Tujuan Gigi


Kami nyayogikeun dokter gigi anu pangsaéna pikeun nyababkeun inpormasi anu tiasa dipercaya pikeun dokter gigi pikeun usaha pamasaran sareng penjualan anjeun. Daptar dokter gigi urang tiasa nganggo pamasaran langsung, marketing email, sareng platform telemarketing. Anjeun peryogi kakawasaan pikeun milarian sacara khusus, kaayaan lisénsi, sakola dental, ukuran kantor sareng kualifikasi sanés. Pamirsa anu leres tiasa ngabantosan ningkatkeun ROI kampanye anjeun. Meunang anu pangsaéna sareng paling hadé téknik pamasaran dental. Ieu ngakibatkeun atanapi prospek teras "dipupuk" dina sababaraha mode dugi aranjeunna siap mésér. Kalayan kampanye Instant Dental kami, urang pasang iklan anjeun di luhur desktop, laptop, tablet, sareng alat sélulér di daérah anjeun nalika urang.

Dhaptar Email Pergigian

Tujuan Gigi

Jumlah rékaman: 316,000
Daptar kaasup:
Ngaran Bisnis
alamat
parasaan
nagara
Kodeu pos
Alamat alamat email
Hubungi Nomer Telepon
Nomer fax
alamat website
Kodeu Sic
Kategori bisnis

Jenis file: Excel, CSV
Diropéa: Anyar diropéa

Jumlah Biaya: $ 1000
(Biaya hiji-waktos)
Pangiriman: langsung Unduh.