Kawijakan ngabalikeun duit


LATESTDATABASE DAFTAR REFUND

Sarat Umum sareng Kaayaan
Kualifikasi pikeun ngabalikeun duit pinuh on pameseran Anjeun

Istilah sareng syarat umum ieu mangrupikeun bagian kontrak anu aranjeunna dipasang ("Pasatujuan") sareng dilarapkeun ku pangguna anjeun
pamasaran atanapi data email atanapi jasa anu disayogikeun ku Latestdatabase.com atanapi Usaha na gabungan ("Latestdatabase.com"), anu data atanapi jasa disebut sacara koléktif salaku "Data."

Mangga baca taliti sareng ngartos Sarat sareng kaayaan penjualan database LATESTDATABASE.com

1. Bantahan Waranti; Jaminan terbatas.

DATA DIPASANGKEUN DI ANTARI ANTARA “AS IS” ASAS. LATESTDATABASE.COM TIDAK DENGAN ASLI ATAWA MENYANGKATKAN KORPOTEN, KOMPETENSI ATAWA KOMPUTEN ING DATA DAN, ATAWA DIPANGSAAKAN INGGAL INGKEJUT, NEGERI LATESTDATABASE.COM INGKAT ATAWA ATAWA UNTUK INGKAN ATAU, UNTUK DIPANGSAAN, UNTUK DENGAN ATAWA, UNTUK INGKAN ATAWA, UNTUK INGKAN ATAWA, UNTUK INGKAN, ATAWA INGKEJUT UNTUK TUJUAN PARTIKULAR. SANGGUP KANGGURAN 14 DARI KAJAKAN ING DATA UNTUK NGENTUKAN ITU DAN TEU NYATA LATESTDATABASE.COM ATAWA ANTARA MASALAH ATAWA MENYUKU DI DATA DAN ING DENGAN ANDA NU MENTEU LATESTDATABASE.COM DENGAN INGKEUN AYA 14-DAY, ATAU MASALAH ATAWA MENYUKU DI DATA JAMINAN ADDITIONAL KAU.

Lisénsi The satuju kana:

(a) Béjaan Pelesir dina tilu puluh (14) dinten mendakan kasalahan dina daptar;

(b) Cék data dina daptar langsung saatos nampi éta pikeun mastikeun sasuai kriteria lisénsi;

(c) Mapay Perijinan fee lisénsi ngalangkungan fasilitas pamayaran online Licensor sacara saatos nampi Sarat ieu;

(d) Anggo Daptar dina sababaraha kali salaku Lisénsi anu ngaharepkeun pikeun sagala tujuan légal pikeun période bulan 12 dimimitian dina tanggal ditarima ieu Sarat sareng tamat bulan 12 ti tanggal éta ("Istilah");

(e) Candak sadayana léngkah-léngkah anu lumrah pikeun mastikeun yén Daptar sareng rinci anu aya di jerona henteu katampi atanapi dianggo pikeun ningkatkeun milis atanapi database séjén;

(f) Nyayogikeun ka Blangkon saatos saatos janten sadar daptar nami sareng alamat bisnis anu aya dina daptar anu hoyong dihapus tina Daptar éta;

(g) Sumpah sareng tetep diganjar kana Licensor, karyawan, agén sareng kontraktor ngalawan sagala klaim, tindakan, paménta atanapi ngaruksak naon waé (kalebet, tanpa watesan, biaya hukum dina dasar indemnity) timbul langsung atanapi henteu langsung tina pamakean lisénsi lisénsi panggunaan Daptar ;

(h) Kéngingkeun naon waé hak-hak lisénsi anu ngagaduhan lamun parantos ngalawan Kijis ngeunaan masalah anu gagal;

(i) Ngaluarkeun hak-hak anu dina Lisénsi anu sanésna kedah ngagaduhan ngalawan Licensor ngeunaan naon waé kagagalan dina Licensor pikeun ngalakukeun sasuai jeung Syarat ieu ku kagunaan yén kagagalan éta disababkeun ku faktor-faktor saluareun kontrol Licensor;

(j) Pay to Licensor Karuksakan lisénsina salaku akibat tina anu ngalanggar Lisénsi Sarat ieu (tanpa watesan hak-hak sanés anu Licensor parantos ngalawan Lisénsi pikeun pelanggaran Lisensi ieu) pikeun unggal sareng unggal pelanggaran ku Lisénsi Sarat ieu sareng sadayana biaya sah anu ditanggung ku Blangkon dina nerapkeun Sarat ieu (dina dasar indemnitas); jeung

(k) Henteu kéngingkeun kamunduran atanapi uih deui biaya lisénsi upami Lisensi ngabatalkeun Sarat ieu sawaktos-waktos. Biaya lisénsi henteu dibayar deui.

2. Watesan tina Liability.



Kecuali anu disayogikeun dina kalimah terakhir Bagéan 2 di luhur, Latestdatabase.com moal nanggung jawab pikeun klaim, paménta, rugi, tanggung jawab, karusakan, tatu, biaya atanapi biaya (kalebet biaya pangacara anu lumayan sareng biaya sah), naha sacara umum. langsung, khusus, saliwatan, akibat atanapi karusakan anu disababkeun sacara utuh atanapi bagian atanapi langsung atanapi henteu langsung ku cara ngagunakeun Data atanapi naon anu dituduhkeun atanapi kagagalan nyata ku Latestdatabase.com pikeun matuh syarat-syarat perjanjian, naha atanapi henteu sapertos kitu Karusakan diharapkeun atanapi naha Latestdatabase.com disarankan ngeunaan kamungkinan karuksakan sapertos kitu. Tanggung jawab maksimal Latestdatabase.com dina kalimat terakhir Bagian 1 moal ngalegaan jumlah anu anjeun mayar Latestdatabase.com handapeun perjanjian dina bulan 12 sateuacan acara anu masihan tanggung jawab Latestdatabase.com.

3. Gangguan Service.


Anjeun ngakuan yén, tinangtu sumber teknis sumberdownloads Anyardatabase.com kedah nyayogikeun Data ka anjeun, gangguan samentawis tiasa lumangsung dina nyayogikeun Data sareng bilih gangguan anu sanésna henteu bakal ngahasilkeun Latestdatabase.com anu ngagaduhan tanggung jawab ka anjeun atanapi anu sanésna sareng; teu kedah ngagantungkeun atanapi ngaleungitkeun kawajiban pamayaran anjeun ka Latestdatabase.com atanapi nyayogikeun anjeun hak hak ngabalikeun duit kanggo jumlah anu sateuacanna mayar ka Latestdatabase.com.

4. Pamayaran kanggo basis data nu diunduh.


(A) Pembayaran: Anjeun satuju mayar Latestdatabase.com fee anu luyu sareng biaya, biaya sareng istilah tagihan anu berkuat kana waktu bayaran atanapi biaya dibayar sareng mayar. Bayar lisénsi anu henteu dibayar.

(B) Tagihan ulang: Ditampi anjeun istilah ieu otorisasi anjeun ka Latestdatabase.com sacara otomatis ngeusian kiridit / kartu debit anu disayogikeun ku anjeun, sareng dina kasus langganan, teras ngiringan ngecas kiridit / kartu debit dina interval anu disatujuan dina istilah langganan. Anjeun satuju nyayogikeun Latestdatabase.com kalayan tagihan lengkep sareng akurat sareng inpormasi kontak sareng ngapdet inpormasi éta kalayan tilu puluh (30) dinten perobihan kana inpormasi tagihan. Gagalna prosés pamayaran anu ngulang henteu ngémutan kawajiban pamayaran anjeun.


(C) Biaya Paedah: Aya bakal aya bayaran bunga pikeun jumlah anu anjeun gagal mayar nalika tempo dina laju 1.5% sabulan, atanapi tingkat anu langkung handap sapertos anu sami sareng tingkat maksimal anu diidinan ku hukum anu berlaku, dina jumlah anu henteu dibayar.

5. Sakabéh Perjangjian; Amandemen atanapi Waiver.


Perjangjian ieu ngandung sakabéh pamahaman antara anjeun sareng Latestdatabase.com sareng supersedes kana pamahaman atanapi perjanjian sateuacanna, lisan atanapi seratan, anu berhubungan sareng masalah dina Perjangjian. Perjangjian ngan tiasa dirobih ku dokumén anu ditandatanganan ku anjeun sareng Latestdatabase.com. Teu aya anu ngirangan tina naon waé pelanggaran Perjangjian anu dianggap ngaleupaskeun tina pelanggaran anu bakal datang, naha sipat anu sami atanapi béda, sareng teu aya pengecualian anu épéktip upami henteu diserat disaluyuan ku pésta anu ngiringan.

6. Palaksanaan; Tepi.


Perjangjian tiasa dieksekusi dina aslina, ku facsimile atanapi dina format dokumén portabel anu dikirimkeun sacara éléktronik sareng tiasa dieksekusi dina naon-naon mitra, anu masing-masing bakal dianggap asli dokumen anu sami.