Listat e postave të avokatëve


Lista e postimeve të avokatëve nga Shteti i Bashkuar. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju siguron listën e vërtetë dhe të azhurnuar të avokatit. Do të merrni vetëm listën e postave të azhurnuara dhe verifikuar vetëm. Të gjitha tona listën e postës elektronike verifikuar nga fushatat e marketingut njerëzor dhe aktiv të postës elektronike. Ne ju ofrojmë vetëm azhurnim dhe adresë aktive të postës elektronike. Ju merrni vetëm rezultate aktive, nuk çon drejtime të rreme ose kopje të gjeneruara. Lista e adresave të postës elektronike të avokatëve është shumë e dobishme për promovimin e biznesit tuaj.

Baza e të dhënave e fundit e postimeve gjatë gjithë kohës këtu për t'ju ndihmuar të ndërtoni cilindo listën tuaj të postës. Ne kemi përvojë ekipi ndërtues të bazës së të dhënave që mund të përdorni për të ndërtuar listën tuaj elektronike ose të personalizuar. Lista e databazave të Avokatëve dhe Avokatëve në Sh.B.A nga e gjithë vendi i SHBA. Ne kemi azhurnuar listat e postave të avokatëve me të gjithë adresën e kontaktit dhe adresën e vlefshme. Asnjë detaj i kontaktit të rremë nuk është gjithçka e vërtetë dhe e pastër.

Listat e postave të avokatëve

Listat e postave të avokatëve

Shuma e regjistrave: 30,000

(Të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

Emri

Emri i biznesit

adresë

qytet

Kodi Zip

shtet

Email Adresa

Numri i telefonit

Numri i faksit

adresa e internetit
Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësuar së fundmi
Kostoja totale: $ 300

(Tarifë një herë)
Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Vendi: USA

Drejtuesit e lidhur

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.