AF SQ AR HY AZ BE BN BG CA ZH-CN CO CS DA NL EN EO ET TL FI FR FY DE EL HI HU IS ID GA IT JA KO LO LA LV LT MK MS ML MN NE NO PL PT RO RU SR SL ES SU SV TH TR UK UZ VI ZU

+ 8801723283638

24 / 7 Rojongan Palanggan

Whatsapp + 8801758300772

Daptar Email Cina

  • Harga Handap
  • 90% Akurat
  • Segar & Bersih
  • nembe diropéa

Pangkalan Data Pangirimna panganyarna ngagaduhan langkung ti 300 juta bisnis (b2b) daptar email & 400 juta konsumen (b2c) database email ti sakumna nagara. Pangénggalan Basis Pangiriman pangintenna salawasna nyayogikeun anjeun sadaya daptar pamasaran email anu bersih & seger pikeun kampanye milist perusahaan anjeun. Anjeun bakal nampi langkung ti data anu saé tina perusahaan panyadia daptar mail anu sanés. Kami baris nyayogikeun anjeun 90% data anu akurat. Sakabéh data urang nyaéta duaan milih sareng idin dasar janten henteu masalah sareng GDPR ngawadul. Kami ngajual salinan unik tina database kami. Hiji salinan pikeun hiji klien.

Pangkalan data pangirimna panginten panginten ogé bakal ngabantosan anjeun ngawangun daptar kontak anu anjeun pikahoyong ti mana waé nagara, jalmi, industri, kota. Meuli data tina kami aman & dijamin data kualitas. Ogé, ngagaduhan data siap anu anjeun tiasa mésér & anjeun tiasa dianggo pikeun kampanye anjeun. Ogé, anjeun bakal nampi pitulung ti kami upami anjeun peryogi konsultasi pikeun kampanye pamasaran email.

Daptar Email Cina

Cina Daptar Email Pangénggalna Wéb Épostator pembina tim parantos ngawangun database ti China. Kami gaduh 600k Business Email sareng databés telepon ti China. Tim kami parantos ngiringan langkung seueur bulan 2 pikeun ngawangun database ieu. Sadaya basis data parantos ngalebetkeun sadaya catetan anu anjeun diperyogikeun pikeun nyieun Kampanye pamasaran email bisnis anjeun. Basiskabumi urang gaduh nagara cina sareng kota anu misah anu bakal dituju di pasar cina anjeun.

Pangkalan Data panganyarna parantos ngadamel jutaan daptar email email anu nembé diénggalan, konsumen sareng email email bisnis pikeun 2019. Ieu mangrupikeun salah sahiji perusahaan pamasaran online anu paling mumpuni anu parantos diropéa. Nalika urang ngajabat nagara-nagara luhur sapertos Inggris, AS, CANADA, GERMANY, AUSTRALIA urang kedah ngajantenkeun database email urang jelas, seger sareng langsung. Anjeun tiasa ngadamel tokoh anu hadé dina nangtang dunya internét sareng pendamping pangkalan data Terkini.

Pangkalan Data Email Usaha Cina

0
Alamat Email B2B Cina
Daptar email Cina

Pangkalan data email usaha Cina parantos ngalangkungan sadaya émbaran kontak bisnis Cina anu aktip. Anjeun bakal ngahontal ka jalma-jalma bisnis Cina nganggo database email bisnis bisnis Cina ieu. Sadaya aktip inpo kontak bisnis Cina. Ogé upami anjeun badé ngawangun b2b databés adat Cina maka mangga ngahubungi kami. Luhureun rincian database email bisnis Cina.

Mésér Daptar Email B2B China Terpanjangna

Jumlah Rékam: 232,000

(Lantaran éta sadaya rékaman kalebet alamat email)

Daptar Kalebet:

* Ngaran Mimiti * Ngaran bisnis * alamat * Kota * Kode pos

* Nagara * Alamat Email * Nomer telepon * Nomer fax * Alamat wéb

Jenis file: Excel, CSV

(Biaya hiji-waktos)

Pangiriman: langsung Unduh.

Harga: $ 300

Daptar Email Cina

  • Upami langkung ti 10% b deui email kami, urang bakal masihan sks kanggo langkung data.
  • Dina waktu 120 menit, anjeun tiasa ngaunduh pangkalan data kontak sareng mimitian nyambung sareng pirsawan anjeun.
  • Duanana prosés otomatis sareng manual mastikeun katepatan tina daptar kami anu diverifikasi ku manusa.
  • Sambung sareng manajer tingkat luhur di perusahaan di AS, UK, Kanada, Eropa, Asia, sareng seueur deui.
  • Entong repot ngahubungan generik (sapertos kontak @). Kalayan daptar kami, anjeun tiasa email ka jalma anu asli.
  • Daptar email kualitas ngamungkinkeun usaha nyieun sambungan B2B pikeun harga anu luar biasa.
  • Unduh daptar anjeun salaku file .csv, lebetkeun kana CRM anjeun, sareng mimitian jaringan.
  • 24 / 7 Tim dukungan Live.

China Email Nyalin patarosan & Jawaban

Nalika Alamat Hubungan anjeun Terakhir Dianyari?

Unggal bulan kami nganggo alamat kontak kami. Urang ngawangun data tina sababaraha sumber. Janten saatos nampi data unggal bulan, urang ngalakukeun pembaharuan.

Iraha data dikirimkeun?

Saatos ngadamel pesenan dina jam 4 data anjeun bakal dikirimkeun sareng kanggo data kontak adat kami nyandak jam 72 maksimal pikeun ngawangun data.

Naon katepatan data?

Kami nyayogikeun data akurasi 95%. Alamat kontak kami sadaya panon manusa sareng komputer diverifikasi.

Naon jinis data anu anjeun bikeun?

Kami nyayogikeun data alamat kontak bisnis ogé data kontak kontak konsumen & jalma kontak perusahaan ku judul karyawan perusahaan & data fungsi padamelan. Ogé anjeun tiasa ngawangun daptar email ku inpormasi kontak jalma targét ku industri atanapi nagara ogé nagara sareng kota.

Naha kuring percanten ka anjeun?

Urang ngalakukeun bisnis di 2012. Kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan panggedéna pikeun panyadia data. Sadaya alamat kontakna 95% pas. Upami anjeun nampi langkung ti 5% mumbul data maka kami bakal ngagentos data kami. Éta mangrupikeun jaminan urang.

Naon format kontakna alamat?

Kami bakal nyayogikeun anjeun unggul atanapi format CSV pikeun alamat kontak anjeun anu paréntah.

Surat Lebaran gaduh ijin?

Sadaya alamat kontak kami mangrupikeun dasar ijin sareng GDRP siap.

Naon Sumber Data anjeun?

Sumber data urang nyaéta rupa-rupa platform. Kami nyandak sadaya data tina situs anu dipercaya sareng milih sumber data wungkul. Urang ngawangun daptar email tina sumber bisnis sareng sumber konsumen.

Pitunjuk Patali