Lista e argjendarive në SHBA


Lista e argjendarive në SHBA

Baza e të dhënave të fundit të postimeve ju ofron listat e postave elektronike të argjendarive në SHBA me të gjitha detajet e biznesit. Këtë listë mund ta përdorni në platformën tuaj të krimit ose mund ta përdorni për fushatat tuaja të postës në internet dhe fushatat e gjenerimit të plumbit. Sepse, lista e postave elektronike të bizhuterive ka përfshirë të gjitha detajet e kontaktit të biznesit dhe personit të kontaktit. Listat e postave elektronike të argjendarive në SHBA janë azhurnuar dhe të dhëna të sakta 90%. Gjithashtu, kjo është një listë unike e-mail që nuk duhet të shesë për të gjithë. Prandaj, ne kemi një listë unike të argjendarive për secilin klient. Një kopje i shet vetëm një klienti. Kështu që, gjatë gjithë kohës do të merrni një listë emaili më të mirë dhe unik nga ne. Edhe më shumë, mundeni ndërtoni lista të shënjestruara të emailit të çdo vendi ose të ndonjë kategorie.

Lista e argjendarive në SHBA

Lista e argjendarive në SHBA

Shuma e regjistrave: 2082

(Të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri

* Mbiemri

* Emri i Biznesit

* adresë

Qyteti

*Kodi Postal

* State

* Adresa e postës elektronike

* Numri i telefonit

* Numri i faksit

* Adresa e faqes se internetit
Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësimi i fundit: Prill, 2019
Kostoja totale: $ 50

(Tarifë një herë)
Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Vendi: Shtetet e Bashkuara

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.