Lista e Emaileve në Kenia

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e Emaileve në Kenia

Lista e postës elektronike në Kenia do t'ju ndihmojë të gjeneroni drejtime b2c. Nga ana tjetër, Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit po i shërben listës së postimeve me një çmim me shumicë. Pra, nëse blini listën e postës elektronike të Kenias nga ne. Mund ta merrni me një çmim të ulët. Ndërkohë, të gjitha qytetet kryesore si Nairobi, Mombasa, Kisumu dhe shumë të dhëna të tjera të klientëve janë gjithashtu të disponueshme. Prandaj, në këtë listë emailesh, do të merrni emrat e njerëzve, ID-të e emailit dhe ID-të e LinkedIn. Por nëse doni të personalizoni të dhënat në listën e postës elektronike. Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë atë. Nuk ka rëndësi, mos ngurroni të trokasni në mbështetjen tonë të drejtpërdrejtë. Kështu që ne mund të kapim kërkesat tuaja dhe të performojmë ashtu siç ju pëlqen.

Për më tepër, lista e postës elektronike në Kenia, ne kemi certifikim CAN-Spam. Në fakt, ne përgatisim këtë bazë të dhënash postare sipas GDPR. Pra, mund të blini bazën e të dhënave të adresave të postës elektronike në Kenia dhe të filloni emailet tuaja të ftohta. Prandaj, ne kemi certifikimin dhe të drejtat e duhura për t'u dërguar atyre email. Kjo është arsyeja pse ju nuk do të bëheni spammer nëse e përdorni për reklama promocionale. Nga ana tjetër, marketingu dixhital është kaq i rëndësishëm për zgjerimin e biznesit.

Përfundimisht, lista e postës elektronike të Kenias që mund ta kapni nga faqja jonë e internetit në çdo kohë. Por përpara se t'ju dërgojmë bazën e të dhënave, ne e kontrolluam atë dy herë. Pas kontrollit të syrit të njeriut dhe kompjuterit, ju do të merrni bazën e të dhënave menjëherë në emailin tuaj. Më vonë, ngarkoni mjetin tuaj të marketingut dhe filloni reklamat promovuese përmes emailit.

milion
Të dhënat e kontaktit

Lista e postës elektronike të konsumatorit në Kenia

Lista e Emaileve në Kenia

Lista e postës elektronike të klientëve në Kenia është një produkt i shkëlqyer për mbledhjen e klientëve në Kenia. Sepse ne përgatisim këtë bazë të dhënash të listës së postimeve sipas kërkesave tuaja. Nga ana tjetër, shumë kompani startup ishin të kënaqur me shërbimin tonë. Prandaj, nëse keni ndonjë dyshim, mos ngurroni të komunikoni me ne në chat live. Jemi aktiv nga dita në natë. Sepse ne u shërbejmë klientëve tanë me mbështetjen dhe shërbimin më të mirë. Në fakt, raporti i klientëve tanë të përsëritur është më shumë se 80%. Ata gjithashtu duan të blejnë adresën e postës elektronike të Kenias dhe bazat e të dhënave të tjera nga ne.

Nga ana tjetër, lista e postës elektronike të klientëve në Kenia është plot me informacione të klientit të mundshëm. Kështu që do ta keni të lehtë t'i arrini ato. Ne gjithmonë mendojmë se klientët tanë kanë të drejtë, prandaj u japim atyre produktet më të mira. Por nëse shikoni sa kushtojnë, do të shihni se janë shumë të ulëta për t'u blerë. Ndërkohë, do të shihni që shitjet tuaja do të rriten nëse përdorni bazën tonë të të dhënave.

Adresa e emailit të Kenisë

Blini adresën e emailit në Kenia nga të tjerët ose provoni shërbimin e tyre. Prandaj, nuk do të merrni rezultate të kënaqshme. Sepse Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është ofruesi më i mirë i shërbimit të të dhënave. Ne kurrë nuk e kompromentojmë shërbimin tonë për shkak të çmimeve. Në fakt, reagimet e klientëve thonë se ata janë më të kënaqur për shkak të produkteve, shërbimit dhe mbështetjes. Pra, vendi ku do t'i merrni të gjitha, a doni të ndërroni? Pra, le t'ju shërbejmë listën e postës elektronike të Kenias.

Si përfundim, blini adresën e postës elektronike në Kenia dhe bëhuni pjesë e bazës së të dhënave më të fundit të postimeve. Për shembull, ju mund të merrni shërbimin dhe mbështetjen e një tregtari dixhital së bashku me një bazë të dhënash. Informacioni 100% i saktë dhe një listë me email do të rrisin shitjet tuaja. Por nëse merrni më shumë se 5% të të dhënave të kthimit, ne do t'ju ofrojmë një garanci zëvendësimi.

Paketa e plotë B2C

Shuma e regjistrave: 1.3 Milion

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 800 dollarë

Lista e Emailve të Biznesit Kenia

Lista e postës elektronike të biznesit në Kenia është me të vërtetë një produkt premium për ju. Prandaj, nëse kontaktoni ekspertët tanë të të dhënave, ata do të përgatisin bazën e të dhënave për ju. Më vonë ju duhet të flisni me tregtarët tanë dixhitalë. Ata gjithashtu mund t'ju ofrojnë udhëzime për rezultatin tuaj më të mirë përmes kësaj baze të dhënash. Nga ana tjetër, në listën e postës elektronike të Kenias është një produkt tërheqës në bazën e të dhënave më të fundit të postimeve. Sepse ne e kemi shitur tashmë këtë listë emailesh më shumë se një mijë herë. Prandaj disa mendojnë se ky është një vend i vogël. Por, megjithëse janë të vegjël, janë aq të avancuar sa të përdorin internetin. Madje ata duan të marrin promovime dhe oferta. Pra, është një mundësi e artë që kompania ose marka juaj të zgjerohet atje.

Ndërkohë, do të merrni informacion 100% të saktë mbi listën e postës elektronike të biznesit në Kenia. Sepse ne i mbledhim të dhënat nga burime të besueshme. Të tilla si lojërat në internet, tregtia elektronike, dyqanet offline dhe shumë të tjera janë burimet tona të besuara. Ata na dërgojnë të dhënat gjithashtu duke ndjekur GDPR. Pastaj ekspertët tanë të të dhënave përgatisin listën sipas notës evropiane. Pas marrjes së certifikimit CAN-Spam, ne ju dërgojmë bazën e të dhënave në emailet tuaja. Pra, ju sigurojmë se bazat tona të të dhënave janë më autentike dhe më të sakta se kushdo tjetër.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur