Lista e emailit të mjekut


Lista e emailit të mjekëve që do t'ju ndihmojnë të krijoni fushatat tuaja të postimeve në internet për ju. Baza e të dhënave të fundit të postimeve ju siguron lista të azhurnuara dhe të vërteta të mjekëve nga e gjithë SH.B.A. Ju gjithashtu mund të ndërtoni listat e postës elektronike të mjekëve tuaj të synuar nga ne.

Lista e emailëve të mjekëve në SHBA përmbajnë vetëm informacione të sakta. Kjo listë e postave të mjekëve ka të gjitha informacionet e kontaktit dhe informacionin e verifikuar të kontaktit. Një kopje për një klient, kështu që gjatë gjithë kohës do të merrni një listë të pastër dhe të freskët të postave elektronike.

Mjekët e Sh.B.A. Lista e postave

Lista e mjekëve të mjekëve

Shuma e rekordeve: Regjistrime 10,000

(Të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

Emri

Mbiemri

Emri i biznesit

adresë

qytet

Kodi Zip

shtet

Email Adresa

Numri i telefonit

Numri i faksit

Faqja e internetit adresë

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësimi i fundit: 2018

Kostoja totale: $ 300

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Vendi: Shteti i Bashkuar