Продажба на е-пошта


Автоматизирана платформа за маркетинг преку е-пошта

Неограничено сè

Штом ќе ја купите најновата платформа за е-пошта за е-пошта, ќе добиете неограничено сè, клиенти, списоци со е-пошта, претплатници, кампањи, статистики, сервери за испорака итн.

Неограничено сè

Штом ќе ја купите најновата платформа за е-пошта за е-пошта, ќе добиете неограничено сè, клиенти, списоци со е-пошта, претплатници, кампањи, статистики, сервери за испорака итн.
Кликни тука

Одличен API систем

Најновата платформа за е-пошта со е-пошта за испраќање е со одличен API систем што можете да го користите за сопствени интеграции. Можете да го користите за да создадете претплатници, списоци, кампањи итн.

Одличен API систем

Најновата платформа за е-пошта со е-пошта за испраќање е со одличен API систем што можете да го користите за сопствени интеграции. Можете да го користите за да создадете претплатници, списоци, кампањи итн.
Кликни тука

Детални извештаи

Секоја кампања ќе произведува многу детални извештаи, видете кој ги отвори или кликна вашите кампањи, колку пати и од која локација и уред. Можете исто така да ги споделите вашите извештаи за кампањата со трети страни, без потреба да создадете сметки за нив.

Детални извештаи

Секоја кампања ќе произведува многу детални извештаи, видете кој ги отвори или кликна вашите кампањи, колку пати и од која локација и уред. Можете исто така да ги споделите вашите извештаи за кампањата со трети страни, без потреба да создадете сметки за нив.
Кликни тука

Премиум

Неограничено испраќа е-пошта
$ 699 Месечно
 • Неограничени контакти
 • Неограничен образец за е-пошта
 • Неограничено тргнете во форма
 • Целосен извештај за вашите кампањи

Премиум

Испраќа 3 милиони е-пошта
$ 499 Месечно
 • 3 милиони контакти
 • Неограничен образец за е-пошта
 • Неограничено тргнете во форма
 • Целосен извештај за вашите кампањи
популарни

Премиум

Испраќа 1 милиони е-пошта
$ 199 Месечно
 • 1 милиони контакти
 • Неограничен образец за е-пошта
 • Неограничено тргнете во форма
 • Целосен извештај за вашите кампањи