+8801723283638

24 / 7 Mbështetja e klientit

Whatsapp + 8801758300772

Lista e postave elektronike të SHBA

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka më shumë se listë 300 milion e-mail të biznesit (b2b) e të dhënave elektronike & 400 milion konsumatorë (b2c) databazë emaili nga vendi në mbarë botën. Baza e të dhënave të fundit të postimeve gjithmonë ju siguron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postimit të kompanisë suaj. Do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër e listës së postave. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të sakta 90% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë të dyfishta optike dhe leje themelore, kështu që nuk ka asnjë problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tonë. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave të fundit të Postimeve gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të kontakteve të synuara nga çdo vend, person, industri, qytet. Bleni të dhëna nga ne janë të dhëna të sigurta dhe të garantuara për cilësinë. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

Lista e postave elektronike të SHBA

Para së gjithash, lista e postave elektronike të azhurnuara të SH.B.A.-së të azhurnuar gjithashtu listën postare të shtuar kohët e fundit. Baza e të dhënave të fundit të postimeve është një nga kompanitë më të rëndësishme të marketingut në postë. Ne do t'ju ndihmojmë t'ju sigurojmë një listë pothuajse të gatshme të postave në vend. Ne kemi miliona e bazave të të dhënave të konsumatorëve në SHBA të cilat janë shumë të kualifikuar gjithashtu të azhurnuar së fundmi. Kështu që ju mund të bëni një fitim të mirë nga sektori i marketingut përmes postës në internet nëse merrni listën e postave. Ne mund t'ju sigurojmë se mund të merrni shërbimin më të mirë nga baza e të dhënave të fundit të postimeve, pa bërë ndonjë problem.

Baza e të dhënave e fundit e postimeve e cila është shfaqur si një nga kompanitë më premtuese të marketingut në internet të kësaj bote në asnjë kohë - tani duke ju shitur konsumatorin (B2C), banesat dhe listat e të dhënave të biznesit (B2B) nga SH.B.A. Baza e të dhënave të fundit të postimeve ka databazën e postës elektronike të biznesit në SHBA dhe databazën e emailit të konsumatorëve në SHBA.

Lista e postave në Sh.B.A do t'ju ndihmojë të arrini tek njerëzit e biznesit në SH.B.A. Gjithashtu ju kursen kohë dhe para. Nëse dëshironi të ndërtoni një listë postare në Sh.B.A. ju kërkon më shumë kohë për arsyen që ju kursejmë kohën tuaj gjithashtu para. Ne gjithashtu kemi një bazë të dhënash të postës elektronike të biznesit të SHBA me të dhëna të sakta 90%. Një mënyrë tjetër për të ndërtuar listën tuaj të postës elektronike sepse ne do t'ju ofrojmë ekipin e krijuesve të listës së postës elektronike. Ju thjesht na tregoni biznesin tuaj të synuar. Pothuajse kemi mbi të dhëna 100 milion nga Shteti i Bashkuar.

Baza e të dhënave të fundit të postimeve gjithashtu ju ndihmon të ndërtoni drejtimin e shitjeve direkte nga SH.B.A. Ekipi ynë do t'ju sigurojë udhëheqje të shitjeve direkte për biznesin tuaj. Ju thjesht na tregoni për kategoritë e klientit tuaj dhe produktet tuaja, atëherë ekipi ynë do të ndërtojë epërsinë tuaj të synuar të shitjeve. Në ditët e sotme, fushatat e marketingut me postë janë një mënyrë e mirë për të promovuar biznesin tuaj në internet, por nëse doni të krijoni një fushatë postare në fillim duhet të merrni një listë postare që ne do t'ju ndihmojmë të siguroni listën tuaj të postave.

Baza e të dhënave të emailit të biznesit të SHBA

0 milion
Adresa Email B2B e SHBA
Baza e të dhënave të emailit të biznesit të SHBA

Para së gjithash, bazat e të dhënave të postave elektronike të biznesit në SHBA janë azhurnuar së fundmi me të gjitha informacionet e biznesit vendor të Shteteve të Bashkuara. Ju do të merrni të gjithë biznesin gjithashtu listën e postave të konsumatorit nga këtu. Gjithashtu, ne kemi të dhëna biznesi nga shteti. Pothuajse kemi të gjitha të dhënat shtetërore nga SH.B.A. Do t'i merrni të dhënat tuaja në një sekondë. Kështu që ju mund ta përdorni këtë listë emaili në çdo vend për promovimin e kompanisë suaj.

Pothuajse kemi rekorde xNUMX milion b4b nga SH.B.A. Kështu që nëse e blini këtë listë do të merrni id 2 milion email edhe emrin e biznesit 4 milion gjithashtu adresoni edhe faqen në internet edhe numrin e faksit edhe emrin e kontaktit. Pra, tani filloni fushatat tuaja në SH.B.A. Mbi të gjitha detajet për databazën e postës elektronike të biznesit në SHBA.

Blej Baza e të Dhënave E-mail të Azhurnuar më të Fundit në SHBA

Shuma e rekordeve: 4 Milion

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri * Emri i Kontaktit * Emri i Biznesit * Adresa * Qyteti * Kodi Zip * Shteti

* Adresa Email * Numri i telefonit * Numri i faksit * Faqja e internetit adresë

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 350

Baza e të dhënave për konsumatorët në SHBA

0 milion
Adresa Email B2C e SHBA
Baza e të dhënave për konsumatorët në SHBA

Baza e të dhënave të konsumatorëve të Sh.B.A. do t'ju ndihmojë të merrni njerëzit e SH.B.A.-së që bëjnë dyqan në internet dhe marrin shërbim nga interneti. Baza e të dhënave të konsumatorëve në SHBA do t'ju japë një ROI të mirë (kthimin e investimit). Baza e të dhënave të emailit të Konsumatorit të Sh.B.A do t'ju ndihmojë të shesni produktet ose shërbimin tuaj për njerëzit e SH.B.A.-së.


Listat e postave të konsumatorëve në SHBA gjithashtu përfshijnë të gjithë adresën personale, personale. Të dhënat tona personale në SHBA janë verifikuar gjithashtu, verifikuar, azhurnuar në vitin 2019. Të dhënat e konsumatorit në SH.B.A. gjithashtu kanë përfshirë të gjithë adresën IP të personit që do t'ju ndihmojë kundër ankesës ISP.

Pra, nëse dëshironi të tregtoni biznesin tuaj në SH.B.A., atëherë mund të përdorni këtë listë emaili sepse do t'ju kursejë kohën dhe paratë tuaja. Gjithashtu, ju mund të ndërtoni listën tuaj të konsumatorëve nga ne. Mbi të gjitha detajet për bazën e të dhënave të konsumatorëve në SHBA.

Blej Baza e të Dhënave të E-mail të Azhurnuar më të fundit në SHBA

Shuma e rekordeve: 4 Milion

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri * Emri i Kontaktit * Mosha * adresa * Adresa e emailit

* IP adresa * Numri i telefonit

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 350

Pyetje dhe përgjigje e listës së postës elektronike në SHBA

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Drejtuesit e lidhur

buton whatsapp-min