Lista e postave elektronike në Malajzi

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e postave elektronike në Malajzi

Lista e postës elektronike të Malajzisë është një grup i plotë i të dhënave postare të banorëve të Malajzisë. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron këto të dhëna autentike postare. Lista është thelbësore për këdo që kërkon të fillojë një biznes në Malajzi. Është e rëndësishme të kuptoni klientët tuaj përpara se t'i kontaktoni ata. Drejtoria jonë e postës elektronike përmban të gjitha informacionet kryesore. Listat e postimeve të konsumatorëve janë kritike për marrjen e promovimeve të biznesit. Lista e emaileve të klientëve të Malajzisë do t'ju ndihmojë të gjeneroni drejtime të reja shitjesh. Për më tepër, ne garantojmë që të dhënat janë 95 për qind të sakta.

Për më tepër, lista e postës elektronike të Malajzisë është e të dhënave të gjithanshme. Ne do t'ju ndihmojmë në drejtimin e një fushate të suksesshme marketingu duke përdorur të dhënat. Ju mund t'i gjeni lehtësisht klientët tuaj të synuar në mesin e popullatës së madhe. Pastaj ju mund t'i prezantoni artikujt tuaj me ta. Nëse bashkëveproni me klientët tuaj rregullisht, do të jeni në gjendje të krijoni më shumë mundësi shitjesh. Si rezultat, konsumatori mund të mësojë më shumë për shërbimet dhe ofertat tuaja. Ata e kuptojnë pse i blejnë mallrat tuaja dhe si përfitojnë ato. Kjo përfundimisht do të ndihmojë në zgjerimin e biznesit tuaj.

Sidoqoftë, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është një nga kompanitë më të njohura të ofruesve të të dhënave në botë. Ne ofrojmë 95 për qind të dhëna postare të sakta dhe aktive. Për më tepër, ne kemi shitur lista postare për një kohë të gjatë. Pra, ne kemi një reputacion pozitiv në treg. Lista jonë e emailit të klientëve të Malajzisë do t'ju ndihmojë të drejtoni fushata të suksesshme marketingu. Kështu, ju mund të zgjeroni biznesin tuaj në të gjithë Malajzinë.

milion
Të dhënat e kontaktit

Lista e Konsumatorëve në Malajzi

Lista e postave elektronike në Malajzi

Lista e emailit të klientëve të Malajzisë është të dhënat më të lira të emailit. Ai përmban të dhënat e postës kontaktuese të njerëzve që jetojnë në Malajzi. Është thelbësore që të keni të dhënat e postës së kontaktit të një klienti për të drejtuar një biznes. Nëse jeni një biznesmen në Malajzi ose dëshironi të filloni një biznes të ri këtu, është vendimtare për ju. Ju mund të kontaktoni klientët tuaj të synuar dhe të prezantoni produktet dhe shërbimet tuaja. Ju mund të dërgoni oferta dhe oferta promocionale për audiencën tuaj nëse keni listën tonë të postës elektronike në Malajzi. Si rezultat, ju mund t'i inkurajoni ata të investojnë në produktet tuaja.

Lista e emaileve të klientëve të Malajzisë është një të dhënë ekskluzive e emailit të Malajzisë. Bërja e një liste të tillë me dorë kërkon shumë kohë dhe përpjekje. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju ofron të dhëna të para-ndërtuara. Këtu do të merrni adresa emaili origjinale dhe të përditësuara. Ne verifikojmë çdo të dhënë nga njerëzit dhe softueri. Për më tepër, ne e mbajmë direktorinë të përditësuar rregullisht. Më në fund, blini të dhënat tona dhe bëni përfitimin më të lartë për biznesin tuaj.

Paketa e plotë B2C

Shuma e regjistrave: 2.6 Milion

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 1,200 dollarë

Adresa e emailit në Malajzi

Blini adresën e emailit të Malajzisë për ta vendosur biznesin tuaj në pozicionin më të lartë. Është një e dhënë e besuar e malajzianëve. Është gjithashtu lista më e mirë e postimeve që ofron bazën e të dhënave më të fundit të postimeve. Shumë kompani lider kanë punuar me ne për një kohë të gjatë. Pse vazhdojnë të shfaqen? Sigurisht, ata përfitojnë më së shumti nga përpjekjet tona. Ne kemi një mënyrë pagese një herë. Ju mund të paguani në mënyrën tuaj të preferuar. Pas blerjes së të dhënave, mund t'i shkarkoni të dhënat në format Excel dhe CSV në çdo kohë.

Për ta përmbledhur, blini një adresë emaili në Malajzi nga ne për ta bërë biznesin tuaj më konkurrues. Ne ju ofrojmë të dhëna të sakta për listën e emaileve të klientëve të Malajzisë. Ekspertët tanë mbledhin të dhëna nga një numër burimesh të besueshme. Më në fund, mund t'i përdorni të dhënat për të rritur fushatën tuaj të marketingut me email. Ne ju sigurojmë se në fund do të merrni fluksin maksimal të parave dhe një rrjet të gjerë klientësh në platformën tuaj.

Malajzia Lista e Bizneseve në Malajzi

Informacioni i kontaktit B2B
Malajzia Lista e Bizneseve në Malajzi

Lista e emaileve të biznesit në Malajzi është një bazë të dhënash e gjithanshme. Ai përmban të dhëna të gjera e-mail kontakti të autoriteteve qeverisëse të kompanive të ndryshme. Listat e postimeve të biznesit janë thelbësore për markimin e produkteve dhe shërbimeve të kompanisë suaj. Do t'ju ndihmojë të lidheni me drejtuesit e mundshëm të kompanisë dhe t'i informoni ata për kompaninë tuaj. Si pasojë, ata do të kuptojnë se si biznesi juaj do t'i ndihmojë ata dhe pse ata do të zgjedhin kompaninë tuaj. Kjo do të rrisë mundësinë tuaj të shitjes. Si rezultat, ai do të sigurojë kthimin më të lartë të investimit (ROI).

Lista e postës elektronike të biznesit të Malajzisë, nga ana tjetër, është një arkiv gjithëpërfshirës i të dhënave. Ju do të gjeni informacionin e detajuar të kontaktit të drejtuesve. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju ofron të dhënat me autenticitetin më të madh. Të dhënat tona janë sipas GDPR. Jo vetëm kaq, ekspertët tanë mbledhin të dhëna nga fusha të rëndësishme biznesi në Malajzi. Pra, ju mund të arrini lehtësisht shumë drejtues të kompanisë duke përdorur të dhënat tona. Ju gjithashtu mund të kufizoni kërkimin tuaj bazuar në nevojat tuaja, për shembull, kategoria e biznesit ose vendndodhja, etj. Pra, është e lehtë për ju të ndërtoni gjerësisht markën tuaj. Kështu ne do t'ju ndihmojmë të përmbushni objektivat e biznesit tuaj.

Paketa e plotë B2B

Shuma e regjistrave: 53,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 150 dollarë

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Lista e lidhur