Baza e të dhënave email në Itali


Baza e të dhënave elektronike të Italisë për promovimin e biznesit tuaj në Itali. Kemi një bazë të dhënash të mirë me email nga Italia. Nëse keni më shumë kohë për të shpenzuar në ndërtimin e listave tuaja të shënjestruara të emailit dhe keni shpenzuar më shumë para për të marrë një bazë të dhënash të mirë me email për biznesin tuaj, kështu që ne mund t'ju ndihmojmë të merrni lista emaili me cilësi të lartë dhe të synuar. Ju mund të përdorni databazën tonë të postës elektronike në Itali për biznesin tuaj. Baza e të dhënave me email në Itali do t'ju ndihmojë të arrini me lehtësi biznesin italian ose personin konsumator. Ju mund të përdorni këtë bazë të dhënash me email në Itali në fushatat tuaja të marketingut me email.

Baza e të Dhënave të Fundit të Postave ka miliona të mbledhur të dhëna italiane të biznesit dhe konsumatorit nga e cila mund të bëhen identiteti juaj në sektorin e marketingut online. Përparësitë e kësaj kompanie janë të dukshme. Kjo kompani ka një listë të organizuar të të dhënave voluminoze; mund të merrni çdo lloj baze të dhënash emaili nga kjo dyqan sipas kërkesave tuaja. Evropa është një vend i mirë për krijimin e biznesit tuaj në këtë fushë. Pra, nëse doni të promovoni biznesin tuaj në Evropë, atëherë duhet të përdorni listën e postave në Itali sepse Italia është vendi më i rëndësishëm nga Evropa.

Baza e të dhënave të emailit të biznesit në Itali

Baza e të dhënave të emailit të biznesit në Itali

Baza e të dhënave të postave elektronike të biznesit në Itali përmbajnë vetëm informacione aktive të kontaktit të biznesit në Itali. Do të merrni bazën e të dhënave me email të biznesit 10,000,00 Itali nëse blini këtë listë emaili. Ju mund të përdorni këtë bazë të dhënash të biznesit në Itali të biznesit për marketingun e emailit të kompanisë suaj, gjithashtu fushata të thirrjes së ftohtë. Mbi të gjitha detajet e bazës së të dhënave të postës elektronike të biznesit në Itali.

Shuma e rekordeve : 860,000

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri

* Mbiemri

* Mosha

* adresë

* Adresa e postës elektronike

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësimi i fundit: 2019

Kostoja totale: $ 350

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Baza e të dhënave për konsumatorët italianë

Baza e të dhënave për konsumatorët italianë

Baza e të dhënave të emailit të konsumatorëve italianë përmbajnë të gjitha detajet e kontaktit personal të njerëzve në Itali. Do të arrini tek njerëzit e Italisë me këtë bazë të dhënash italiane për konsumatorët. Ju gjithashtu mund të ndërtoni bazën e të dhënave tuaja elektronike dhe specifike të emailit të konsumatorit në Itali nga ne. Ne gjithashtu ju ndihmojmë të menaxhoni fushatat tuaja të postës në Itali.

Shuma e rekordeve: 30,000,00

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri

* Emri i kontaktit

* Mosha

* adresë

* Adresa e postës elektronike

* Ip adresë

* Numri i telefonit

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi: 2019

Kostoja totale: $ 350

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Baza e të dhënave të postës elektronike

Drejtuesit e lidhur