AF SQ AR HY AZ BE BN BG CA ZH-CN CO CS DA NL EN EO ET TL FI FR FY DE EL HI HU IS ID GA IT JA KO LO LA LV LT MK MS ML MN NE NO PL PT RO RU SR SL ES SU SV TH TR UK UZ VI ZU

+ 8801723283638

24 / 7 Rojongan Palanggan

Whatsapp + 8801758300772

Daptar Pasantrén Kiriman

  • Harga Handap
  • 90% Akurat
  • Segar & Bersih
  • nembe diropéa

Pangkalan Data Pangirimna panganyarna ngagaduhan langkung ti 300 juta bisnis (b2b) daptar email & 400 juta konsumen (b2c) database email ti sakumna nagara. Pangénggalan Basis Pangiriman pangintenna salawasna nyayogikeun anjeun sadaya daptar pamasaran email anu bersih & seger pikeun kampanye milist perusahaan anjeun. Anjeun bakal nampi langkung ti data anu saé tina perusahaan panyadia daptar mail anu sanés. Kami baris nyayogikeun anjeun 90% data anu akurat. Sakabéh data urang nyaéta duaan milih sareng idin dasar janten henteu masalah sareng GDPR ngawadul. Kami ngajual salinan unik tina database kami. Hiji salinan pikeun hiji klien.

Pangkalan data pangirimna panginten panginten ogé bakal ngabantosan anjeun ngawangun daptar kontak anu anjeun pikahoyong ti mana waé nagara, jalmi, industri, kota. Meuli data tina kami aman & dijamin data kualitas. Ogé, ngagaduhan data siap anu anjeun tiasa mésér & anjeun tiasa dianggo pikeun kampanye anjeun. Ogé, anjeun bakal nampi pitulung ti kami upami anjeun peryogi konsultasi pikeun kampanye pamasaran email.

Daptar Pasantrén Kiriman

0
Alamat Surat Masih Sakola
Amérika Sakola Kiriman Daptar

Daptar alamat sakola mangrupikeun épéktasi panganyarna ti Amérika Serikat. Ngan daptar sakola anu valid sareng diverifikasi di dieu henteu daptar palsu atanapi dibangkitkeun. Hasilna, Pangkalan Data Pangiriman Pinuh ampir nyayogikeun anjeun daptar milis akurat 90% pikeun bisnis anjeun. Kusabab, Daptar email ieu dua kali milih sareng diropéa daptar. Kitu ogé, Sekolah Mailing Lists anu diwangun ku guru besar, bantosan dosen, pengawas fakultas, tenaga kerja administrasi, bantosan tempat kerja, fakultas, karyawan, pangakuan, pangurus, poko, guru besar sadaya kontak. Ogé, kami nyayogikeun daptar milis sakola ka sadaya émbaran kontak anu damel ti sakola. Ku sabab éta, Anjeun tiasa nampi sadayana sakola alamat kontak panyusun konci. Luhureun sadaya, daptar email sah sareng anu diénggalan ku manusa.

Éta gampang pikeun mésér daptar email ti dieu, leres-leres ngahubungi naon anu aya dina daptarna disauran saatos ngalaksanakeunana. Janten, anjeun tiasa ngagaleuh ayeuna email kami siap atanapi kontak pikeun ngawangun daptar email anu sasar.

Mésér Panganyarna Diapdét Amérika Serikat Daptar Pangiriman

Jumlah Rékam: 40,000
(Lantaran éta sadaya rékaman kalebet alamat email)

Senarai termasuk:

* Nami heula * Judul kampus * Alamat kampus * kota * Kode pos * State

* Hubungi E mail * Nomer Telepon College * Kuantitas fax * Wéb Wéb

Jenis file: Excel, CSV

(Biaya hiji-waktos)

Pangiriman: langsung Unduh.

Jumlah Biaya: $ 200

Sakola Surat-surat Panyebaran Nanyakeun & Jawaban

Nalika Alamat Hubungan anjeun Terakhir Dianyari?

Unggal bulan kami nganggo alamat kontak kami. Urang ngawangun data tina sababaraha sumber. Janten saatos nampi data unggal bulan, urang ngalakukeun pembaharuan.

Iraha data dikirimkeun?

Saatos ngadamel pesenan dina jam 4 data anjeun bakal dikirimkeun sareng kanggo data kontak adat kami nyandak jam 72 maksimal pikeun ngawangun data.

Naon katepatan data?

Kami nyayogikeun data akurasi 95%. Alamat kontak kami sadaya panon manusa sareng komputer diverifikasi.

Naon jinis data anu anjeun bikeun?

Kami nyayogikeun data alamat kontak bisnis ogé data kontak kontak konsumen & jalma kontak perusahaan ku judul karyawan perusahaan & data fungsi padamelan. Ogé anjeun tiasa ngawangun daptar email ku inpormasi kontak jalma targét ku industri atanapi nagara ogé nagara sareng kota.

Naha kuring percanten ka anjeun?

Urang ngalakukeun bisnis di 2012. Kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan panggedéna pikeun panyadia data. Sadaya alamat kontakna 95% pas. Upami anjeun nampi langkung ti 5% mumbul data maka kami bakal ngagentos data kami. Éta mangrupikeun jaminan urang.

Naon format kontakna alamat?

Kami bakal nyayogikeun anjeun unggul atanapi format CSV pikeun alamat kontak anjeun anu paréntah.

Surat Lebaran gaduh ijin?

Sadaya alamat kontak kami mangrupikeun dasar ijin sareng GDRP siap.

Naon Sumber Data anjeun?

Sumber data urang nyaéta rupa-rupa platform. Kami nyandak sadaya data tina situs anu dipercaya sareng milih sumber data wungkul. Urang ngawangun daptar email tina sumber bisnis sareng sumber konsumen.

Pitunjuk Patali