AF SQ AR HY AZ BE BN BG CA ZH-CN CO CS DA NL EN EO ET TL FI FR FY DE EL HI HU IS ID GA IT JA KO LO LA LV LT MK MS ML MN NE NO PL PT RO RU SR SL ES SU SV TH TR UK UZ VI ZU

+ 8801723283638

24 / 7 Rojongan Palanggan

Mon - Sun: 9: 00 - 21: 30

Daptar Email Wartawan

  • Harga Handap
  • 90% Akurat
  • Segar & Bersih
  • nembe diropéa

Pangkalan Data Pangirimna panganyarna ngagaduhan langkung ti 300 juta bisnis (b2b) daptar email & 400 juta konsumen (b2c) database email ti sakumna nagara. Pangénggalan Basis Pangiriman pangintenna salawasna nyayogikeun anjeun sadaya daptar pamasaran email anu bersih & seger pikeun kampanye milist perusahaan anjeun. Anjeun bakal nampi langkung ti data anu saé tina perusahaan panyadia daptar mail anu sanés. Kami baris nyayogikeun anjeun 90% data anu akurat. Sakabéh data urang nyaéta duaan milih sareng idin dasar janten henteu masalah sareng GDPR ngawadul. Kami ngajual salinan unik tina database kami. Hiji salinan pikeun hiji klien.

Pangkalan data pangirimna panginten panginten ogé bakal ngabantosan anjeun ngawangun daptar kontak anu anjeun pikahoyong ti mana waé nagara, jalmi, industri, kota. Meuli data tina kami aman & dijamin data kualitas. Ogé, ngagaduhan data siap anu anjeun tiasa mésér & anjeun tiasa dianggo pikeun kampanye anjeun. Ogé, anjeun bakal nampi pitulung ti kami upami anjeun peryogi konsultasi pikeun kampanye pamasaran email.

Daptar Email Wartawan

0
Alamat Email Wartawan
Daptar Email Wartawan

Daptar email wartawan bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun sadaya rinci kontak wartawan AS. Upami anjeun mikir nyieun kampanye pamasaran email sareng jalma sanés sapertos wartawan maka anjeun tiasa nganggo daptar email wartawan urang. Kusabab daptar wartawan wartawan kami parantos diaplikkeun sareng diverifikasi.

Wartawan sering kalebet wates anu ketat, sareng damel di kamar berita henteu salawasna milu jam usaha standar. Pikeun ngahontal profésional anu sibuk ieu anu peryogi produk anjeun, anjeun peryogi daftar email wartawan anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahubungi heula. Daptar email kami pinuh ku informasi kontak anu anjeun butuhkeun, tina alamat email Wartawan pikeun nomer fax, sareng tiasa ngabantosan anjeun ngawangun sambungan anu langkung kuat sareng para ahli profésional anu paling dipikaresep kabetot dina produk atanapi jasa anjeun. Gampang sauran sareng email ngalaksanakeun nganggo alamat email péwan hewan anu diverifikasi ku manusa. Pikeun nyieun kontak bisnis anu kuat dina jurnalisme anu gancang, anjeun kedah daptar alamat email wartawan anu diverifikasi

Mésér Daptar Email Wartawan pikeun ngadaptar

Salaku wartawan min waktos mangrupikeun jalma anu paling penting pikeun promosi bisnis anjeun ku média. Anjeun tiasa ngirim warta perusahaan atanapi nawiskeun sareng pengumuman ku wartawan. Panganyarna Data Pangirimna parantos ngawangun ayeuna wartawan ngahubungi daptar email email kanggo klien urang. Kami ngagaduhan ngawangun wartawan alamat email wartawan ti Amérika Serikat. Upami anjeun mikirkeun anjeun peryogi wartawan ngahubungi daptar email, anjeun tiasa ngagunakeun daptar wartawan urang. Daptar wartawan ieu bakal masihan anjeun sadayana wartawan USA inpormasi kontak lengkep.

Jumlah catetan: 885

Daptar Kalebet:

  • kontak Ngaran
  • alamat
  • parasaan
  • nagara
  • Kodeu pos
  • Nomer telepon
  • Nomer fax
  • Alamat email
  • website
  • Nami Perusahaan

Jenis file: Kecap MS, CSV

Pangiriman: Unduh instan

Jumlah biaya: $ 70 (sakali waktos)

Harga: $ 70

Daptar Email Wartawan Wartawan & Jawaban

Nalika Alamat Hubungan anjeun Terakhir Dianyari?

Unggal bulan kami nganggo alamat kontak kami. Urang ngawangun data tina sababaraha sumber. Janten saatos nampi data unggal bulan, urang ngalakukeun pembaharuan.

Iraha data dikirimkeun?

Saatos ngadamel pesenan dina jam 4 data anjeun bakal dikirimkeun sareng kanggo data kontak adat kami nyandak jam 72 maksimal pikeun ngawangun data.

Naon katepatan data?

Kami nyayogikeun data akurasi 95%. Alamat kontak kami sadaya panon manusa sareng komputer diverifikasi.

Naon jinis data anu anjeun bikeun?

Kami nyayogikeun data alamat kontak bisnis ogé data kontak kontak konsumen & jalma kontak perusahaan ku judul karyawan perusahaan & data fungsi padamelan. Ogé anjeun tiasa ngawangun daptar email ku inpormasi kontak jalma targét ku industri atanapi nagara ogé nagara sareng kota.

Naha kuring percanten ka anjeun?

Urang ngalakukeun bisnis di 2012. Kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan panggedéna pikeun panyadia data. Sadaya alamat kontakna 95% pas. Upami anjeun nampi langkung ti 5% mumbul data maka kami bakal ngagentos data kami. Éta mangrupikeun jaminan urang.

Naon format kontakna alamat?

Kami bakal nyayogikeun anjeun unggul atanapi format CSV pikeun alamat kontak anjeun anu paréntah.

Surat Lebaran gaduh ijin?

Sadaya alamat kontak kami mangrupikeun dasar ijin sareng GDRP siap.

Naon Sumber Data anjeun?

Sumber data urang nyaéta rupa-rupa platform. Kami nyandak sadaya data tina situs anu dipercaya sareng milih sumber data wungkul. Urang ngawangun daptar email tina sumber bisnis sareng sumber konsumen.

Pitunjuk Patali

Tambihan WhatsApp +8801758300772