AF SQ AR HY AZ BE BN BG CA ZH-CN CO CS DA NL EN EO ET TL FI FR FY DE EL HI HU IS ID GA IT JA KO LO LA LV LT MK MS ML MN NE NO PL PT RO RU SR SL ES SU SV TH TR UK UZ VI ZU

+ 8801723283638

24 / 7 Rojongan Palanggan

Mon - Sun: 9: 00 - 21: 30

Pemasaran Surélék pikeun Farmasi

  • Harga Handap
  • 90% Akurat
  • Segar & Bersih
  • nembe diropéa

Pangkalan Data Pangirimna panganyarna ngagaduhan langkung ti 300 juta bisnis (b2b) daptar email & 400 juta konsumen (b2c) database email ti sakumna nagara. Pangénggalan Basis Pangiriman pangintenna salawasna nyayogikeun anjeun sadaya daptar pamasaran email anu bersih & seger pikeun kampanye milist perusahaan anjeun. Anjeun bakal nampi langkung ti data anu saé tina perusahaan panyadia daptar mail anu sanés. Kami baris nyayogikeun anjeun 90% data anu akurat. Sakabéh data urang nyaéta duaan milih sareng idin dasar janten henteu masalah sareng GDPR ngawadul. Kami ngajual salinan unik tina database kami. Hiji salinan pikeun hiji klien.

Pangkalan data pangirimna panginten panginten ogé bakal ngabantosan anjeun ngawangun daptar kontak anu anjeun pikahoyong ti mana waé nagara, jalmi, industri, kota. Meuli data tina kami aman & dijamin data kualitas. Ogé, ngagaduhan data siap anu anjeun tiasa mésér & anjeun tiasa dianggo pikeun kampanye anjeun. Ogé, anjeun bakal nampi pitulung ti kami upami anjeun peryogi konsultasi pikeun kampanye pamasaran email.

Pemasaran Surélék pikeun Farmasi

0
Alamat Email Marketing Farmasi
Pemasaran Surélék pikeun Farmasi

Anjeun kedah Email Marketing pikeun Apotik. Kieu kami gaduh daptar Farmasi Anyar anu parobihan pikeun meunangkeun inpormasi kontak jalma anu pas. Kami tiasa nawiskeun anjeun industri farmasi akurat ngakibatkeun harga anu saé pisan. Janten, anjeun tiasa mésér daptar email Pangkalan Data Pangarang pikeun kampanye pamasaran email anjeun.

Ogé, kami nyayogikeun naon-naon database email anu dituju sareng perencanaan atanapi kategori anjeun. Dhaptar Éléktip Farmasi Médis mangrupikeun prospektif anu paling aktif, pangaruh, langsung responsif sareng promosi anu sampurna. Generasi panghasilan anu nganggo daptar farmasi Mailing langkung gampang upami anjeun terang dimana mendakanana. Kami nawiskeun anjeun daptar anu ditaliti anu hadé. Meunangkeun conto daptar email gratis sareng kami.

Mésér Dhaptar Pamasaran Email farmasi

Jumlah rékaman: 71,000
Daptar kaasup:
Ngaran Bisnis
alamat
parasaan
nagara
Kodeu pos
Alamat alamat email
Hubungi Nomer Telepon
Nomer fax
alamat website
Kodeu Sic
Kategori bisnis

Jenis file: Excel, CSV
Diropéa: Anyar diropéa

Jumlah Biaya: $ 700
(Biaya hiji-waktos)
Pangiriman: langsung Unduh.

Jumlah Biaya: $ 700

Pemasaran Email kanggo Pertanyaan Farmasi

Nalika Alamat Hubungan anjeun Terakhir Dianyari?

Unggal bulan kami nganggo alamat kontak kami. Urang ngawangun data tina sababaraha sumber. Janten saatos nampi data unggal bulan, urang ngalakukeun pembaharuan.

Iraha data dikirimkeun?

Saatos ngadamel pesenan dina jam 4 data anjeun bakal dikirimkeun sareng kanggo data kontak adat kami nyandak jam 72 maksimal pikeun ngawangun data.

Naon katepatan data?

Kami nyayogikeun data akurasi 95%. Alamat kontak kami sadaya panon manusa sareng komputer diverifikasi.

Naon jinis data anu anjeun bikeun?

Kami nyayogikeun data alamat kontak bisnis ogé data kontak kontak konsumen & jalma kontak perusahaan ku judul karyawan perusahaan & data fungsi padamelan. Ogé anjeun tiasa ngawangun daptar email ku inpormasi kontak jalma targét ku industri atanapi nagara ogé nagara sareng kota.

Naha kuring percanten ka anjeun?

Urang ngalakukeun bisnis di 2012. Kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan panggedéna pikeun panyadia data. Sadaya alamat kontakna 95% pas. Upami anjeun nampi langkung ti 5% mumbul data maka kami bakal ngagentos data kami. Éta mangrupikeun jaminan urang.

Naon format kontakna alamat?

Kami bakal nyayogikeun anjeun unggul atanapi format CSV pikeun alamat kontak anjeun anu paréntah.

Surat Lebaran gaduh ijin?

Sadaya alamat kontak kami mangrupikeun dasar ijin sareng GDRP siap.

Naon Sumber Data anjeun?

Sumber data urang nyaéta rupa-rupa platform. Kami nyandak sadaya data tina situs anu dipercaya sareng milih sumber data wungkul. Urang ngawangun daptar email tina sumber bisnis sareng sumber konsumen.

Pitunjuk Patali

Tambihan WhatsApp +8801758300772