Lista e Emailit në Argjentinë

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e Emailit në Argjentinë

Lista e postës elektronike të Argjentinës është deri tani një nga drejtoritë më të mira të kontakteve me email të konsumatorëve që mund të merrni tani për biznesin tuaj. Kjo listë emaili është bërë me shumë mund dhe përkushtim. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka ekspertë që e bënë të mundur këtë. Lista e adresave të emailit është një drejtori kontakti miqësore për biznesin dhe e vërtetë. Prandaj, marrja e listës origjinale të emailit është padyshim një hap i madh drejt suksesit tuaj. Në këtë artikull, ne do t'ju informojmë se si ky marketing me email mund të ndryshojë të ardhmen e biznesit ose kompanisë suaj dhe si mund ta zbatoni atë në mënyrë efektive.

Lista e emailit të Argjentinës ka potencialin për të ndryshuar biznesin tuaj të përgjithshëm. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është një nga faqet e internetit më të besueshme dhe më të njohur në këtë sektor. Ne jemi këtu në këtë sektor që nga viti 2012. Pra, ju mund të kuptoni se ne kemi një përvojë të madhe në këtë segment të bazës së të dhënave. E gjithë lista jonë e emaileve është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri. Për më tepër, ne mbledhim të dhëna nga burime shumë të besueshme dhe me leje, kështu që gjithçka është e pastër dhe e freskët këtu.

Për shembull, lista e postës elektronike të Argjentinës mund t'ju ndihmojë të drejtoni një fushatë të duhur marketingu postare. Përsëri, ne përditësojmë të dhënat në baza të rregullta. Prandaj, do të merrni vetëm të dhënat më të fundit dhe aktive të përdoruesve. Procesi ynë i të menduarit dhe i punës është i ndryshëm nga të tjerët. Ne nuk jemi këtu vetëm për të fituar para dhe për të bërë biznes. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. 

0 milion
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e postave elektronike të konsumatorëve të Argjentinës

Lista e Emailit në Argjentinë

Lista e postës elektronike të klientëve të Argjentinës përmban shumë ID të email-it të konsumatorëve dhe informacione personale. Në fakt, ju mund t'i dërgoni drejtpërdrejt ofertat tuaja të gjithë njerëzve dhe kjo me të vërtetë do të promovojë biznesin tuaj në nivelin më të lartë. Gjithashtu, ju mund të vëzhgoni një kthim të mirë dhe të menjëhershëm të investimit (ROI). Edhe më shumë, ju mund ta përdorni këtë listë të postës elektronike të Argjentinës në çdo platformë CRM. Së bashku të gjithë këta përbërës do t'ju sjellin një diferencë të arsyeshme fitimi. Ne mund të ofrojmë listat e postës elektronike sipas kërkesave tuaja dhe të mbajmë të gjitha rregulloret për biznesin në internet. Kompania jonë ka mbledhur miliona lista postimesh si biznesi ashtu edhe konsumatori nga e gjithë bota. Ju mund të blini listat tuaja të synuara të emailit për të ngritur biznesin tuaj në Argjentinë.

Lista e emaileve të klientëve të Argjentinës ka vetëm adresa emaili aktive dhe reale të njerëzve. Siç u tha më parë, ne jemi një nga faqet që mund t'ju shërbejmë me të dhënat më të sakta. Pra, do të merrni pothuajse 0% të dhëna rikthimi nga këtu, dhe kjo është një garanci. Qëllimi i bazës së të dhënave më të fundit të postimeve është të ndihmojë klientët e saj duke rritur biznesin e tyre në internet. Kjo do të thotë që klientët janë gjithmonë prioriteti ynë i parë. Ne synojmë të bëjmë gjithçka në mënyrë që të mbështesim klientët tanë në çdo situatë.

Shuma e rekordeve : 4.8 Milion

(Të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Azhurnimi i fundit: 2020

Kostoja totale: $ 1,200

Adresa Email e Argjentinës

Bleni adresën e emailit të Argjentinës me një çmim shumë të ulët dhe vulosni problemin tuaj të marketingut. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka sjellë lista postare të përditësuara dhe të vlefshme për të gjithë njerëzit që me të vërtetë duan t'i ndihmojnë ata dhe bizneset e tyre. Ne gjithashtu zhvillojmë bazën tonë të të dhënave të postës elektronike përmes kategorive të zonave të biznesit, në mënyrë që të mund të zgjidhni lehtësisht bazën e të dhënave të email-it tuaj të synuar për të lançuar produktet tuaja. Megjithatë, ju e dini që ne punojmë rregullisht në bazën e të dhënave, kështu që nëse ndonjë informacion i rremë është përfshirë më parë në bazën tonë të të dhënave, ne i heqim ato menjëherë. Për të rifilluar, do t'ju japë një përvojë të qetë dhe më të mirë ndërsa do të drejtoni marketingun në internet.

Për ta përmbledhur, blini adresën e emailit të Argjentinës nëse doni të bëni një fitim të madh. Ju mund të përdorni listat tona të postës elektronike për të verifikuar shërbimin tonë. Për informacion të detajuar, ju gjithashtu mund të vizitoni faqen tonë të internetit dhe të shihni produktet e tjera. Edhe pse lista e emailit të Argjentinës është një shërbim i lehtë për t'u blerë, çmimi është gjithashtu fiks. Pas blerjes, ju mund të shkarkoni menjëherë skedarin, i cili do t'ju vijë në një format Excel ose CSV. Kjo adresë emaili me të vërtetë do të gjenerojë më shumë të ardhura për ju dhe ju mund ta shihni biznesin tuaj në krye brenda një kohe të shkurtër.

Lista e emailit të biznesit në Argjentinë

0
Adresa e postës elektronike të biznesit
Lista e Kontakteve B2B e Argjentinës

Lista e postës elektronike të biznesit të Argjentinës sigurisht që do të nxisë biznesin tuaj. Përveç kësaj, nuk mund të injoroni se marketingu me email do të jetë e ardhmja e marketingut. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka vëzhguar me vëmendje industrinë e tregut global për një kohë të gjatë. Prandaj, ne e dimë se si mund t'ju ndihmojë. Individët dhe bizneset që janë ende të mbërthyer në teknikën e mëparshme të marketingut nuk do të arrijnë rezultatin që shpresojnë. Askush nuk mund të arrijë klientët e tyre të synuar pa marketing në internet ose email. Në të vërtetë, marketingu me email është mënyra e duhur për të bërë marketing aktualisht.

Lista e emaileve të biznesit të Argjentinës këtu mund të jetë pasuria juaj nëse e ekzekutoni siç duhet. Për më tepër, ne jemi shumë të ndërgjegjshëm gjatë krijimit të listave të postës elektronike të vendeve për klientët tanë. Sepse ne e dimë se çdo të dhënë joaktive ose informacion i gabuar dhe i pasaktë mund të shkatërrojë biznesin tuaj. Prandaj, për ta parandaluar këtë, ne bëjmë shumë kërkime dhe më pas ofrojmë listën e postës elektronike të Argjentinës. Pra, marrja e informacioneve të rreme ose të gabuara nuk është e pranueshme për ne. Përsëri, ne ju sigurojmë që lista jonë e emailit është pothuajse 100% aktive dhe e freskët, kështu që nuk do të keni asnjë problem nëse blini adresën e emailit të Argjentinës nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit.

Shuma e rekordeve : 150,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Azhurnimi i fundit: 2020

Kostoja totale: 350 dollarë

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur