AF SQ AR HY AZ BE BN BG CA ZH-CN CO CS DA NL EN EO ET TL FI FR FY DE EL HI HU IS ID GA IT JA KO LO LA LV LT MK MS ML MN NE NO PL PT RO RU SR SL ES SU SV TH TR UK UZ VI ZU

+ 8801723283638

24 / 7 Rojongan Palanggan

Mon - Sun: 9: 00 - 21: 30

Daptar Email tina Garéja Kristen

  • Harga Handap
  • 90% Akurat
  • Segar & Bersih
  • nembe diropéa

Pangkalan Data Pangirimna panganyarna ngagaduhan langkung ti 300 juta bisnis (b2b) daptar email & 400 juta konsumen (b2c) database email ti sakumna nagara. Pangénggalan Basis Pangiriman pangintenna salawasna nyayogikeun anjeun sadaya daptar pamasaran email anu bersih & seger pikeun kampanye milist perusahaan anjeun. Anjeun bakal nampi langkung ti data anu saé tina perusahaan panyadia daptar mail anu sanés. Kami baris nyayogikeun anjeun 90% data anu akurat. Sakabéh data urang nyaéta duaan milih sareng idin dasar janten henteu masalah sareng GDPR ngawadul. Kami ngajual salinan unik tina database kami. Hiji salinan pikeun hiji klien.

Pangkalan data pangirimna panginten panginten ogé bakal ngabantosan anjeun ngawangun daptar kontak anu anjeun pikahoyong ti mana waé nagara, jalmi, industri, kota. Meuli data tina kami aman & dijamin data kualitas. Ogé, ngagaduhan data siap anu anjeun tiasa mésér & anjeun tiasa dianggo pikeun kampanye anjeun. Ogé, anjeun bakal nampi pitulung ti kami upami anjeun peryogi konsultasi pikeun kampanye pamasaran email.

Daptar Email tina Garéja Kristen

0
Alamat Email Gereja Kristen
Daptar Email tina Garéja Kristen

LatestDatabase nyadiakeun Daptar Email responsif gereja Kristen. Sadaya pangkalan data email ngagaduhan émbaran gereja anu pangénggalna sareng parantos diverifikasi. Tim kami aya pikeun ngabantosan anjeun dina ngarencanakeun strategi pamasaran email anjeun. Daptar ieu mangrupikeun 95% anu matak ilmiah anu kalebet Baptis, Kristen, Charismatic, Fundamental, Holyness, Pentecostal sareng anu sanésna. Kasaimbangan tina daptar nyaéta 35% Liturgius kaasup Lutheran, Metodis, Presbyterian, Episcopal, Katolik, Ortodok sareng anu sanésna. Ogé, anjeun tiasa ngawangun daptar email anu ditargetkeun sareng kami. Ditambahkeun anjeun parantos aksés ka sadaya jinis pamilihan pikeun ngarobih daptar garéja / agama anjeun. Punten nyuhunkeun daptar email gratis kanggo tes conto.

Mésér Gréja Email daptar

Jumlah rékaman: 20,000
Daptar kaasup:
Ngaran Bisnis
alamat
parasaan
nagara
Kodeu pos
Alamat alamat email
Hubungi Nomer Telepon
Nomer fax
alamat website
Kodeu Sic
Kategori bisnis

Jenis file: Excel, CSV
Diropéa: Anyar diropéa

Jumlah Biaya: $ 120
(Biaya hiji-waktos)
Pangiriman: langsung Unduh.

Harga: $ 120

Daptar Email tina Gereja Kristen patarosan & Jawaban

Nalika Alamat Hubungan anjeun Terakhir Dianyari?

Unggal bulan kami nganggo alamat kontak kami. Urang ngawangun data tina sababaraha sumber. Janten saatos nampi data unggal bulan, urang ngalakukeun pembaharuan.

Iraha data dikirimkeun?

Saatos ngadamel pesenan dina jam 4 data anjeun bakal dikirimkeun sareng kanggo data kontak adat kami nyandak jam 72 maksimal pikeun ngawangun data.

Naon katepatan data?

Kami nyayogikeun data akurasi 95%. Alamat kontak kami sadaya panon manusa sareng komputer diverifikasi.

Naon jinis data anu anjeun bikeun?

Kami nyayogikeun data alamat kontak bisnis ogé data kontak kontak konsumen & jalma kontak perusahaan ku judul karyawan perusahaan & data fungsi padamelan. Ogé anjeun tiasa ngawangun daptar email ku inpormasi kontak jalma targét ku industri atanapi nagara ogé nagara sareng kota.

Naha kuring percanten ka anjeun?

Urang ngalakukeun bisnis di 2012. Kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan panggedéna pikeun panyadia data. Sadaya alamat kontakna 95% pas. Upami anjeun nampi langkung ti 5% mumbul data maka kami bakal ngagentos data kami. Éta mangrupikeun jaminan urang.

Naon format kontakna alamat?

Kami bakal nyayogikeun anjeun unggul atanapi format CSV pikeun alamat kontak anjeun anu paréntah.

Surat Lebaran gaduh ijin?

Sadaya alamat kontak kami mangrupikeun dasar ijin sareng GDRP siap.

Naon Sumber Data anjeun?

Sumber data urang nyaéta rupa-rupa platform. Kami nyandak sadaya data tina situs anu dipercaya sareng milih sumber data wungkul. Urang ngawangun daptar email tina sumber bisnis sareng sumber konsumen.

Pitunjuk Patali

Tambihan WhatsApp +8801758300772