Drejtuesit e Sigurimit të Postës Direkt


Sigurimi i drejtpërdrejtë i postave kryeson Një grup i gjerë i demografikëve dhe kualifikuesve shumë të mirë është ndoshta marketing i të dhënave elektronike. Ne jemi të mbledhur sigurimin e drejtpërdrejtë të jetës me postë udhëheq udhëheqësin e tregut me drejtime sigurimesh. Nëse shisni sigurime të çdo lloji, gjithmonë kërkoni kërkime. Le të ju ndihmojmë të ndërtoni programin tuaj të sigurimit të drejtpërdrejtë të gjenerimit të postës elektronike. Kështu që, ju mund të blini tani sigurimin e jetës së drejtpërdrejtë me postë të ulët që kushton me kosto të ulët me grupin demografik dhe kualifikuesve shumë të mundshëm është ndoshta informacioni i kontaktit të marketingut. Marketingu i drejtpërdrejtë i postës i jep kompanisë së sigurimeve një nivel të lartë kontrolli mbi mesazhin që u përcillet klientëve të mundshëm. Alsoshtë gjithashtu shumë kosto-efektive, duke ju lejuar të kurseni para në marketing dhe reklamim ndërsa ende arrini perspektivat tuaja më aktive.

Drejtuesit e shitjeve të sigurimeve

Drejtuesit e Sigurimit të Postës Direkt

Shuma e regjistrave: 3,00,000
Lista përfshin:
Emri i biznesit
Adresa
qytet
shtet
Kodi Zip
Kontaktoni adresën e postës elektronike
Kontaktoni numrin e telefonit
Numri i faksit
adresa e faqes se internetit
Kodi Sic
Kategoria e biznesit

Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësuar: Azhurnuar së fundmi

Kostoja totale: $ 500
(Tarifë një herë)
Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.