Lista e Emailit të Agjentit të Pasurive të Patundshme


Lista e postave elektronike të agjentëve të pasurive të patundshme përfshinte të gjitha detajet e kontaktit të agjentëve gjithashtu të gjitha detajet e kontaktit janë të azhurnuara dhe verifikuar. Të gjithë agjentët kryesorë janë të dyfishtë dhe të pastër. Të gjitha drejtimet e agjentëve verifikohen nga syri i njeriut dhe i kompjuterit. Nëse mendoni të arrini personin e agjentit të pasurive të patundshme, atëherë duhet të përdorni këtë bazë të dhënash.

Kjo listë postare do t'ju ndihmojë të promovoni biznesin tuaj për agjentët në SH.B.A. Kjo listë poste përfshin të gjitha informacionet e kontaktit të personit të agjentëve të pasurive të patundshme në Shtetet e Bashkuara. Në këtë listë, ju do të merrni informacione për agjentët shtetër të Kalifornisë, New York, Florida, Washington, Texas etj. Gjithashtu nëse mendoni të blini ndonjë listë tjetër të agjentëve të pasurive të patundshme, atëherë na lejoni ne t'ju ndihmojmë të ndërtoni atë listë për ju.

Lista e postave të agjentëve të pasurive të patundshme përfshijnë adresën e emailit sekser, numrin e telefonit, etj. Informacionin e kontaktit. Shikoni më poshtë detaje të listës sonë të agjentëve të pasurive të patundshme.

Lista e Agjentëve të Pasurive të Patundshme

Lista e agjentëve

Lista e postave elektronike të agjentëve të pasurive të patundshme

Shuma e regjistrave: 1.2 milion

Lista e përfshirë:

  • Emri i Kontaktit
  • Adresa
  • qytet
  • shtet
  • Kodi Zip
  • Numri i telefonit
  • Numri i faksit
  • Adresa e emailit të agjentit
  • Faqja e internetit
  • Emri i Kompanise

Lloji i skedarit: Fjala MS, CSV

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë

Kostoja totale: 1800 $ (tarifë një herë)

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.