Sigurimet e Sh.B.A kryesojnë listat e postave


Sigurimet e Sh.B.A kryesojnë listat e postave Me krijimin e Ligjit të moderuar të sigurimeve shoqërore, blerës të shumtë janë të mbizotëruar dhe nuk janë të sigurt për zgjedhjet e tyre. Për fat të mirë, kjo është një industri e përqendruar dhe individët kanë vendime. Sepse, Operatorët e Mbrojtjes që krijojnë një rregullim të shfaqjes që përqendrohet në një mbledhje të veçantë kanë detyrim të bëjnë mirë. Kështu që, me blerësit e shumtë që zhvillojnë aranzhime, specialistët kanë mundësinë të fitojnë biznesin e tyre.

Sigurimet e Sh.B.A kryesojnë listat e postave

Sigurimet e Sh.B.A kryesojnë listat e postave

Shtë e thjeshtë të blini listat e postave nga Sigurimet e Sh.B.A-së nga këtu, me të vërtetë kontaktoni ato që thirren në rekord, sapo t'i fitoni ato. Pra, mund të blini sot email-et tona të gatshme ose të kontaktoni ndërtoni lista të shënjestruara të emailit.

Shuma e regjistrave: 8961
(Të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

Emri

Mbiemri

Emri i biznesit

adresë

qytet

Kodi Zip

shtet

Email Adresa

Numri i telefonit

Numri i faksit

adresa e internetit


Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësimi i fundit: Prill, 2018
Kostoja totale: $ 50

(Tarifë një herë)
Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Vendi: Shtetet e Bashkuara

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.