Бејкер Хјуз Вклучен директориум за вработени


Бејкер Хјуз Вклучен директориум за вработени

0
Бејкер Хјуз Вклучена адреса за е-пошта на вработените
Бејкер Хјуз Вклучен директориум за вработени

База на податоци за е-пошта за квалитет на директориумот Бејкер Хјуз. Најновиот давател на бази на пошта ги собира сите списоци со е-пошта од експертски тим. Има точни информации за целосни контакти на компанијата Бејкер Хјуз. Добивате насочена маркетинг листа за испраќање понуда или е-пошта кампања. Getе добиете успешен резултат за овој бизнис или организација. Исто така, може да се направи прилагодување на нарачката која било насочена аре, категорија води во продажба. Само кликнете на копчето додади во кошничка и заврши ја нарачката. Добијте линк за преземање на базата на податоци по часови со датотеката со формати на Excel или CSV.

База на податоци за е-пошта за вработени Бејкер Хјуз

Износ на записи: 5,000

Сите записи вклучуваат:

* Име

* Презиме

* Наслов за работа

* Телефон

* Е-пошта

* Улица и број,

* Град

* Држава / покраина

* Скратена држава

* Поштенски / поштенски код

* Земја

* Ниво на работа

* Оддел

* Име на компанија
* Улица адреса на компанијата
* Град на компанијата
* Држава на компанијата / покраина
* Поштенски код / ​​поштенски код на компанијата
* Земја на компанијата
* Телефон на компанијата
* URL на компанијата
* Берза
* Симбол на билети
* Приход
* Вработени
* Индустрија
* Суб-индустрија

Тип на датотека: Excel, CSV

Последно ажурирање: Оваа година

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Земја: Обединета држава

Бејкер Хјуз Вклучени Прашања и одговори Директориум за вработени

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние обезбедуваме податоци за адреси на деловни контакти, како и податоци за адреси за контакти на потрошувачи и лица за контакти со компании по назив на вработен во компанијата и податоци за функцијата на работа Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт на насочени лица според индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.