Email Database Blogs






Ok, anjeun parantos gaduh strategi marketing email anjeun parantos diartikeun sareng anjeun aman tina henteu katalog salaku spammer. Ayeuna paling sesah: kéngingkeun palanggan anjeun pikeun klik email anjeun sareng baca. Teu nyangka yén kusabab anjeun parantos ngalanggan blog anjeun, anjeun bakal muka sadaya […]

Kumaha cara nyerat email anu kabuka sareng dibaca


Deui, urang ngahaturkeun ka babaturan Seth Godin sareng pemasaran idin na: hal kahiji anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngahontal kampanye anjeun nyaéta pikeun ménta otorisasi ti jalma éta ku anjeun tiasa ngirim email ka aranjeunna. Sareng pikeun éta anjeun kedah damel sareng milih dua bentuk. Ieu ngan ukur hartosna yén […]

Daptar Ganda Opt-In


Upami anjeun nuju maca tulisan ieu kusabab anjeun hoyong kuring ngajelaskeun kumaha ngalakukeun pamasaran email. Anjeun hoyong ningali kumaha anjeun tiasa kéngingkeun pelanggan sareng panghasilan berkat daptar milis. Dina ieu bagian tina tulisan kuring ngajelaskeun ngan éta. Sadaya inpormasi praktis anu anjeun peryogikeun sahingga ti […]

Kumaha cara nyiptakeun strategi Pemasaran Email anjeun



Kanyataan bisa komunikasi sareng palanggan anjeun hatur nuhun ngagaduhan email anjeun tanpa ragu kauntungan anu hadé. Tapi teu ngan ukur hiji. Nanging, anjeun ogé kedah mertimbangkeun B tina sisi cakram. Éta henteu sadayana kabus. Kauntungan pamasaran pamasaran email: email mangrupikeun saluran anu pangsaéna pikeun […]

Naon anu aya kaunggulan sareng kalemahan pamasaran email?


Sakumaha biasa, aya jalma anu nyangka yén dina naon waé strategi naon waé. Jalma-jalma anu nganggap yén tambihan neraskeun ngusahakeun pamiarsa pikeun maca pamiarsa. Naha aranjeunna alus atanapi henteu, aranjeunna ngan ukur hoyong artosna gampil. Éta anu kapangaruhan ku Paypaltia atanapi kecanduan mésér transaksi. Sareng ngalakukeun […]

Naon Henteu pamasaran email?


SATU NU EMAIL NMATKEUN, KENE DENGAN IMENTING UNTUK NEGARA ONLINE AND KANGGO TRIPLE SALES INI DENGAN IT? Sareng strategi marketing email anu saé. Leres, éta mangrupikeun poténsi hébat anjeun. Email mangrupikeun saluran komunikasi khusus anu ngamungkinkeun urang ngajantenkeun hubungan anu caket sareng pamiarsa. Sareng […]

SAHA NAHA EMAIL KAPI