Lista e emailit në Luksemburg

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e emailit në Luksemburg

Lista e emaileve në Luksemburg është një nga bazat më të mira të të dhënave të emailit për të bërë biznes në Luksemburg. Mund të jetë një aset i vlefshëm për kompaninë tuaj nëse e përdorni siç duhet. Ai përmban të dhëna të sakta dhe të përditësuara postare të njerëzve të Luksemburgut. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron këtë arkiv të të dhënave. Ju mund të arrini miliona njerëz në vend duke përdorur të dhënat tona. Si rezultat, ju mund të promovoni me sukses produktet dhe shërbimet tuaja. Në këtë mënyrë, do të rrisë shitjet dhe përfitimin tuaj.

Për më tepër, lista e emailit në Luksemburg është baza e të dhënave më e përballueshme për konsumatorët. Asnjë kompani apo biznes nuk mund të përparojë nëse programi i reklamimit nuk mund të bëhet në mënyrë efektive. Lista jonë e postimeve të klientëve të Luksemburgut do t'ju ndihmojë në këtë çështje. Krijimi i një baze të dhënash të tillë postare me dorë do të marrë një sasi të konsiderueshme kohe dhe përpjekje. Si rezultat, ju mund të përdorni listën tonë të email-eve të klientëve të Luksemburgut. Të dhënat tona të para-ndërtuara përmbajnë adresat më të fundit dhe të aksesueshme të emailit. Për më tepër, ne ofrojmë të dhëna me një çmim minimal.

Ndërkohë, Latest Mailing Database është kompania lider e ofruesit të të dhënave në botë. Për një kohë të gjatë kemi të bëjmë me shitjen e listave të postës elektronike. Në rezervën tonë ka lista të postës elektronike B2C të shumë vendeve. Ekspertët tanë mbledhin të dhëna nga një sërë burimesh të besueshme. Ata i verifikojnë dhe përditësojnë ato në baza të rregullta. Ne garantojmë se lista jonë e emailit në Luksemburg do t'ju ndihmojë të rritni objektivin tuaj të shitjeve. Në të njëjtën kohë, do t'ju mundësojë të merrni të ardhurat më të larta.

Të dhënat e kontaktit

Lista e Email e Konsumatorit në Luksemburg

Lista e emailit në Luksemburg

Lista e emaileve të klientëve të Luksemburgut është burimi më i mirë i të dhënave të postës elektronike të konsumatorëve në Luksemburg. Ai përmban informacion të besueshëm të konsumatorit. Skedari i të dhënave kërkohet për këdo që operon një biznes në Luksemburg. Ju mund të arrini një numër të madh njerëzish në vend duke përdorur të dhënat. Ju mund ta gjeni lehtësisht konsumatorin tuaj të synuar midis tyre. Si rezultat, kontaktimi me ta dhe reklamimi i produkteve dhe shërbimeve tuaja është shumë i thjeshtë. Si rezultat, ata do të kuptojnë pse artikujt tuaj janë të rëndësishëm për ta dhe si përfitojnë prej tyre. Kjo do të rrisë drejtimin tuaj të shitjeve.

Përveç kësaj, nëse keni oferta promocionale dhe marrëveshje të reja, lista e emailit të klientëve të Luksemburgut do të jetë e dobishme për ju. Ju mund të njoftoni ofertat me email duke përdorur drejtorinë tonë. Aktualisht, marketingu me email është një nga strategjitë më efektive të marketingut. Lista e emaileve të Luksemburgut përmban emrat e plotë të klientëve, moshat, adresat, profilet e LinkedIn, e kështu me radhë. Ju gjithashtu mund të kufizoni kërkimin tuaj bazuar në atë që kërkoni. Pra, merrni të dhënat tona dhe shikoni përparimin e kompanisë suaj.

Paketa e plotë B2C

Shuma e regjistrave: 206,480

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 350 dollarë

Adresa e emailit në Luksemburg

Bleni adresën e emailit të Luksemburgut për ta shtyrë kompaninë tuaj në krye të renditjes. Blerja dhe përdorimi i të dhënave është shumë i thjeshtë në bazën e të dhënave më të fundit të postimeve. Kushdo me pak njohuri teknike mund të përdorë listën e emaileve të klientëve të Luksemburgut. Të dhënat tona 95% të besueshme do t'ju mbështesin në ndërtimin e një baze të fortë konsumatore. Ne ofrojmë një garanci për zëvendësimin e të dhënave nëse mbi 5% e të dhënave kthehen.

Për ta përmbledhur, blini adresën e emailit të Luksemburgut duke përdorur mënyrën tuaj të preferuar të pagesës. Ne ofrojmë një mundësi pagese një herë. Si rezultat, nuk ka tarifa të tjera të fshehura. Ju mund të merrni listën e emaileve të Luksemburgut në çdo kohë dhe nga çdo vend. Excel dhe CSV janë formatet e shkarkimit që ne ofrojmë. Ne gjithashtu kemi një ekip mbështetës në dispozicion 24/7. Ju lutemi na tregoni nëse keni ndonjë problem. Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen më të mirë.

Lista e Emailve të Biznesit në Luksemburg

Informacioni i kontaktit B2B
Lista e Kontakteve të Luksemburgut B2B

Lista e emaileve të biznesit në Luksemburg është koleksioni më i mrekullueshëm i të dhënave të biznesit. Këto të dhëna emaili me siguri do të përfitojnë shumë nga kompania juaj. Ai përmban të dhëna postare me cilësi të lartë dhe origjinale të kontaktit të drejtuesve të biznesit nga kompani të ndryshme luksemburgase. Ju mund t'i kontaktoni ata duke përdorur të dhënat tona. Si rezultat, ju mund t'i prezantoni ata me produktet dhe shërbimet tuaja. Si rezultat, ata mund të shohin se si do të përfitojnë produktet tuaja. Lista e emailit në Luksemburg është thelbësore për promovimin e produkteve dhe shërbimeve tuaja. Me siguri do të zgjerojë fushën e biznesit tuaj.

Po përpiqeni të zgjeroni shpejt biznesin tuaj? Po, ju jeni në vendin e duhur. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve do t'ju ndihmojë të arrini qëllimin tuaj. Ne do t'ju ofrojmë një listë emailesh biznesi në Luksemburg që do t'ju ndihmojë të arrini fluks të mirë parash për biznesin tuaj. Këtu do të gjeni adresat e emailit të vendimmarrësve në kompani të ndryshme në Luksemburg. Sa më shumë ndërveprim të keni me ta, aq më shumë shitje mund të bëni. Lista jonë e emailit në Luksemburg do të përmirësojë përfundimisht programin tuaj të marketingut dhe fitimet.

Paketa e plotë B2B

Shuma e regjistrave: 26,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 200 dollarë

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur