AF SQ AR HY AZ BE BN BG CA ZH-CN CO CS DA NL EN EO ET TL FI FR FY DE EL HI HU IS ID GA IT JA KO LO LA LV LT MK MS ML MN NE NO PL PT RO RU SR SL ES SU SV TH TR UK UZ VI ZU

+ 8801723283638

24 / 7 Rojongan Palanggan

Whatsapp + 8801758300772

Daptar Mesin Jaringan

  • Harga Handap
  • 90% Akurat
  • Segar & Bersih
  • nembe diropéa

Pangkalan Data Pangirimna panganyarna ngagaduhan langkung ti 300 juta bisnis (b2b) daptar email & 400 juta konsumen (b2c) database email ti sakumna nagara. Pangénggalan Basis Pangiriman pangintenna salawasna nyayogikeun anjeun sadaya daptar pamasaran email anu bersih & seger pikeun kampanye milist perusahaan anjeun. Anjeun bakal nampi langkung ti data anu saé tina perusahaan panyadia daptar mail anu sanés. Kami baris nyayogikeun anjeun 90% data anu akurat. Sakabéh data urang nyaéta duaan milih sareng idin dasar janten henteu masalah sareng GDPR ngawadul. Kami ngajual salinan unik tina database kami. Hiji salinan pikeun hiji klien.

Pangkalan data pangirimna panginten panginten ogé bakal ngabantosan anjeun ngawangun daptar kontak anu anjeun pikahoyong ti mana waé nagara, jalmi, industri, kota. Meuli data tina kami aman & dijamin data kualitas. Ogé, ngagaduhan data siap anu anjeun tiasa mésér & anjeun tiasa dianggo pikeun kampanye anjeun. Ogé, anjeun bakal nampi pitulung ti kami upami anjeun peryogi konsultasi pikeun kampanye pamasaran email.

Daptar Mesin Jaringan

0
Alamat Kiriman Insinyur
Daptar Mesin Jaringan

Surat milis insinyur pikeun nyieun kampanye pamasaran email perusahaan anjeun. Anjeun tiasa ngahontal dinten eksekutif rékayasa luhur kalayan kaahlian dina sagala rupa disiplin. Éta ogé responsif tina nawaran umum kalebet langganan, webinar, seminar sareng seueur deui. Ampir, Pangiriman Pangiriman Pangénggalna nyayogikeun anjeun milis sadaya insinyur milis anu diropéa. Kusabab, Daptar surat ieu diropéa 2018 sareng anjeun bakal nampi data 95% akurat ti dieu. Janten, Pangkalan Data Pangirimna Pangalaman parantos ngalaman tim pembina data. Hasilna, Kami nyayogikeun ngan ukur daptar email anu valid sareng aktip ka anjeun.

Ku sabab éta, Kami ngagaduhan pamasaran email anu ditarjamahkeun naon anu anjeun sasaran target atanapi judul padamelan langkung seueur. Ogé, ngawangun daptar mailing anu sasar judul pikeun judul CEO anu aya, CFO, CMO, COO, CTO, CIO, Présidén, Pupuhu, GM, MD, Manajer sareng seueur deui.

Mésér Daptar Mesin Pangirimna Terputuh Terpanjangna

Jumlah Rékam: 30,000
(Lantaran éta sadaya rékaman kalebet alamat email)

Senarai termasuk:

* Ngaran Mimiti * Ngaran bisnis * Alamat * Kota * Kode pos

* Nagara * Alamat Email * Nomer telepon * Nomer faks * alamat wéb

Jenis file: Excel, CSV

(Biaya hiji-waktos)

Pangiriman: langsung Unduh.

Jumlah Biaya: $ 150

Insinyur Surat Ngadaptarkeun Pertanyaan & Jawaban

Nalika Alamat Hubungan anjeun Terakhir Dianyari?

Unggal bulan kami nganggo alamat kontak kami. Urang ngawangun data tina sababaraha sumber. Janten saatos nampi data unggal bulan, urang ngalakukeun pembaharuan.

Iraha data dikirimkeun?

Saatos ngadamel pesenan dina jam 4 data anjeun bakal dikirimkeun sareng kanggo data kontak adat kami nyandak jam 72 maksimal pikeun ngawangun data.

Naon katepatan data?

Kami nyayogikeun data akurasi 95%. Alamat kontak kami sadaya panon manusa sareng komputer diverifikasi.

Naon jinis data anu anjeun bikeun?

Kami nyayogikeun data alamat kontak bisnis ogé data kontak kontak konsumen & jalma kontak perusahaan ku judul karyawan perusahaan & data fungsi padamelan. Ogé anjeun tiasa ngawangun daptar email ku inpormasi kontak jalma targét ku industri atanapi nagara ogé nagara sareng kota.

Naha kuring percanten ka anjeun?

Urang ngalakukeun bisnis di 2012. Kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan panggedéna pikeun panyadia data. Sadaya alamat kontakna 95% pas. Upami anjeun nampi langkung ti 5% mumbul data maka kami bakal ngagentos data kami. Éta mangrupikeun jaminan urang.

Naon format kontakna alamat?

Kami bakal nyayogikeun anjeun unggul atanapi format CSV pikeun alamat kontak anjeun anu paréntah.

Surat Lebaran gaduh ijin?

Sadaya alamat kontak kami mangrupikeun dasar ijin sareng GDRP siap.

Naon Sumber Data anjeun?

Sumber data urang nyaéta rupa-rupa platform. Kami nyandak sadaya data tina situs anu dipercaya sareng milih sumber data wungkul. Urang ngawangun daptar email tina sumber bisnis sareng sumber konsumen.

Pitunjuk Patali