Lista e postave elektronike të Kinës

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e postave elektronike të Kinës

Lista e postës elektronike në Kinë ka një koleksion të madh të klientëve të postës elektronike që mund t'ju ndihmojnë të merrni klientë të rinj. Tani mund të dërgoni të gjitha llojet e promovimeve dhe ofertave për audiencën tuaj të synuar. Si i tillë, marketingu me email është një mënyrë e dobishme për të marrë më shumë shitje dhe për të drejtuar promovime. Për më tepër, është vërtetuar se mund t'ju sjellë kthimin më të mirë të investimit (ROI). Sidoqoftë, për të drejtuar një fushatë të mirë, ju nevojiten kontakte aktive me email të audiencës tuaj. Në fakt, një listë e mirë e-mail do t'ju kursejë kohë dhe para. Lista e emaileve në Kinë do t'ju ndihmojë të drejtoni fushata të suksesshme që mund t'ju sjellin drejtime të reja shitjesh. 

Lista e emaileve në Kinë mund të jetë burimi juaj më i mirë për marketingun me email. Kjo listë e-mail nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit ka vetëm të dhëna reale të postës elektronike. Në fakt, ne kemi një ekip profesionistësh që mbledhin të dhëna nga burime të besuara. Më pas, ata verifikojnë dhe heqin kontaktet joaktive nga lista. Ata gjithashtu heqin kontaktet e rreme nga lista. Prandaj, mund të jeni i sigurt se do të merrni vetëm drejtimet më të mira në listën tonë. 

Lista e emaileve në Kinë do t'ju ndihmojë të arrini një numër të madh njerëzish. Tani mund të rrisni fitimin e biznesit tuaj me marketing të mirë me email. Megjithatë, nëse lista juaj e emailit nuk është e saktë, mund të përfundojë duke humbur kohën tuaj. Në fakt, ju mund të humbni kohën tuaj në drejtime të gabuara. 

0 milion
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e postave elektronike të konsumatorëve në Kinë

Lista e postave elektronike të Kinës

Lista e email-eve të klientëve të Kinës ju jep të dhëna reale të email-it që mund t'i përdorni për të marrë klientë të rinj. Ju gjithashtu mund të porosisni një listë të personalizuar me kontaktet vetëm të audiencës tuaj të synuar. Prandaj, ju mund të drejtoni marketing më të saktë nëse merrni listën tonë të personalizuar. Tani mund të arrini një audiencë të madhe dhe t'i dërgoni direkt oferta dhe oferta të reja. Ju gjithashtu mund t'u dërgoni atyre promovime që do të rrisin vlerën e markës tuaj dhe do ta bëjnë biznesin tuaj të njohur në masën e njerëzve. 

Lista e emaileve të klientëve të Kinës është bërë me shumë kujdes. Ne jemi një kompani lider në treg. Për më tepër, ne kemi një përvojë të gjatë në shitjen e listave të postës elektronike. Në fakt, ne mund të jemi një nga zgjedhjet tuaja më të mira për shitësit e listave të postës elektronike. Reputacioni ynë i mirë në treg është gjithashtu dëshmi e pretendimeve tona. Kështu që mund të jeni i sigurt se do të merrni vlerën e plotë të parave tuaja kur blini listën tonë të emaileve në Kinë. Ne po e shesim listën me një çmim të lirë që ju mund ta përballoni. Kështu, ju mund të kurseni para dhe të merrni lehtësisht shitje të reja me listën tonë.

Shuma e regjistrave: 5 Milion

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Adresa Email e Kinës

Blini adresën e emailit në Kinë nga baza e të dhënave më të fundit të postimeve dhe çoni biznesin tuaj në nivelin tjetër me marketing të dobishëm me email. Tani mund të blini listën e postës elektronike të Kinës me një çmim të lirë nga ne. Për më tepër, mund të shkarkoni një listë provë për të kontrolluar cilësinë e listës. Pra, mund të jeni të sigurt për të marrë vlerën e plotë të parave tuaja nëse blini listën tonë. 

Bleni adresën e emailit në Kinë me një çmim me shumicë nga faqja jonë e internetit. Në të njëjtën kohë, ju mund të blini paketa më të vogla të listës me një çmim më të ulët. Ju do ta merrni listën tuaj brenda 4 orëve nga porositja. Përveç kësaj, ne kemi një ekip mbështetës 24/7 për t'ju ofruar shërbimin më të mirë. Me pak fjalë, ju mund ta merrni listën tonë lehtësisht dhe të kryeni të gjitha llojet e marketingut me email me të.

Lista e Emailve të Biznesit të Kinës

0
Adresa e postës elektronike të biznesit
Lista e kontakteve B2B e Kinës

Lista e emaileve të biznesit në Kinë është një nga listat më të mira të postës elektronike në treg. Si e tillë, një listë e mirë mund t'ju japë të dhëna premtuese për të marrë shitje të reja. Prandaj, ato mund të ndihmojnë biznesin tuaj të rritet. Tani mund të dërgoni të gjitha llojet e promovimeve dhe përmbajtjeve të shitjeve për një numër të madh njerëzish. Në fakt, kontaktet tona të verifikuara të emailit do ta çojnë përmbajtjen tuaj drejtpërdrejt te audienca. Mos e humbni kohën tuaj duke u përpjekur të mbledhni vetë informacione për email. Blini listën tonë të postës elektronike në Kinë dhe siguroni fitim të rritur për biznesin tuaj. 

Lista e emaileve të biznesit në Kinë do t'ju ndihmojë të arrini publikun masiv drejtpërdrejt në emailet e tyre. Ju mund të drejtoni shumë lloje të promovimeve dhe fushatave të marketingut të shitjeve për kontaktet. Për shembull, ju mund të promovoni produktet dhe shërbimet tuaja tek drejtuesit. Në mënyrë të ngjashme, ju mund të promovoni markën tuaj dhe të mbani kontakte me bazën tuaj të klientëve. Kjo do t'ju japë drejtime të reja shitjesh për të ardhmen. Për më tepër, të gjitha këto do të kërkojnë shumë pak kohë dhe para për t'u kryer. Pra, bëjeni biznesin tuaj të njohur dhe merrni një kthim më të mirë nga investimi (ROI) me listën tonë të postës elektronike. 

Shuma e regjistrave: 243,000

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike)

Lista përfshin:

* Emri * Emri i biznesit * adresa * Qyteti * Kodi ZIP

* Shteti * Adresa Email * Numri i telefonit * Numri i faksit * Adresa e faqes në internet

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne sigurojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të ndërtoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave në shënjestër nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Drejtuesit e lidhur