Lista e postave shkollore


Listat e postave shkollore janë mbledhja e azhurnuar më e fundit nga Shtetet e Bashkuara. Vetëm lista shkollore të vlefshme dhe të verifikuara këtu nuk ka listë të rreme ose të gjeneruar. Si rezultat, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve pothuajse ju ofron 90% listën e saktë të postimeve për biznesin tuaj. Sepse, Kjo listë emaili është lista e dyfishtë e zgjedhjes dhe azhurnimit. Po kështu, Listat e Postave të Shkollave përbëhen nga instruktorët kryesorë, ndihmës pedagogë, mbikëqyrës të fakultetit, forca e administratës, ndihma në vendin e punës, fakulteti, punonjësit, pranimi, administratori, drejtori, profesori, të gjitha të dhënat e kontaktit. Gjithashtu, ne ju ofrojmë lista të azhurnuara të shkollës me të gjitha detajet e kontaktit të marrësit të vendimeve nga shkolla. Prandaj, do të merrni të gjitha shkollat ​​adresën e kontaktit të krijuesit kryesor. Mbi të gjitha, lista e emailit është e vlefshme dhe azhurnohet nga një njeri.

Lista e postave të shkollave në SH.B.A.

Lista e postave të shkollave në SH.B.A.

Shtë e thjeshtë për të blerë listën e postës elektronike nga këtu, me të vërtetë kontaktoni atë që thirren në rekord, sapo t'i fitoni ato. Pra, ju mund të blini sot email-et tona të gatshme ose kontaktin për ndërtimin e listave të shënjestruara të postave elektronike.

Sasia e informacionit: 40,000

(Të gjitha informacionet me adresat e postës elektronike!)

Baza e të dhënave përfshin:

Emri

Titulli i kolegjit

Adresa e kolegjit

qytet

Kodi Zip

shtet

Kontaktoni me postë elektronike

Numri i telefonit të kolegjit

Sasia e faksit

Uebfaqja e Kolegjit
Renditja e skedarëve: Excel, CSV
Përditësuar së fundmi
Mimi i plotë: $ 200

(Pricemimi një herë)
Furnizimi: Merrni menjëherë.

Kombi: SH.B.A.

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.