Lista e emailit në Danimarkë

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e emailit në Danimarkë

Lista e postës elektronike të Danimarkës nga Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është një nga bazat më të mira të të dhënave të postës elektronike të konsumatorëve për marketing. Prandaj, kjo listë e-mail do të nxisë shumë çdo fushatë biznesi me email. Lista e email-eve të klientëve të Danimarkës përmban kryesisht emailet e Qytetarëve Danimarkë. Ju mund t'i gjeni të gjitha listat e postës elektronike të njerëzve të Danimarkës dhe informacione të tjera në këtë direktori kontakti. Në kohën e tanishme, është pothuajse e detyrueshme t'i përmbaheni marketingut me email. Më tej, saktësia jonë në këtë sektor do të gjenerojë rezultate të mëdha për biznesin ose kompaninë tuaj.

Lista e emailit të Danimarkës është në përgjithësi një paketë e plotë për fushatat e marketingut. Për këtë arsye, ne duam që të gjithë ta marrin paketën me çdo kusht. Për këtë arsye, ne e mbajmë direktorinë e kontaktit të Danimarkës me një çmim të përballueshëm. Shërbimi ynë është vetëm një shërbim pagese një herë dhe me një çmim fiks. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është një nga faqet më të besueshme gjatë ofrimit të këtij lloji të bazës së të dhënave.

Shkurtimisht, ju mund të na besoni verbërisht dhe të blini këtë listë të emaileve të Danimarkës. Në të vërtetë, ekspertët tanë sigurojnë që të gjitha të dhënat që ne ofrojmë janë 100% të sakta dhe aktive. Pra, për ta ruajtur atë, ne përditësojmë rregullisht bazën e të dhënave. Prandaj, asnjë nga klientët tanë nuk merr informacion të gabuar dhe të prapambetur. Përsëri, ne thjesht nuk ofrojmë vetëm email. Përveç kësaj, ne ofrojmë informacione të tjera si emrat, adresat, mosha, gjinia, profesioni, profili i LinkedIn etj. Në fund, lista e emaileve të klientëve Danimarkë është më e mira për reklamim dhe marketing në këtë skenar.

0 milion
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e emailit të konsumatorit të Danimarkës

Lista e emailit në Danimarkë

Lista e email-eve të klientëve të Danimarkës mund t'ju ndihmojë të krijoni një reputacion të fortë. Ju mund të arrini qëllimet tuaja të marketingut pa humbur kohë ose para dhe të krijoni ekspertizën tuaj në këtë fushë. Për më tepër, mund t'ju sjellë dobi nëse nuk keni njohuri dhe mirëkuptim. Si rezultat, drejtimi i fushatave efikase të marketingut me email është i thjeshtë. Kjo kërkon më pak kohë të shpenzuar duke marrë parasysh strategjitë e marketingut dhe më shumë kohë të shpenzuar për zgjerimin e biznesit tuaj. Përsëri, kur krahasohet me faqet e tjera të internetit, lista e emailit të Danimarkës është në thelb e freskët dhe e vërtetë.

Lista e emaileve të klientëve të Danimarkës do të jetë çelësi për të ardhmen e biznesit tuaj. Në fakt, ju mund t'i dërgoni ofertat tuaja direkt të gjithëve, gjë që padyshim do ta tregtojë kompaninë tuaj në shkallën më të lartë. Për më tepër, do të shihni një kthim pozitiv nga investimi (ROI) menjëherë. Për më tepër, ju mund të përdorni çdo softuer CRM për të hyrë në këtë listë emailesh të Danimarkës. Të gjitha këto pajisje duke punuar së bashku do t'ju japin një marzh të drejtë fitimi. Ne mund të ofrojmë lista me email bazuar në nevojat tuaja dhe të ndjekim të gjitha rregullat e biznesit në internet. Nga e gjithë bota, organizata jonë ka mbledhur miliona lista postare për bizneset dhe konsumatorët. Për të nisur biznesin tuaj në Danimarkë, mund të blini lista të personalizuara të postës elektronike.

Regjistrimet totale: 2 milion

Lloji i skedarit: Ms Excel, Skeda Ms csv

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Adresa e emailit në Danimarkë

Blini adresat e emailit në Danimarkë nëse doni të bëni shumë fitime dhe popullaritet për biznesin tuaj. Gjithashtu, ju mund të provoni shërbimin tonë duke përdorur listat tona të postës elektronike. Ju gjithashtu mund të shikoni produktet e tjera në faqen tonë të internetit dhe të merrni më shumë informacion atje. Lista e emailit të Danimarkës është një shërbim i thjeshtë për t'u blerë, por kostoja është gjithashtu e vendosur. Ju mund ta shkarkoni skedarin menjëherë pasi të bëni një blerje dhe ai do t'ju ofrohet në format Excel ose CSV. Ju patjetër do të fitoni më shumë para me këtë adresë emaili dhe në pak kohë, kompania juaj do të jetë në krye.

Nëse ju pëlqen të blini adresën e emailit në Danimarkë, ne ju rekomandojmë ta blini atë nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit. Ne jemi shitësi më i mirë i ofruesve të listës së postës elektronike në botë. Do të merrni të gjithë mbështetjen dhe ndihmën nëse punoni me ne. Përsëri, ekipi ynë mbështetës është aktiv 24/7 orë për t'ju dhënë rezultatin më të mirë. Pra, nuk ka më vonesë me email marketing; blini listën e emaileve B2C dhe filloni menjëherë marketingun.

Danimarka Lista e Bizneseve të Biznesit

0
Adresa e postës elektronike të biznesit
Lista e Emailve të Danimarkës B2B

Lista e emaileve të biznesit të Danimarkës duhet të përdoret me mençuri. Mund të jetë një burim i vlefshëm për ju. Për më tepër, ne kemi kujdes shtesë kur zhvillojmë listat e postës elektronike të shteteve për klientët tanë. Sepse ne e dimë se sa lehtë mund të dëmtohet biznesi juaj nga të dhënat joaktive ose informacionet e pahijshme. Prandaj, ne kryejmë kërkime të gjera dhe ofrojmë listën e emaileve të Danimarkës për ta shmangur këtë. Megjithatë, marrja e informacioneve të pasakta ose mashtruese është e papranueshme për ne. Nëse blini adresa emaili në Danimarkë nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit, mund të jeni të sigurt se ato janë pothuajse tërësisht aktive dhe aktuale.

Lista e emaileve të biznesit të Danimarkës mund të jetë një shembull i shkëlqyeshëm i problemit aktual të marketingut. Për më tepër, kjo listë e-mail me siguri do t'ju japë një avantazh në fushatat e marketingut në internet. Baza e fundit e të dhënave të postimeve ka monitoruar nga afër industrinë e tregut global për një kohë. Pra, ne jemi të vetëdijshëm se si mund të përfitoni. Njerëzit dhe korporatat që ende përdorin strategjinë e vjetëruar të marketingut nuk do të marrin rezultatin që synojnë. Askush nuk mund të lidhet me audiencën e tyre të synuar pa marketing në internet ose email. Marketingu me email është, në fakt, strategjia më efektive e marketingut e disponueshme sot.

Rekordet totale: 123,369

Lloji i skedarit: Ms Excel, Skeda Ms csv

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Drejtuesit e lidhur