Lista e emailit në Hong Kong

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e emailit në Hong Kong

Lista e postës elektronike në Hong Kong mund të përmirësojë marketingun tuaj dixhital. Në fakt, çdo muaj ne e shesim këtë bazë të dhënash me shërbim dhe mbështetje cilësore. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është në këtë pozicion në industrinë e të dhënave për shkak të produkteve të saj cilësore. Për më tepër, ne mund t'ju ofrojmë Kowloon, Ishulli Verior i Hong Kongut, Tsuen Wan Qyteti i Ri, Sha Tin New Town, Tuen Mun New Town dhe më shumë të dhëna për klientët e qytetit. Prandaj, në këtë listë të postës elektronike të Hong Kongut, do të merrni emrat e plotë të klientëve, ID-të e emailit dhe lidhjet e LinkedIn. Por ju mund të shtoni të dhënat tuaja të pritura gjithashtu në këtë listë postimesh. Thjesht na trokisni në bisedën e drejtpërdrejtë ose në email ose në telefon. Ekspertët tanë të përkushtuar të të dhënave janë gati t'ju shërbejnë nga dita në natë.

Ndërkohë, lista e postës elektronike në Hong Kong është një produkt premium. Por ne po e ofrojmë këtë bazë të dhënash me email me një çmim me shumicë. Në fakt, ne e përgatisim këtë bazë të dhënash sipas GDPR. Ju gjithashtu mund të merrni listën e postimeve me certifikimin CAN-Spam. Mbi të gjitha, ne ju ofrojmë udhëzimet e duhura për çdo lloj databaze që ju nevojitet. Sepse pa një plan të mirë, këto të dhëna janë njësoj si plehra për ju.

Përfundimisht, lista e postës elektronike në Hong Kong u bë një nxitës i biznesit. Populli i Hong Kongut është kaq aktiv. Pra, nëse doni të kapni tregun e tyre, keni nevojë për një bazë të dhënash autentike. Ndërsa ne ofrojmë 100% informacion për konsumatorët potencial. Blini atë dhe filloni të dërgoni email të ftohtë me promovime. 

0 milion
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e Konsumatorëve të Hong Kongut

Lista e emailit në Hong Kong

Lista e emaileve të klientëve të Hong Kongut është përgatitur sipas marketingut tonë profesional. Prandaj, ne përpiqemi të ruajmë standardet evropiane në listën e postës elektronike të Hong Kongut. Në fakt, nëse keni një listë të saktë postimesh, mund të arrini më shumë klientë të afërt. Ata do të interesohen për produktet tuaja në varësi të reklamave tuaja promocionale. Pra, përpiquni të dërgoni email të ftohtë siç duhet. Eksperti ynë i të dhënave do t'ju ndihmojë të krijoni një bazë të dhënash të përshtatshme të adresave të postës elektronike. Nga ana tjetër, ekspertët tanë të marketingut do t'ju udhëzojnë se si mund të lidheni më afër me klientët e mundshëm. Pra, mos ngurroni të na kontaktoni. Sepse jemi aktiv 24/7.

Mbi të gjitha, listën e emaileve të klientëve të Hong Kongut nuk e përgatitëm brenda një dite. Prandaj, ne përditësojmë rregullisht këtë bazë të dhënash. Pra, ju merrni bazën e të dhënave më të përditësuara menjëherë. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është këtu për t'ju shërbyer produktet e duhura në vendin e duhur. Pra, nuk do të dështoni në strategjinë tuaj të marketingut dixhital. Prandaj, njerëzit e motorëve të kërkimit duan të kërkojnë produkte të reja. Prandaj, të dhënat tona do t'ju ndihmojnë të gjeneroni drejtime b2c.

Paketa e plotë B2C

Shuma e regjistrave: 1 Milion

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 800 dollarë

Adresa e emailit në Hong Kong

Bleni adresën e postës elektronike në Hong Kong nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Në fakt, do t'ju ndihmojë të gjeneroni drejtime b2c. Ju po mendoni se blerja e listës së postës elektronike në Hong Kong nuk do të humbasë paratë tuaja. Sepse ata klientë që blenë më herët morën një përgjigje të madhe. Në fakt, ju mund të na besoni për çdo lloj të dhënash. Baza e të dhënave të fundit të postimeve është një nga kompanitë e besueshme. Pra, përdorni këtë listë të adresave të postës elektronike për të marrë fjalën për markën tuaj. Nëse individët nuk e kanë idenë se cilat janë produktet tuaja, ata nuk do të kujdesen për to.

Më në fund, blini adresën e emailit në Hong Kong dhe filloni reklamat promovuese dhe emailet e ftohta. Pas përfundimit të porosisë tuaj, ne do t'ju dërgojmë bazën e të dhënave në format Excel, CSV ose TXT. Përfundimisht, ne jemi këtu për t'ju shërbyer për çdo bazë të dhënash ose adresë postare. Prandaj, saktësia jonë do t'ju bëjë të suksesshëm.

Lista e Postave të Biznesit Hong Kong

0
Adresa e postës elektronike të biznesit
Lista e kontakteve B2B në Hong Kong

Lista e emaileve të biznesit në Hong Kong mund të krijojë ndërgjegjësimin për markën tuaj. Prandaj, njerëzit e Hong Kongut do të mësojnë për produktet ose shërbimet tuaja. Në fakt, ne i mbledhim të dhënat nga burime të besueshme. Të tilla si lojërat e fatit, dyqanet online, faqet e basteve, tregtia elektronike, etj. Edhe ne mbledhim të dhëna nga burime offline. Më vonë, ekspertët tanë të të dhënave i përgatisin këto të dhëna sipas udhëzimeve profesionale. Kjo është arsyeja pse ne ju sigurojmë se databaza jonë është mjaft autentike dhe më e saktë për ekzekutimin e suksesshëm të emaileve të ftohta. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna të fryrjes, atëherë ne do të ofrojmë një garanci zëvendësimi.

Pavarësisht kësaj, ne po ofrojmë listën e emaileve të biznesit në Hong Kong me një çmim të madh. Prandaj, ju mund ta blini këtë listë emaili në Hong Kong nga ne. Ne mendojmë se klientët tanë kanë gjithmonë të drejtë, prandaj u japim atyre produkte me cilësi të lartë. Por nëse shikoni çmimin, ato janë vërtet të lira për t'u blerë. Më shumë njerëz përdorin telefonat e tyre për të kontrolluar emailin e tyre. Pra, përpiquni t'i lejoni ata të shohin ato reklama dhe të ndjejnë ofertat. Pra, nëse shihni, shitjet tuaja do të rriten dhe ju do të merrni kthimin më të mirë të investimit.

Paketa e plotë B2B

Shuma e regjistrave: 92,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 200 dollarë

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Lista e emaileve është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur