AF SQ AR HY AZ BE BN BG CA ZH-CN CO CS DA NL EN EO ET TL FI FR FY DE EL HI HU IS ID GA IT JA KO LO LA LV LT MK MS ML MN NE NO PL PT RO RU SR SL ES SU SV TH TR UK UZ VI ZU

+ 8801723283638

24 / 7 Rojongan Palanggan

Mon - Sun: 9: 00 - 21: 30

Diréktur Email Administrasi Daptar

  • Harga Handap
  • 90% Akurat
  • Segar & Bersih
  • nembe diropéa

Pangkalan Data Pangirimna panganyarna ngagaduhan langkung ti 300 juta bisnis (b2b) daptar email & 400 juta konsumen (b2c) database email ti sakumna nagara. Pangénggalan Basis Pangiriman pangintenna salawasna nyayogikeun anjeun sadaya daptar pamasaran email anu bersih & seger pikeun kampanye milist perusahaan anjeun. Anjeun bakal nampi langkung ti data anu saé tina perusahaan panyadia daptar mail anu sanés. Kami baris nyayogikeun anjeun 90% data anu akurat. Sakabéh data urang nyaéta duaan milih sareng idin dasar janten henteu masalah sareng GDPR ngawadul. Kami ngajual salinan unik tina database kami. Hiji salinan pikeun hiji klien.

Pangkalan data pangirimna panginten panginten ogé bakal ngabantosan anjeun ngawangun daptar kontak anu anjeun pikahoyong ti mana waé nagara, jalmi, industri, kota. Meuli data tina kami aman & dijamin data kualitas. Ogé, ngagaduhan data siap anu anjeun tiasa mésér & anjeun tiasa dianggo pikeun kampanye anjeun. Ogé, anjeun bakal nampi pitulung ti kami upami anjeun peryogi konsultasi pikeun kampanye pamasaran email.

Diréktur Email Administrasi Daptar

0
Diréktur Administrasi Alamat Email
Diréktur Administrasi Manajer Email Daptar

Diréktur Administrasi Email Lists tiasa ngabantosan anjeun pasar strategi kémping. Kéngingkeun panongton anu leres sareng ngahontal penjualan anu langkung luhur. Ogé, daptar email ieu kalayan sambungan B2B anu langkung saé kanggo usaha pamasaran anu kuat. Kusabab, Kami nyayogikeun pang anyarna, diropéa pariksa sareng data anu disahkeun ku sabab sababaraha inpormasi widang. Ku alatan éta, ngawangun daptar milis anu sasar tina judul anu sayogi CEO, CFO, CMO, COO, CTO, CIO, Présidén, Pupuhu, GM, MD, Pangatur sareng seueur deui. Hasilna, Cukup klik kana tambihan tombol kanggo karanjang sareng pesenan pamayaran anu langkung lengkep teras bakal kéngingkeun tautan download list. Janten, anjeun ayeuna tiasa ngagaleuh daptar email kami ayeuna kalayan gampang.

Mésér Diréktur Édisi Pangurus Panganyarna

Jumlah Rékam: 134,194
(Lantaran éta sadaya rékaman kalebet alamat email)

Senarai termasuk:

* Ngaran Mimiti * Ngaran Akhir * Judul Kontak * Alamat Email * Nomer Telepon

* Nomer Fax * Ngaran Perusahaan * Situs wéb * Alamat * Kota * Negara * Kode Pos

* Nagara * Kodeu SIC * Kode NAIC * Industri * Ukuran Karyawan * Ukuran Hasil

Jenis file: Excel, CSV

(Biaya hiji-waktos)

Pangiriman: langsung Unduh.

Jumlah Biaya: $ 3,069

Diréktur Administrasi Email Lists Patanyaan & Jawaban

Nalika Alamat Hubungan anjeun Terakhir Dianyari?

Unggal bulan kami nganggo alamat kontak kami. Urang ngawangun data tina sababaraha sumber. Janten saatos nampi data unggal bulan, urang ngalakukeun pembaharuan.

Iraha data dikirimkeun?

Saatos ngadamel pesenan dina jam 4 data anjeun bakal dikirimkeun sareng kanggo data kontak adat kami nyandak jam 72 maksimal pikeun ngawangun data.

Naon katepatan data?

Kami nyayogikeun data akurasi 95%. Alamat kontak kami sadaya panon manusa sareng komputer diverifikasi.

Naon jinis data anu anjeun bikeun?

Kami nyayogikeun data alamat kontak bisnis ogé data kontak kontak konsumen & jalma kontak perusahaan ku judul karyawan perusahaan & data fungsi padamelan. Ogé anjeun tiasa ngawangun daptar email ku inpormasi kontak jalma targét ku industri atanapi nagara ogé nagara sareng kota.

Naha kuring percanten ka anjeun?

Urang ngalakukeun bisnis di 2012. Kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan panggedéna pikeun panyadia data. Sadaya alamat kontakna 95% pas. Upami anjeun nampi langkung ti 5% mumbul data maka kami bakal ngagentos data kami. Éta mangrupikeun jaminan urang.

Naon format kontakna alamat?

Kami bakal nyayogikeun anjeun unggul atanapi format CSV pikeun alamat kontak anjeun anu paréntah.

Surat Lebaran gaduh ijin?

Sadaya alamat kontak kami mangrupikeun dasar ijin sareng GDRP siap.

Naon Sumber Data anjeun?

Sumber data urang nyaéta rupa-rupa platform. Kami nyandak sadaya data tina situs anu dipercaya sareng milih sumber data wungkul. Urang ngawangun daptar email tina sumber bisnis sareng sumber konsumen.

Pitunjuk Patali

Tambihan WhatsApp +8801758300772