AF SQ AR HY AZ BE BN BG CA ZH-CN CO CS DA NL EN EO ET TL FI FR FY DE EL HI HU IS ID GA IT JA KO LO LA LV LT MK MS ML MN NE NO PL PT RO RU SR SL ES SU SV TH TR UK UZ VI ZU

+ 8801723283638

24 / 7 Rojongan Palanggan

Whatsapp + 8801758300772

Diréktur Baker Hughes Incorporated

  • Harga Handap
  • 90% Akurat
  • Segar & Bersih
  • nembe diropéa

Pangkalan Data Pangirimna panganyarna ngagaduhan langkung ti 300 juta bisnis (b2b) daptar email & 400 juta konsumen (b2c) database email ti sakumna nagara. Pangénggalan Basis Pangiriman pangintenna salawasna nyayogikeun anjeun sadaya daptar pamasaran email anu bersih & seger pikeun kampanye milist perusahaan anjeun. Anjeun bakal nampi langkung ti data anu saé tina perusahaan panyadia daptar mail anu sanés. Kami baris nyayogikeun anjeun 90% data anu akurat. Sakabéh data urang nyaéta duaan milih sareng idin dasar janten henteu masalah sareng GDPR ngawadul. Kami ngajual salinan unik tina database kami. Hiji salinan pikeun hiji klien.

Pangkalan data pangirimna panginten panginten ogé bakal ngabantosan anjeun ngawangun daptar kontak anu anjeun pikahoyong ti mana waé nagara, jalmi, industri, kota. Meuli data tina kami aman & dijamin data kualitas. Ogé, ngagaduhan data siap anu anjeun tiasa mésér & anjeun tiasa dianggo pikeun kampanye anjeun. Ogé, anjeun bakal nampi pitulung ti kami upami anjeun peryogi konsultasi pikeun kampanye pamasaran email.

Diréktur Baker Hughes Incorporated

0
Baker Hughes Incorporated Alamat Email Karyawan
Diréktur Baker Hughes Incorporated

Baker Hughes Dipasangkeun Karyawan Diréktori database email karyawan. Panyadia Halaman Pangirim Pangiriman Pangénggalan ngumpulkeun sadayana daptar email ku tim ahli. Aya Baker Hughes Incorporated perusahaan hubungan lengkep informasi lengkep. Anjeun milarian daptar pamasaran anu ditujukeun pikeun ngirim tawaran atanapi kampanye email. Anjeun bakal nampi hasil suksés pikeun bisnis atanapi organisasi ieu. Ogé, tiasa ngadamel raraga mesen sagala aréa anu sasar, kategori penjualan timah. Ngan klik tambahkeun kana tombol karanjang sareng salengkepkeun pesenan anjeun. Kéngingkeun kakait undeuran databés saatos sababaraha jam sareng file format beta atanapi CSV.

Database Baker Hughes Dipasangkeun Karyawan Surélék Pekerja

Jumlah Rékam: 5,000

Sadaya rékaman kalebet:

* Nami payun

* Nami pengker

* Jabatan

* Telepon

* Surélék

* Alamat jalan

* Kota

* Nagara / Propinsi

* Nagara Singket

* Kodeu Pos / Zip

* Nagara

* Padamelan Tingkat

* Jurusan

* Nami Perusahaan
* Alamat Street Company
* Perusahaan Kota
* Perusahaan Perusahaan / Propinsi
* Perusahaan Pos / Kodeu Pos
* Perusahaan Nagara
* Telepon Perusahaan
* Perusahaan URL
* Bursa Saham
* Simbol Tiket
* Pendapatan
* Karyawan
* Industri
* Sub-Industri

Jenis file: Excel, CSV

Update Terakhir: Taun ieu

(Biaya hiji-waktos)

Pangiriman: langsung Unduh.

Nagara: Amérika Serikat

Patanyaan Diréktori Baker Hughes Incorporated & Jawaban

Nalika Alamat Hubungan anjeun Terakhir Dianyari?

Unggal bulan kami nganggo alamat kontak kami. Urang ngawangun data tina sababaraha sumber. Janten saatos nampi data unggal bulan, urang ngalakukeun pembaharuan.

Iraha data dikirimkeun?

Saatos ngadamel pesenan dina jam 4 data anjeun bakal dikirimkeun sareng kanggo data kontak adat kami nyandak jam 72 maksimal pikeun ngawangun data.

Naon katepatan data?

Kami nyayogikeun data akurasi 95%. Alamat kontak kami sadaya panon manusa sareng komputer diverifikasi.

Naon jinis data anu anjeun bikeun?

Kami nyayogikeun data alamat kontak bisnis ogé data kontak kontak konsumen & jalma kontak perusahaan ku judul karyawan perusahaan & data fungsi padamelan. Ogé anjeun tiasa ngawangun daptar email ku inpormasi kontak jalma targét ku industri atanapi nagara ogé nagara sareng kota.

Naha kuring percanten ka anjeun?

Urang ngalakukeun bisnis di 2012. Kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan panggedéna pikeun panyadia data. Sadaya alamat kontakna 95% pas. Upami anjeun nampi langkung ti 5% mumbul data maka kami bakal ngagentos data kami. Éta mangrupikeun jaminan urang.

Naon format kontakna alamat?

Kami bakal nyayogikeun anjeun unggul atanapi format CSV pikeun alamat kontak anjeun anu paréntah.

Surat Lebaran gaduh ijin?

Sadaya alamat kontak kami mangrupikeun dasar ijin sareng GDRP siap.

Naon Sumber Data anjeun?

Sumber data urang nyaéta rupa-rupa platform. Kami nyandak sadaya data tina situs anu dipercaya sareng milih sumber data wungkul. Urang ngawangun daptar email tina sumber bisnis sareng sumber konsumen.