Lista e E-mailve të Kosta Rikës

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

Lista e E-mailve të Kosta Rikës

Lista e postës elektronike të Kosta Rikës është e disponueshme në bazën e të dhënave më të fundit të postimeve me një çmim të ulët. Tani mund të drejtoni të gjitha llojet e marketingut me email për një audiencë të madhe. Në fakt, do të merrni shumë drejtime të reja shitjesh nëse bëni marketing me email me listën tonë. Ne e bëjmë listën tonë me kujdes për t'u siguruar që ajo të përfshijë vetëm drejtues aktivë. Për më tepër, ekipi ynë mbledh të dhënat nga burime të besuara, në mënyrë që të mund të mbështeteni te drejtuesit tanë. Ata gjithashtu verifikojnë listën për të hequr të gjitha kontaktet e rreme prej saj. Pra, ju mund të merrni përgjigjet më të mira aktive nëse përdorni listën tonë të postës elektronike të Kosta Rikës për marketingun tuaj me email. 

Lista e postës elektronike të Kosta Rikës mund të jetë burimi juaj më i mirë për të marrë drejtime të postës elektronike më të vlerësuara. Në fakt, klientët tanë ofrojnë një shkallë saktësie prej 95% dhe shkallën më të vogël të kthimit të emailit. Ne ofrojmë gjithashtu një mostër të paktën që mund ta shkarkoni lehtësisht nga faqja jonë e internetit. Prandaj, mund të kontrolloni cilësinë e listës sonë përpara se ta blini atë. Në përgjithësi, blerja e listës sonë mund të jetë vendimi juaj më i mirë për marketingun me email. 

Lista e postës elektronike të Kosta Rikës ofron një nga listat më të mira të postës elektronike b2c në treg. Drejtimet e sakta mund t'ju sjellin më shumë fitime nga fushatat tuaja. Pra, lista jonë mund të jetë furnizuesi juaj më i mirë i klientëve të rinj. Për më tepër, ekspertiza jonë në treg na bën një nga kompanitë lider në këtë industri. Prandaj, ju mund ta blini listën tonë pa asnjë shqetësim.

0
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e emailit të konsumatorit të Kosta Rikës

Lista e emaileve të klientëve të Kosta Rikës mund t'ju ndihmojë të kryeni promovime dhe të merrni më shumë shitje. Tani mund të përqendroheni në krijimin e përmbajtjes më të mirë që mund të bindë drejtuesit tuaj. Lista jonë e postës elektronike të Kosta Rikës do të sigurohet që të arrijë audiencën e duhur. Përveç kësaj, marketingu me email është një nga mënyrat më të dobishme për t'i kthyer klientët në klientë. Për më tepër, kushton shumë pak dhe nuk kërkon shumë kohë për t'u përdorur. Pra, ju mund të merrni kthimin më të mirë të investimit (ROI) nëse bëni marketing me email me listën tonë. 

Lista e emaileve të klientëve të Kosta Rikës është e përshtatshme për të gjitha llojet e marketingut me email. Do t'ju japë mijëra drejtime që mund t'ju sjellin shitje të reja dhe më shumë fitime. Si i tillë, ju mund t'i dërgoni fotot e produktit tuaj drejtuesve. Ju gjithashtu mund të bëni promovime mbi to. Për më tepër, ju mund të promovoni biznesin dhe markën tuaj. Ju gjithashtu mund të përdorni udhëzimet për të mbajtur kontakte me bazën tuaj të klientëve. Këto promovime mund t'ju ndihmojnë të krijoni identitetin tuaj të markës. Në mënyrë të ngjashme, mesazhet e shitjeve mund t'ju ndihmojnë t'i ktheni drejtuesit në klientë. Të gjitha këto do t'ju sjellin klientë të rinj duke rritur fitimet tuaja. 

Regjistrimet totale: 619,628

lista përfshijnë: Email

Lloji i skedarit: Ms Excel, Skeda Ms csv

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Adresa e emailit në Kosta Rika

Bleni adresën e emailit të Kosta Rikës sot me një çmim të ulët dhe filloni marketingun me email. Tani mund ta blini listën tonë këtu në faqen tonë të internetit. Ju vetëm duhet të na trokasni dhe të na tregoni se cilën paketë dëshironi. Ne do të përgatisim listën tuaj brenda 4 orëve. Ju gjithashtu mund të porosisni një listë të personalizuar vetëm me kontaktet tuaja të zgjedhura. Lista e personalizuar do të marrë rreth 72 orë për t'u përgatitur. 

Blini adresën e postës elektronike të Kosta Rikës për të ecur përpara të tjerëve në treg. Për më tepër, ju mund të blini listën e plotë me një çmim me shumicë ose të blini lista më të vogla me një çmim edhe më të ulët. Pra, ju mund të blini vetëm atë që ju nevojitet. Nuk ka nevojë të paguani ekstra për më shumë kontakte. Ne gjithashtu kemi një ekip mbështetës i cili do t'ju ndihmojë gjatë gjithë procesit. Pra, pse të presim? Porositni listën tonë të postës elektronike të Kosta Rikës sot për ta çuar biznesin tuaj në nivelin tjetër.

Lista e postës elektronike të biznesit të Kosta Rikës

0
Adresa e postës elektronike të biznesit

Lista e emaileve të biznesit të Kosta Rikës ju jep një koleksion të klientëve të postës elektronike që përdorni në marketingun tuaj me email. Ai përmban vetëm kontakte reale të emailit për përdorimin tuaj. Në fakt, të gjitha drejtimet tona janë të freskëta dhe të sakta. Për më tepër, ne kemi një reputacion të mirë në treg që kemi fituar nga shërbimi ynë i mirë. Prandaj, ju mund të besoni tek ne dhe të na zgjidhni si ofruesin e listës suaj të postës elektronike. Lista jonë e postës elektronike në Kosta Rika do t'ju ndihmojë të arrini audiencën tuaj të synuar dhe të drejtoni marketing efikas mbi to.

Lista e postës elektronike të biznesit të Kosta Rikës do t'ju japë kontakte të verifikuara me email që mund t'u besoni. Lista përmban emrat, adresat e emailit dhe ID-të e LinkedIn të mijëra kontakteve. Prandaj, ju mund të mësoni më shumë rreth drejtimeve tuaja dhe të drejtoni një marketing më të saktë për t'i bindur ata. Tani ju mund të merrni përmbajtjen tuaj të marketingut tek publiku masiv pa shpenzuar shumë para ose përpjekje. Lista jonë do ta bëjë të lehtë marketingun me email për ju dhe do t'ju ndihmojë t'i ktheni drejtuesit në klientë. 

Rekordet totale: 12,000

lista përfshijnë: Email

Lloji i skedarit: Ms Excel, Skeda Ms csv

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur