Rreth nesh


Kush jemi ne

Baza e të dhënave të fundit është një nga ofruesit më të mirë të bazës së të dhënave me email. Baza e të dhënave të fundit filloi biznesin në 2012. Baza e të dhënave e fundit e vendosur në Queensland Australi. Baza e të dhënave të fundit është kompani private e kufizuar e regjistruar ASIC. Emri dhe numri i regjistrave të ndërmarrjeve më të fundit është URL e biznesit global Pty Ltd. ABN 85 140 552 567 ACN 140 552 567. Regjistruar në 2009. Baza e të dhënave më të fundit ka mbi uebfaqe 200 për të mbledhur bazat e të dhënave në email dhe databazën e shënjestruar të postës elektronike. Baza e të dhënave të fundit ndiqni të gjitha rregullat anti-spam për ndërtimin e bazës së të dhënave me email. Baza e të dhënave të fundit, të gjitha listat e postave elektronike janë Email bazë leje, kur përdoret nuk do të ketë ankesa ISP për përdoruesit.

Shërbimi personal

Ne ndihmojmë për të promovuar biznesin tuaj në internet. . Shërbimi personal është një element kryesor i biznesit tonë dhe stafi ynë me përvojë të punojë ngushtë me klientët për të ndihmuar shndërrimin e mundësive të marketingut në realitete fitimprurëse. Ne i dorëzojmë qëllimet tuaja duke qenë më të zgjuar se furnizuesit e tjerë të të dhënave, dhe duke siguruar zgjidhje edhe më të zgjuara të të dhënave. Ne ju furnizojmë me bazë të dhënash të telefonit dhe telefonit vendimmarrësit e kompanisë për të promovuar produktet ose shërbimet e kompanisë suaj