AF SQ AR HY AZ BE BN BG CA ZH-CN CO CS DA NL EN EO ET TL FI FR FY DE EL HI HU IS ID GA IT JA KO LO LA LV LT MK MS ML MN NE NO PL PT RO RU SR SL ES SU SV TH TR UK UZ VI ZU

+ 8801723283638

24 / 7 Rojongan Palanggan

Mon - Sun: 9: 00 - 21: 30

Pengacara Surat Lilis

  • Harga Handap
  • 90% Akurat
  • Segar & Bersih
  • nembe diropéa

Pangkalan Data Pangirimna panganyarna ngagaduhan langkung ti 300 juta bisnis (b2b) daptar email & 400 juta konsumen (b2c) database email ti sakumna nagara. Pangénggalan Basis Pangiriman pangintenna salawasna nyayogikeun anjeun sadaya daptar pamasaran email anu bersih & seger pikeun kampanye milist perusahaan anjeun. Anjeun bakal nampi langkung ti data anu saé tina perusahaan panyadia daptar mail anu sanés. Kami baris nyayogikeun anjeun 90% data anu akurat. Sakabéh data urang nyaéta duaan milih sareng idin dasar janten henteu masalah sareng GDPR ngawadul. Kami ngajual salinan unik tina database kami. Hiji salinan pikeun hiji klien.

Pangkalan data pangirimna panginten panginten ogé bakal ngabantosan anjeun ngawangun daptar kontak anu anjeun pikahoyong ti mana waé nagara, jalmi, industri, kota. Meuli data tina kami aman & dijamin data kualitas. Ogé, ngagaduhan data siap anu anjeun tiasa mésér & anjeun tiasa dianggo pikeun kampanye anjeun. Ogé, anjeun bakal nampi pitulung ti kami upami anjeun peryogi konsultasi pikeun kampanye pamasaran email.

Pengacara Surat Lilis

0
Pengacara Surat Alamat
Pengacara Surat Lilis

Milis pangacara ti Amérika Serikat. Pangkalan Data Pangiriman Anyar masihan anjeun daptar email pangacara anu nyata sareng diropéa. Anjeun ngan ukur dibéré daptar anu diropéa sareng diverifikasi. Kami sadayana daftar email diverifikasi ku kampanye pamasaran email manusa sareng aktip. Kami ukur nyayogikeun anjeun date sareng alamat email anu aktip. Anjeun ukur nungtun anu aktip, henteu aya cukang palsu atawa canggih nu ngahasilkeun. Daptar alamat email pengacara pisan mangpaat pikeun promosi bisnis anjeun.

Pangkalan Data Pangiriman Pinuh sadaya waktos di dieu pikeun ngabantosan anjeun ngawangun daptar milis anjeun. Kami parantos ngalaman tim pembangun pangkalan data anu tiasa anjeun pake pikeun ngawangun daptar email khusus atanapi khusus anjeun. AS Lawyer / Attorneys email list list from whole USA country. Kami parantos ngapdaptarkeun daptar pangacara surat sareng sadaya alamat kontak sareng alamat anu valid. Teu aya rincian kontak palsu sadaya anu nyata sareng bersih daptar.

Mésér Daptar Lawyer Pangirim Pangarang

Jumlah Rékam: 30,000
(Lantaran éta sadaya rékaman kalebet alamat email)

Senarai termasuk:

* Ngaran Mimiti * Ngaran Tukang * Ngaran Bisnis * Alamat * Kota * Kodeu pos

* Nagara * Alamat Email * Nomer telepon * Nomer faks * alamat wéb

Jenis file: Excel, CSV

(Biaya hiji-waktos)

Pangiriman: langsung Unduh.

Jumlah Biaya: $ 300

Pengacara Milis Lisi Pertanyaan & Jawab

Nalika Alamat Hubungan anjeun Terakhir Dianyari?

Unggal bulan kami nganggo alamat kontak kami. Urang ngawangun data tina sababaraha sumber. Janten saatos nampi data unggal bulan, urang ngalakukeun pembaharuan.

Iraha data dikirimkeun?

Saatos ngadamel pesenan dina jam 4 data anjeun bakal dikirimkeun sareng kanggo data kontak adat kami nyandak jam 72 maksimal pikeun ngawangun data.

Naon katepatan data?

Kami nyayogikeun data akurasi 95%. Alamat kontak kami sadaya panon manusa sareng komputer diverifikasi.

Naon jinis data anu anjeun bikeun?

Kami nyayogikeun data alamat kontak bisnis ogé data kontak kontak konsumen & jalma kontak perusahaan ku judul karyawan perusahaan & data fungsi padamelan. Ogé anjeun tiasa ngawangun daptar email ku inpormasi kontak jalma targét ku industri atanapi nagara ogé nagara sareng kota.

Naha kuring percanten ka anjeun?

Urang ngalakukeun bisnis di 2012. Kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan panggedéna pikeun panyadia data. Sadaya alamat kontakna 95% pas. Upami anjeun nampi langkung ti 5% mumbul data maka kami bakal ngagentos data kami. Éta mangrupikeun jaminan urang.

Naon format kontakna alamat?

Kami bakal nyayogikeun anjeun unggul atanapi format CSV pikeun alamat kontak anjeun anu paréntah.

Surat Lebaran gaduh ijin?

Sadaya alamat kontak kami mangrupikeun dasar ijin sareng GDRP siap.

Naon Sumber Data anjeun?

Sumber data urang nyaéta rupa-rupa platform. Kami nyandak sadaya data tina situs anu dipercaya sareng milih sumber data wungkul. Urang ngawangun daptar email tina sumber bisnis sareng sumber konsumen.

Pitunjuk Patali