+ 8801723283638

24 / 7 за поддршка на корисниците

WhatsApp + 8801758300772

САД е-пошта листа

Најновата база на пошти има повеќе од 300 милиони деловни (b2b) списоци за е-пошта и 400 милиони потрошувачи (b2c) база на е-пошта од целата земја Најновата база на податоци за пошта секогаш ви ја обезбедува целата чиста и свежа маркетинг листа за е-пошта за поштенските кампањи на вашата компанија. Anyе добиете повеќе од добри податоци од која било друга компанија што дава услуги на пошта. Ние ќе ви доставиме 90% точни валидни податоци. Сите наши податоци се основни за двојно вклучување и дозвола, така што нема проблем со поплаките за ГДПР. Ние продаваме единствена копија од која било база на податоци. Една копија за еден клиент.

Најновата база на податоци за пошта исто така ќе ви помогне да ја изградите вашата насочена листа на контакти од која било насочена земја, личност, индустрија, град. Купувајте податоци од нас се безбедни и загарантирани квалитетни податоци. Исто така, имајте подготвени податоци што можете да ги купите и можете да ги користите за вашите кампањи. Исто така, ќе добиете помош од нас ако ви требаат какви било консултации за маркетинг кампањи по е-пошта.

САД е-пошта листа

Прво на сите ажурирани списоци со е-пошта во САД, исто така, неодамна додадени списоци за испраќање. Најновата база на податоци за пошта е една од најважните компании за провајдер на списоци за маркетинг преку пошта. Најновата база на податоци за пошта ќе ви помогне да ви понудиме скоро подготвена поштенска листа на земји. Имаме милиони списоци со е-пошта во САД кои се високо квалификувани, исто така неодамна ажурирани. Така, можете да остварите добар профит од секторот за маркетинг преку пошта преку Интернет, доколку ја добиете списокот за испраќање. Можеме да ве увериме дека можете да ја добиете најдобрата услуга од најновата база на пошти без да направите проблем.

Најновата база на податоци за испраќање, која се појави како една од најперспективните компании за маркетинг преку електронска пошта на овој свет, во ниеден момент не ви продава потрошувачи (B2C), станбени и деловни (B2B) списоци со бази на податоци од САД. Најновата база на податоци за испраќање има база на податоци за деловни е-пошта во САД и база на податоци за потрошувачи на е-пошта во САД.

АДРЕСА НА Е-пошта во САД

Списокот за е-пошта на САД ќе ви помогне да стигнете до деловните луѓе во САД. Исто така ви заштедува време и пари. Ако сакате да изградите список со е-пошта во САД, ви треба повеќе време од причина што ви заштедуваме време и пари. Имаме и список за е-пошта за бизнис со САД со 90% точни податоци. Друг начин на кој можете да изградите своја сопствена листа со е-пошта затоа што ќе ви обезбедиме тим за градење списоци за е-пошта. Вие само кажете ни ја вашата целна деловна активност. Скоро имаме над 100 милиони податоци од Обединетата држава.

Најновата база на податоци за испраќање, исто така, ви помага да го изградите оловото за директна продажба од САД. Нашиот тим ќе ви обезбеди директна продажба предност за вашиот бизнис. Вие само ќе ни кажете за вашите категории на клиенти и за вашите производи, тогаш нашиот тим ќе го изгради своето насочено продажно место. Денес маркетинг кампањи за испраќање пошта е добар начин за промовирање на вашиот бизнис преку Интернет, но ако сакате во почетокот да креирате поштенска кампања, треба да добиете список со пошта што ќе ви помогнеме да го наведете вашиот список со пошта.

База на податоци за бизнис на е-пошта во САД

0 милиони
Адреса за е-пошта на САД Б2Б
САД е-пошта листа

Најпрво, базата на податоци за деловни е-пошта во САД неодамна се ажурираше со сите информации за локалните деловни активности на Соединетите држави. Hereе ги добиете сите списоци на деловни активности, исто така, од потрошувачки пошта од овде. Исто така, имаме деловни податоци по држава. Речиси ги имаме сите државни податоци од САД. Dataе ги добиете вашите податоци за секунда. Така, можете да ја користите оваа листа со е-пошта на кое било место за промоција на вашата компанија.

Речиси имаме 30 милиони b2b записи од САД. Значи, ако го купите овој список, ќе добиете ID на е-пошта 4 милиони, исто така, 30 милиони бизнис име, исто така, адреса, исто така, веб-страница, исто така, број на факс, исто така, име на контакт. Затоа, започнете ги вашите кампањи во САД. Пред сè, детали за базата на податоци за деловни е-пошта во САД.

Купете најновата ажурирана база на податоци за е-пошта во САД B2B

Износ на записи: 30 милиони

(Оттука, сите записи вклучуваат адреси за е-пошта!)

Вклучување на списокот:

* Име * Име за контакт * Име на деловна активност * адреса * Град * Поштенски код * Држава

* Е-пошта * Телефонски број * Број на факс * Веб-страница адреса

Тип на датотека: Excel, CSV

неодамна ажурирани

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете .30

Список за е-пошта на потрошувачи во САД

0 милиони
Адреса на е-пошта на САД B2C
База на податоци за потрошувачи на е-пошта во САД

Најважно,. Списокот за е-пошта на потрошувачи во САД ќе ви даде добар рентабилност (поврат на инвестицијата). Најновата база на податоци за пошта ви обезбеди само луѓе од САД да контактираат со лична адреса за е-пошта. Ако сакате да добиете адреса за е-пошта на САД b2c, како Yahoo, gmail, hotmail, outlook, aol итн. Бесплатна адреса за е-пошта, тогаш можете да ги видите податоците за списокот на е-пошта на потрошувачите во САД, бидејќи оваа база на податоци ги вклучуваше само САД B2C или лична адреса за е-пошта.

Списокот за е-пошта на потрошувачи во САД исто така ја вклучува целата личност, лична адреса. Нашите лични податоци во САД се исто така потврдени, ажурирани во 2019 година. Податоците за потрошувачите на САД, исто така, ги вклучија сите IP-адреси на лица што ќе ви помогнат да се жалите на интернет-провајдерот.

Значи, ако сакате да го рекламирате вашиот бизнис во САД, тогаш можете да го користите овој список со е-пошта, бидејќи тоа ќе ви заштеди време и пари. Исто така, можете да изградите своја сопствена листа на потрошувачи од нас. Над сите детали за базата на податоци за потрошувачи на е-пошта во САД.

Купете најновата ажурирана база на податоци за е-пошта во САД B2C

Износ на записи: 40 милиони

(Оттука, сите записи вклучуваат адреси за е-пошта!)

Вклучување на списокот:

* Име * Име на контакт * Возраст * адреса * Адреса на е-пошта

* IP адреса * Телефонски број

Тип на датотека: Excel, CSV

неодамна ажурирани

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Прашање и одговор на списокот во е-пошта во САД

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Што е најважно, секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ние ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добиваме податоци секој месец, ажурираме.

Кога податоците се испорачуваат?

После тоа, правејќи нарачка во рок од 4 часа, вашите податоци ќе бидат доставени, а за сопствени податоци за контакт, ние земаме максимум 72 часа за изградба на податоци.

Што е точноста на податоците?

Како заклучок, ви обезбедуваме 95% податоци за точност. Нашата целосна адреса за контакт е потврдена од човечко и компјутерско око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Сепак, ние обезбедуваме податоци за адреси на деловни контакти, исто така, податоци за адреси за контакти на потрошувачи и лица за контакти со компании според наслов на вработен во компанијата и податоци за функцијата на работата Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт на насочена личност според индустрија или земја, исто така, држава и град.

Овој список со е-пошта е свеж?

Сепак, списокот со сите е-пошта е свеж и исчистен од нашиот тим.

Може ли да го користам за мојот CRM?

Со други зборови, подготвен е да ја користи секоја CRM платформа.

Може ли да изградам насочени водичи?

Покрај тоа, Ако сакате да градите насочени водичи, ние ќе ги изградиме за вас.

Зошто ти верувам?

Покрај тоа, ние работиме деловни активности во 2012 година. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Со други зборови, ние ќе ви обезбедиме Excel или CSV формат за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Покрај тоа, целата наша адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е ГДРП.

Кој е вашиот извор на податоци?

Како заклучок, нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги зедовме сите податоци од доверливи страници и се определуваме само за изворот на податоци. Ние градиме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувач.

Адресата за е-пошта е активна или валидна?

Покрај тоа, целата адреса за е-пошта е активна и излегувајте доколку некоја е-адреса не е валидна, па затоа ќе ви ги вратиме парите.

Списокот за е-пошта за маркетинг е ажуриран?

Што е најважно, нашиот список за маркетинг по е-пошта е ажуриран и неодамна ажуриран.

Овој список за маркетинг преку е-пошта го носи водството за продажба?

Со други зборови, Да, нашата листа за телемаркетинг донесе повеќе затворено водство за продажба за вашата компанија

Поврзани води

whatsapp копче-мин