AF SQ AR HY AZ BE BN BG CA ZH-CN CO CS DA NL EN EO ET TL FI FR FY DE EL HI HU IS ID GA IT JA KO LO LA LV LT MK MS ML MN NE NO PL PT RO RU SR SL ES SU SV TH TR UK UZ VI ZU

+ 8801723283638

24 / 7 Rojongan Palanggan

Mon - Sun: 9: 00 - 21: 30

Diréktur HR Dhaptar Dhaptar

  • Harga Handap
  • 90% Akurat
  • Segar & Bersih
  • nembe diropéa

Pangkalan Data Pangirimna panganyarna ngagaduhan langkung ti 300 juta bisnis (b2b) daptar email & 400 juta konsumen (b2c) database email ti sakumna nagara. Pangénggalan Basis Pangiriman pangintenna salawasna nyayogikeun anjeun sadaya daptar pamasaran email anu bersih & seger pikeun kampanye milist perusahaan anjeun. Anjeun bakal nampi langkung ti data anu saé tina perusahaan panyadia daptar mail anu sanés. Kami baris nyayogikeun anjeun 90% data anu akurat. Sakabéh data urang nyaéta duaan milih sareng idin dasar janten henteu masalah sareng GDPR ngawadul. Kami ngajual salinan unik tina database kami. Hiji salinan pikeun hiji klien.

Pangkalan data pangirimna panginten panginten ogé bakal ngabantosan anjeun ngawangun daptar kontak anu anjeun pikahoyong ti mana waé nagara, jalmi, industri, kota. Meuli data tina kami aman & dijamin data kualitas. Ogé, ngagaduhan data siap anu anjeun tiasa mésér & anjeun tiasa dianggo pikeun kampanye anjeun. Ogé, anjeun bakal nampi pitulung ti kami upami anjeun peryogi konsultasi pikeun kampanye pamasaran email.

Diréktur HR Dhaptar Dhaptar

0
Diréktur HR HR Alamat
Diréktur HR Dhaptar Dhaptar

Diréktur HR Email Lists sareng sadaya inpormasi kontak anu panganyarna tina perusahaan Amérika Serikat. Anjeun bakal kéngingkeun daptar ieu ngan ukur alamat kontak manajer sumber daya manusa. Diréktur HR ieu, daptar manajer diverifikasi sareng ganda milih. Anjeun tiasa ngagunakeun database email ieu kanggo kampanye pamasaran perusahaan anjeun. Anjeun bakal nampi data akurat 90% tina daptar email HR ieu.

Diréktur HR ngatur anggota sanés anggota HR anu sanés. Sutradara tim sumberdaya manusa sering janten anggota kapamimpinan senior tina hiji organisasi atanapi mangrupikeun salah sahiji eksekutif top perusahaan. The Pangubalan Pangiriman Panganyarna nyadiakeun database email ieu pikeun anjeun. Ogé, anjeun tiasa ngawangun direktur HR, daptar email manajer ti nagara sanés. Anjeun ngan naroskeun ka diréktur HR nagara sanés, daptar manajer anu anjeun pikahoyong, teras tim kami bakal ngawangun daptar email diréktur HR anjeun.

Mésér Diréktur HR HR Terpilih Anyar

Jumlah Rékam: 146,909
(Lantaran éta sadaya rékaman kalebet alamat email)

Senarai termasuk:

* Ngaran Mimiti * Ngaran Akhir * Judul Kontak * Alamat Email * Nomer Telepon

* Nomer Fax * Ngaran Perusahaan * Situs wéb * Alamat * Kota * Negara * Kode Pos

* Nagara * Kodeu SIC * Kode NAIC * Industri * Ukuran Karyawan * Ukuran Hasil

Jenis file: Excel, CSV

(Biaya hiji-waktos)

Pangiriman: langsung Unduh.

Jumlah Biaya: $ 3,281

Diréktur HR Email Lists Patanyaan & Jawaban

Nalika Alamat Hubungan anjeun Terakhir Dianyari?

Unggal bulan kami nganggo alamat kontak kami. Urang ngawangun data tina sababaraha sumber. Janten saatos nampi data unggal bulan, urang ngalakukeun pembaharuan.

Iraha data dikirimkeun?

Saatos ngadamel pesenan dina jam 4 data anjeun bakal dikirimkeun sareng kanggo data kontak adat kami nyandak jam 72 maksimal pikeun ngawangun data.

Naon katepatan data?

Kami nyayogikeun data akurasi 95%. Alamat kontak kami sadaya panon manusa sareng komputer diverifikasi.

Naon jinis data anu anjeun bikeun?

Kami nyayogikeun data alamat kontak bisnis ogé data kontak kontak konsumen & jalma kontak perusahaan ku judul karyawan perusahaan & data fungsi padamelan. Ogé anjeun tiasa ngawangun daptar email ku inpormasi kontak jalma targét ku industri atanapi nagara ogé nagara sareng kota.

Naha kuring percanten ka anjeun?

Urang ngalakukeun bisnis di 2012. Kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan panggedéna pikeun panyadia data. Sadaya alamat kontakna 95% pas. Upami anjeun nampi langkung ti 5% mumbul data maka kami bakal ngagentos data kami. Éta mangrupikeun jaminan urang.

Naon format kontakna alamat?

Kami bakal nyayogikeun anjeun unggul atanapi format CSV pikeun alamat kontak anjeun anu paréntah.

Surat Lebaran gaduh ijin?

Sadaya alamat kontak kami mangrupikeun dasar ijin sareng GDRP siap.

Naon Sumber Data anjeun?

Sumber data urang nyaéta rupa-rupa platform. Kami nyandak sadaya data tina situs anu dipercaya sareng milih sumber data wungkul. Urang ngawangun daptar email tina sumber bisnis sareng sumber konsumen.

Pitunjuk Patali