Lista e postës elektronike të drejtorëve të HR


Lista e drejtorëve të HR drejtorive elektronike me të gjitha informacionet e kontaktit më të fundit të azhurnuar nga ndërmarrja e Shtetit të Bashkuar. Ju do të merrni në këtë listë vetëm adresën e kontaktit të menaxherit të burimeve njerëzore. Kjo drejtori e burimeve njerëzore, lista e menaxherëve është verifikuar dhe zgjedh dyfish. Ju mund të përdorni këtë bazë të dhënash me email për fushatat e marketingut të kompanisë suaj. Do të merrni të dhëna të sakta 90% nga kjo listë emaili HR.

Drejtorët e HR menaxhojnë anëtarët e tjerë të ekipit HR. Drejtori i një ekipi të burimeve njerëzore është shpesh anëtar i ekipit të lartë drejtues të një organizate ose është një nga drejtuesit më të lartë të një kompanie. Baza e të dhënave të fundit të postimeve ofron këtë bazë të dhënash me email për ju. Gjithashtu, ju mund të ndërtoni drejtorë të burimeve njerëzore, listën e postave elektronike të menaxherëve nga çdo vend tjetër. Ju thjesht na tregoni se çfarë drejtori të burimeve njerëzore të vendit, lista menaxherësh dëshironi, atëherë ekipi ynë do të ndërtojë listën e emailit tuaj për drejtor HR.

Lista e postës elektronike të drejtorëve të HR

Lista e postës elektronike të drejtorëve të HR

Shuma e regjistrave: 146,909

Pricemimi i kostos totale: $ 3281

Lista e emailave për drejtorët e HR Mbi të gjitha regjistrimet përfshijnë:

Emri
Mbiemri
Titulli i kontaktit
Email Adresa
Numri i telefonit
Numri i faksit
Emri i Kompanise
Faqja e internetit
Adresa
qytet
shtet
Kodi Postar
Shteti
Kodi SIC
Kodi NAIC
Industri
Madhësia e punonjësve
Madhësia e të ardhurave

Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësuar së fundmi
(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.