Baza e të dhënave të emailit në Irlandë


Baza e të dhënave e-mail të Irlandës

Databaza e emailit në Irlandë me listat e informacionit të marketingut të biznesit dhe konsumatorit. Ne jemi burimi më i mirë për blerjen e listës postare për bazën e të dhënave të emailit në Irlandë. Nëse mund ta blini këtë bazë të dhënash për email në Irlandë, kështu që të keni mundësinë të arrini personin e biznesit në Irlandë.

Dëshiron të marrësh bazën e të dhënave direkte me email? Shtë mirë të dihet për ju që Baza e të dhënave të fundit ka filluar bazën e të dhënave të drejtpërdrejtë me email, ku detaje përfshijnë adresën e postës. Ne kemi një bazë të dhënash të përpunuar të emailit b2b dhe b2c Irlandë. Baza e të dhënave të fundit mund t'ju ndihmojë të merrni qëllimin që dëshironi të bëni në sektorin e marketingut në internet. Ju mund të merrni mirë bazën e të dhënave të postës elektronike nga këtu.

Baza e të dhënave të emailit të biznesit në Irlandë

Baza e të dhënave të emailit të biznesit në Irlandë

Baza e të dhënave të emailit të biznesit në Irlandë përmban vetëm informacione aktive për kontaktin e biznesit në Irlandë. Ju do të përdorni këtë bazë të dhënash për biznesin në Irlandë për promovimin e biznesit tuaj në Irlandë. Mbi të gjitha detajet e bazës së të dhënave të emailit të biznesit në Irlandë.

Shuma e rekordeve :100,000

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri

* Emri i Biznesit

* adresë

Qyteti

*Kodi Postal

* State

* Adresa e postës elektronike

* Numri i telefonit

* Numri i faksit

* Faqja e internetit adresë

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi: 2019

Kostoja totale: $ 350

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Baza e të dhënave për konsumatorët në Irlandë

Baza e të dhënave të konsumatorëve në Irlandë ju ofron të gjitha detajet personale të kontaktit personal të Irlandës unike dhe aktive. Ju mund të arrini tek Irlanda njerëz lehtësisht nga kjo bazë e të dhënave elektronike të konsumatorëve në Irlandë. Do të merrni të gjitha detajet e personave vendas në Irlandë. Informacione të sakta 90% në këtë bazë të dhënash. Mbi të gjitha detajet e bazës së të dhënave të emailit të konsumatorit në Irlandë.

Shuma e rekordeve: 200,000

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri

* Mosha

* adresë

* Adresa e postës elektronike

* IPadresë

* Numri i telefonit

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi: 2019

Kostoja totale: $ 300

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Baza e të dhënave e-mail australian

Pse Baza e të dhënave me email në Irlandë është më e mira

  • Nëse më shumë se 10% të postave elektronike kthehen, ne do t'ju ofrojmë kredi për më shumë të dhëna.
  • Brenda minutave 120, mund të shkarkoni një bazë të dhënash të kontakteve dhe të filloni lidhjen me audiencën tuaj.
  • Të dy proceset automatike dhe manuale sigurojnë saktësinë e listave tona të verifikuara nga njeriu.
  • Lidhuni me menaxherë të nivelit të lartë në kompani në SH.B.A., Kanada, Evropë, Azi, dhe më shumë.
  • Mos u shqetësoni të kontaktoni gjenerikët (siç është kontakti @). Me listat tona, ju mund të dërgoni me email njerëz të vërtetë.
  • Lista e cilësive të postës elektronike i lejon bizneset të bëjnë lidhje B2B për një çmim jashtëzakonisht të ulët.
  • Shkarkoni listën tuaj si një skedar. CSV, integrojeni atë në CRM tuaj dhe filloni rrjetëzimin.
  • Ekipi mbështetës i drejtpërdrejtë 24 / 7.

Drejtuesit e lidhur