Sarat jeung Kaayaan


SARAT & KAAYAAN

Sarat jeung Kaayaan Umum pikeun
Anggo Data and Services Latestdatabase.com

Istilah sareng syarat umum ieu mangrupikeun bagian kontrak anu aranjeunna dipasang ("Pasatujuan") sareng dilarapkeun ku pangguna anjeun
pamasaran atanapi data email atanapi jasa anu disayogikeun ku Latestdatabase.com atanapi Usaha na gabungan ("Latestdatabase.com"), data atanapi jasa anu dirujuk
sacara koléktif salaku "Data."

1. Kapamilikan.


(a) Istilah "Latestdatabase.com Harta" hartosna sadaya program, file, sistem, dokuméntasi, inpormasi, eusi, grafis, tata perenah halaman, desain situs, antarangge pangguna dianggo atanapi disayogikeun ku Latestdatabase.com, produk karya anu dihasilkeun ku Latestdatabase.com , sareng nurunkeun hasil tina naon waé, kaasup, tanpa watesan, situs wéb atanapi situs web anu disayogikeun ku anjeun ku Latestdatabase.com, naon waé program HTML anu dijalankeun salaku bagian tina nyayogikeun data sareng program-program khusus, fungsionalitas, antaramuka sareng sanésna karya produk, ideu, konsép atanapi téhnik anu Latestdatabase.com tiasa ngembangkeun, nganggo atanapi ngandelkeun dina nyayogikeun Data ka anjeun.


(b) Sadaya Harta Terpanjangna bakal aya sareng bakal tetep milik tina Latestdatabase.com.


(c) Salaku antara anjeun sareng Latestdatabase.com, Latestdatabase.com bakal janten dampal suku tunggal sareng ekslusif sadaya patén, hak cipta, mérek dagang, Rahasia dagang sareng hak intelektual sanésna sareng ka Pinasihan Terpendakan sareng Data.

2. Lisensi terbatas.


Saatos pelaksanaan Kasepakatan sareng pambayaran sadaya jumlah anu disababkeun ku Latestdatabase.com, anjeun dipasihkeun pribadi, lisénsi nontransferable sareng anu sanés pikeun ngagunakeun Data semata pikeun pamasaran langsung, panalungtikan pasar sareng tujuan prospek customer, sacara ketat saluyu sareng istilah. tina perjanjian. Kana saenggeus kadaluarsa atanapi nyepatan Perjangjian, anjeun kedah neraskeun panggunaan Data sareng, sapertos anu dipundut ku Latestdatabase.com, naha (a) uihkeun Data ka Latestdatabase.com tanpa nahan naskah naon waé atanapi catetan atanapi inpormasi sanésna atanapi (b ) nyayogikeun sertipikat, dilaksanakeun ku anjeun, dina bentuk sareng zat anu nyugemakeun ka Latestdatabase.com, yén Data parantos musnah dina cara pikeun nyababkeun Data permanén anu teu bisa dibaca sareng teu kateken.

3. Wates dina Pamakéan.


(a) Kacuali khusus otorisasi sateuacanna sareng nyerat ku Latestdatabase.com, anjeun moal ngabagi, ngajual, mindahkeun, atanapi henteu padamel data anu sayogi pikeun jalma katilu atanapi lembaga sareng anjeun bakal ngagunakeun upaya anu saé pikeun nyegah nyalahgunakeun atanapi henteu nganggo idin. tina Data ku jalma katilu atanapi lembaga.


(b) Anjeun moal nami atanapi ngarujuk Latestdatabase.com atanapi panggunaan Data dina salah sahiji pariwara atanapi bahan promosi atanapi pemasaran anjeun.


(c) Anjeun moal nganggo Data pikeun tujuan kiridit konsumen, ngarang tulisan asuransi konsumen, tujuan padamelan, tujuan saringan panyewa, pikeun tujuan anu sanésna katutup ku Hukum konsumen Australia (ACL)atanapi pikeun tujuan sanésna sacara henteu otoritas ku Perjangjian.

4. Tanggung jawab anjeun;

Pamakéan Data Email; Pariksa sareng Inok ku Latestdatabase.com.


(a) Pamaké Data anjeun bakal saluyu sareng sadayana hukum féderal, nagara, lokal sareng asing, patung, aturan sareng peraturan ("Laws"), kalebet Hukum-hukum ngeunaan telemarketing, email sareng pemasaran faksimile, ajakan nasabah sareng sadayana pedoman anu aya. dina Asosiasi Pemasaran Langsung ("DMA"). Upami anjeun henteu anggota DMA, anjeun bakal ngagunakeun usaha anu paling hadé pikeun matuh pedoman DMA.


(b) Pamaké anjeun tina Data Data naon waé anu kudu dilaksanakeun kalayan hukum-hukum anu aya, kalebet CAN-SPAM Act, COPPA, sareng undang-undang pendaptaran.


(c) Latestdatabase.com ngagaduhan hak pikeun marios pamakean Data anjeun pikeun mastikeun patuh kana Kasatujuan ieu, tapi naon kagagalan Latestdatabase.com pikeun ngarobih pamakean sapertos sanés bakal nampi katampi pamakean sapertos atanapi ngaleupaskeun hak-hak na Latestdatabase.com di handap atawa wates salah sahiji kawajiban anjeun ngeunaan Data. Dina iraha waé upami perhatosan sahenteuna dinten 3, Latestdatabase.com tiasa ngaudit rékaman anjeun pikeun nangtoskeun naha anjeun patuh kana pasatujuan ieu sareng anjeun bakal sayogi ka Latestdatabase.com atanapi wakilna sadaya rekaman anu dipikabutuh pikeun ngalaksanakeun Inok sapertos kitu .

5. Bantahan Waranti; Jaminan terbatas.


DATA DIPASANGKEUN DI ANTARI ANTARA “AS IS” ASAS. LATESTDATABASE.COM TIDAK DENGAN ASLI ATAWA MENYANGKATKAN KORPOTEN, KOMPETENSI ATAWA KOMPUTEN ING DATA DAN, ATAWA DIPANGSAAKAN INGGAL INGKEJUT, NEGERI LATESTDATABASE.COM INGKAT ATAWA ATAWA UNTUK INGKAN ATAU, UNTUK DIPANGSAAN, UNTUK DENGAN ATAWA, UNTUK INGKAN ATAWA, UNTUK INGKAN ATAWA, UNTUK INGKAN, ATAWA INGKEJUT UNTUK TUJUAN PARTIKULAR. SANGGUP KANGGURAN 14 DARI KAJAKAN ING DATA UNTUK NGENTUKAN ITU DAN TEU NYATA LATESTDATABASE.COM ATAWA ANTARA MASALAH ATAWA MENYUKU DI DATA DAN ING DENGAN ANDA NU MENTEU LATESTDATABASE.COM DENGAN INGKEUN AYA 14-DAY, ATAU MASALAH ATAWA MENYUKU DI DATA JAMINAN ADDITIONAL KAU.

6. Watesan tina Liability.


Kecuali anu disayogikeun dina kalimah terakhir Bagéan 5, Latestdatabase.com moal nanggung jawab pikeun klaim, paménta, rugi, tanggung jawab, karusakan, tatu, biaya atanapi biaya (kalebet biaya pangacara anu lumayan sareng biaya sah), naha sacara umum, langsung , khusus, saliwatan, akibat atanapi karusakan sanésna disababkeun sacara utuh atanapi sabagian atanapi langsung atanapi henteu langsung ku cara ngagunakeun Data atanapi naon anu dituduhkeun atanapi kagagalan saleresna ku Latestdatabase.com pikeun matuh syarat-syarat perjanjian, naha aya karusakan sapertos kitu atanapi henteu. éta bisa diramalkeun atanapi naha Latestdatabase.com disarankan ngeunaan kamungkinan karuksakan sapertos kitu. Tanggung jawab maksimal Latestdatabase.com dina kalimat terakhir Bagian 5 moal ngalegaan jumlah anu anjeun mayar Latestdatabase.com handapeun perjanjian dina bulan 12 sateuacan acara anu masihan tanggung jawab Latestdatabase.com.

7. Indikasi anjeun ngeunaan Latestdatabase.com.


Anjeun kedah nyéwa, membela sareng tahan Latestdatabase.com, pamangku sahamna, diréktur, perwira, karyawan, kontraktor bebas sareng agén ngalawan sagala klaim, paménta, kaleungitan, tanggung jawab, karusakan, biaya kacilakaan atanapi biaya (kalebet biaya pengacara sareng biaya hukum) anu timbul, sacara langsung atanapi henteu langsung, tina kalakuan anjeun atanapi anu teu aya hubunganana kana Data atanapi palanggaran kana Perjangjian atanapi pelanggaran Hukum.

8. Gangguan Service.


Anjeun ngakuan yén, tinangtu sumber teknis sumberdownloads Anyardatabase.com kedah nyayogikeun Data ka anjeun, gangguan samentawis tiasa lumangsung dina nyayogikeun Data sareng bilih gangguan anu sanésna henteu bakal ngahasilkeun Latestdatabase.com anu ngagaduhan tanggung jawab ka anjeun atanapi anu sanésna sareng; teu kedah ngagantungkeun atanapi ngaleungitkeun kawajiban pamayaran anjeun ka Latestdatabase.com atanapi nyayogikeun anjeun hak hak ngabalikeun duit kanggo jumlah anu sateuacanna mayar ka Latestdatabase.com.

9. Teu aya Tugas ku Anjeun.


Anjeun teu tiasa ngadaptarkeun hak atanapi kawajiban anjeun handapeun Perjangjian ka jalma sanés atanapi badan sanés tanpa idin tinu ti Latestdatabase.com, naha ku operasi hukum atanapi sabalikna, sareng usaha naon waé pikeun ngalakukeunana bakal batal.

10. Tambahan tina Kalapasan.


Salian sadayana hak hukum sareng obat-obatan sanés anu tiasa diperyogikeun pikeun Latestdatabase.com pikeun naon anu jelas, kaancam atanapi ngalanggar leres atanapi ngalanggar Perjangjian ku anjeun, Latestdatabase.com gaduh hak pikeun nungtungan Perjangjian sareng nungtut uih deui atanapi ngarusak Data dina iraha waé upami Latestdatabase.com percaya anjeun henteu pinuh-lengkep sareng perjanjian.

11. Pamilihan Hukum; Bidang.


Perjangjian bakal dipimpin ku sareng ditafkeun handapeun undang-undang Nagara Queensland Australia, tanpa ningal prinsip-prinsip konflik hukum nagara éta atanapi nagara-nagara sanésna. Sagala litigation atanapi sengketa sanés anu aya hubunganana atanapi timbul dina Perjangjian ngan ukur dibawa dina pangadilan nagara atanapi féderal anu aya di Brisbane, Queensland sareng anjeun satuju ngalebetkeun ka yurisdiksi ekslusif pengadilan-pengadilan kasebut sareng ngaleupaskeun naon-naon bantahan ka tempat-tempat lumangsung éta. di pengadilan-pengadilan éta.

12. Pembayaran pikeun Produk Anu Teu Di inpormasi


(a) Pamayaran: Anjeun satuju mayar anu mayar paling anyardatabase.com luyu sareng waragad, biaya sareng istilah tagihan anu parantos dina waktu fee atanapi biaya bayaran sareng mayar. Bayaran anu ditagihkeun teu tiasa dibayar. Dina hal produk langganan, istilah langganan bakal épéktip pikeun waktos anu disatujuan, saatos istilah istilah éta langganan otomatis bakal nganyarakeun pikeun jaman pembaharuan anu dinyatakeun (upami aya) dina harga langganan anu ayeuna.


(b) Tagihan Mulang: Ditampi anjeun istilah ieu otorisasi anjeun ka Latestdatabase.com sacara otomatis ngeusi kiridit / kartu debit anu disayogikeun ku anjeun, sareng dina hal langganan produk, teras ngiringan ngecas kiridit / kartu debit di tempat anu disatujuan. kana interval nalika istilah langganan na. Anjeun satuju nyayogikeun Latestdatabase.com kalayan tagihan lengkep sareng akurat sareng inpormasi kontak sareng ngapdet inpormasi éta kalayan tilu puluh (30) dinten perobihan kana inpormasi tagihan. Gagalna prosés pamayaran anu ngulang henteu ngémutan kawajiban pamayaran anjeun.


(c) Biaya Pajak: Aya bakal janten bayaran bunga pikeun jumlah anu anjeun gagal mayar nalika tempo dina laju 1.5% sabulan, atanapi tingkat anu langkung handap sapertos anu sami sareng tingkat maksimal anu diidinan ku hukum anu berlaku, dina tingkat anu henteu dibayar jumlah

13. Sakabéh Perjangjian; Amandemen atanapi Waiver.


Perjangjian ieu ngandung sakabéh pamahaman antara anjeun sareng Latestdatabase.com sareng supersedes kana pamahaman atanapi perjanjian sateuacanna, lisan atanapi seratan, anu berhubungan sareng masalah dina Perjangjian. Perjangjian ngan tiasa dirobih ku dokumén anu ditandatanganan ku anjeun sareng Latestdatabase.com. Teu aya anu ngirangan tina naon waé pelanggaran Perjangjian anu dianggap ngaleupaskeun tina pelanggaran anu bakal datang, naha sipat anu sami atanapi béda, sareng teu aya pengecualian anu épéktip upami henteu diserat disaluyuan ku pésta anu ngiringan.

14. Palaksanaan; Tepi.


Perjangjian tiasa dieksekusi dina aslina, ku facsimile atanapi dina format dokumén portabel anu dikirimkeun sacara éléktronik sareng tiasa dieksekusi dina naon-naon mitra, anu masing-masing bakal dianggap asli dokumen anu sami.