaj e personalizuar do të jetë gati brenda 72 orëve nga porosia juaj. Për më tepër, ju mund të shkarkoni listën tonë në format excel, tekst dhe CSV. Pra, bëni porosinë tuaj sot dhe drejtoni një marketing të suksesshëm që mund t'ju sjellë fitim të madh dhe klientë të rinj.

Paketa e plotë B2C

Shuma e regjistrave: 6 Milion

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 1,500 dollarë

Lista e Bizneseve Hollandeze e Biznesit

Adresa e emailit B2B
Lista e Kontakteve Hollandeze B2B

Lista e emaileve të biznesit të Holandës do t'ju ndihmojë të drejtoni fushata të suksesshme të marketingut me email. Si i tillë, marketingu me email është një nga mjetet më ekonomike për të marrë klientë të rinj. Për më tepër, nuk ju nevojitet shumë kohë apo përpjekje për të drejtuar fushata të mira me email. Pra, ju mund të merrni më shumë shitje dhe të rrisni fitimet tuaja në një kohë të shkurtër me email marketing. Për të filluar fushatat e marketingut përmes postës elektronike, së pari, ju duhet një listë e mirë emaili. Në fakt, cilësia e listës suaj të postës elektronike mund të vendosë rezultatin e fushatave tuaja.

Lista e emaileve të biznesit të Holandës mund të jetë burimi juaj më i mirë për marketingun me email. Siç e dini, marketingu me email me një listë të mirë mund t'ju ndihmojë të rrisni shitjet tuaja. Ju gjithashtu mund të promovoni markën tuaj dhe të edukoni audiencën tuaj për vlerën e produkteve dhe markës tuaj. Megjithatë, nëse lista juaj nuk verifikohet, ajo mund të përfshijë të dhëna joaktive. Si rezultat, mund të përfundoni duke humbur kohën tuaj në drejtime të gabuara që nuk do t'ju sjellin ndonjë fitim. Pra, duhet të blini një listë të mirë si lista jonë e emailit në Holandë për të drejtuar pa probleme marketingun tuaj të emailit.

Paketa e plotë B2B

Shuma e regjistrave: 429,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 350 dollarë

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Lista e lidhur