Lista e postave elektronike në Egjipt

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e postave elektronike në Egjipt

Lista e postës elektronike të Egjiptit është një koleksion i vetëm kontakteve reale të emailit për marketing me email. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju sjell këtë listë të verifikuar për t'ju ndihmuar të drejtoni marketingun me email. Në fakt, është i mirë për të gjitha llojet e marketingut me email. Për më tepër, drejtimet në listën tonë janë të sakta dhe të freskëta. Ne gjithashtu i verifikojmë vazhdimisht për t'u siguruar që lista jonë të ketë vetëm drejtues aktivë. Ekipi ynë i ekspertëve mbledh gjithmonë kontaktet nga të dhënat e besuara. Kështu, kontaktet tona janë më shumë se 95% të sakta dhe ofrojnë shkallën më të vogël të kthimit të postës. Pra, porosisni listën tonë të postës elektronike në Egjipt për të marrë rezultate të mira që do t'ju sjellin shumë shitje të reja.

Lista e postës elektronike të Egjiptit mund të jetë partneri juaj më i mirë për marketingun me email. Ju mund ta blini këtë listë nga faqja jonë e internetit pa asnjë shqetësim. Në fakt, ne po e shesim këtë me një çmim të lirë. Për më tepër, ne jemi një kompani lider në treg. Klientët tanë vlerësojnë gjithashtu cilësinë e listës sonë. Ne punojmë shumë për të ruajtur këtë reputacion të mirë. Pra, mund të jeni i sigurt se do të merrni vlerën e plotë të parave që shpenzoni. 

Lista e postës elektronike të Egjiptit do t'ju japë udhëzimet më të mira që mund t'ju marrin klientë të rinj. Tani mund të arrini mijëra njerëz dhe t'u dërgoni atyre përmbajtjen tuaj të marketingut me lehtësi. Me të dhënat tona të sakta, mund të jeni i sigurt se ofertat dhe ofertat tuaja do të arrijnë njerëzit e duhur.

0 milion
Email Adresa

Lista e postave elektronike të konsumatorëve në Egjipt

Lista e postave elektronike në Egjipt

Lista e postës elektronike të klientëve të Egjiptit përmban informacione me email me cilësi të lartë që mund t'ju sjellë shitje të reja. Në fakt, marketingu me email është një nga mënyrat më të dobishme për të kthyer klientët. Për më tepër, kushton më pak se strategjitë e tjera të marketingut. Prandaj, ju mund të merrni kthimin më të mirë të investimit (ROI) me marketingun me email. Sidoqoftë, nëse lista juaj e postës elektronike është me të meta, do të humbasë paratë dhe kohën tuaj. Pra, duhet ta blini listën tuaj nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit. Ne po shesim listën më të mirë të postës elektronike të Egjiptit për marketingun tuaj me email me një çmim të ulët. 

Lista e postës elektronike të klientëve të Egjiptit është një nga listat më të mira të postës elektronike b2c në treg. Si i tillë, mund t'ju sjellë shitje të reja dhe t'ju japë një avantazh ndaj të tjerëve në treg. Tani mund të kryeni fushata me email me shumicë për të dërguar të njëjtin email te të gjitha kontaktet menjëherë. Në këtë mënyrë, ju mund të kurseni kohë dhe para. Ju gjithashtu mund të mbani kontakte me bazën tuaj të klientëve. Prandaj, nga këtu mund të merrni drejtime të reja shitjesh për të ardhmen. Në përgjithësi, lista jonë e emailit do ta ndihmojë biznesin tuaj në më shumë se një mënyra. 

Adresa Email egjiptit

Bleni adresën e emailit të Egjiptit me një çmim të ulët nga ne. Ne mund t'ju sigurojmë se lista jonë do të vlejë çdo qindarkë. Për më tepër, ju mund të blini listën e plotë me një çmim me shumicë ose të blini lista më të vogla me një çmim edhe më të ulët. Pra, ju mund të blini vetëm atë që ju nevojitet. Nuk ka nevojë të paguani ekstra për më shumë kontakte. Ne gjithashtu kemi një ekip mbështetës i cili do t'ju ndihmojë gjatë gjithë procesit. 

Bleni adresën e emailit të Egjiptit në çdo kohë në faqen tonë të internetit. Mund ta porosisni listën dhe ta shkarkoni në format excel, tekst ose CSV. Ju gjithashtu mund të porosisni një listë të personalizuar. Lista e personalizuar do të jetë gati për t'u shkarkuar brenda 72 orëve nga porositja. Nga ana tjetër, ju mund ta shkarkoni listën normale brenda vetëm 4 orëve nga vendosja e porosisë tuaj. Bëni porosinë tuaj sot dhe merrni listën tonë të postës elektronike të Egjiptit për ta bërë marketingun tuaj të emailit të qetë dhe të lehtë.

Regjistrimet totale: 1.7 milion

lista përfshijnë: Email

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Lista e emailit të biznesit në Egjipt

Lista e postës elektronike të biznesit në Egjipt përmban të dhënat më të mira të postës elektronike për përdorimin tuaj. Tani mund të merrni klientë aktivë me email që mund të kthehen në klientë të rinj me marketingun e duhur. Përveç kësaj, të gjitha të dhënat tona janë të përditësuara dhe të verifikuara. Kështu, nuk mund të prisni asgjë përveç rezultateve më të mira nëse përdorni listën tonë. Për më tepër, lista jonë ju jep mijëra kontakte në një bazë të dhënash të vetme. Prandaj, ju mund t'ua dërgoni përmbajtjen tuaj të gjithëve menjëherë dhe të kurseni kohën tuaj me listën tonë të postës elektronike të Egjiptit.

Lista e postës elektronike të biznesit të Egjiptit përfshin emrin, adresat e emailit dhe adresat e LinkedIn. Prandaj, ju mund të drejtoni marketing të saktë bazuar në nevojat e audiencës tuaj me listën tonë. Përveç kësaj, ju mund të dërgoni të gjitha llojet e përmbajtjes për të bindur drejtuesit. Për shembull, ju mund të dërgoni fotot dhe broshurat e produktit tuaj tek drejtuesit. Ju gjithashtu mund t'i dërgoni me postë oferta dhe oferta të reja. Në mënyrë të ngjashme, ju mund të drejtoni fushata automatike të postës elektronike për të arritur shumë klientë menjëherë. Të gjitha këto do t'ju sjellin shitje të reja dhe më shumë fitime në një kohë të shkurtër. 

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur