Drejtorët e marketingut të shitjeve, listat e menaxherëve të menaxherëve


Drejtorët e marketingut të shitjeve, listat e menaxherëve të menaxherëve kanë nivele maksimale të përgjigjes për fushatat tuaja të marketingut. Sepse, Arrijni klientin në drejtorët e zhvillimit të biznesit, menaxherin dhe personin tjetër të nivelit të lartë. Si rezultat, lista jonë e emailit ka përshpejtuar reagimin dhe shkallën e lartë të konvertimit dhe ROI. Pra, tani mund të rritni bazën e klientëve dhe të përmirësoni shitjet. Gjithashtu, ndërtoni një listë të postuar në shënjestër e titujve në dispozicion CEO, CFO, CMO, COO, CTO, CIO, Presidentët, Kryetari, GM, MD, Menaxher dhe shumë më tepër. Edhe më shumë, synoni profesionistët kryesorë si niveli C, drejtuesit e nivelit të VP.

Listat e postës elektronike Menaxherët e marketingut të shitjeve

Drejtorët e marketingut të shitjeve, listat e menaxherëve të menaxherëve

Mbi të gjitha regjistrimet përfshijnë:

Emri
Mbiemri
Titulli i kontaktit
Email Adresa
Numri i telefonit
Numri i faksit
Emri i Kompanise
Faqja e internetit
Adresa
qytet
shtet
Kodi Postar
Shteti
Kodi SIC
Kodi NAIC
Industri
Madhësia e punonjësve
Madhësia e të ardhurave

Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësuar së fundmi
(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.