Lista e postimeve në spital


Listat e postave spitalore nga shteti i bashkuar me të gjithë listën e postave të azhurnuara dhe të verifikuara nga baza e të dhënave të fundit të postimeve. Baza e të dhënave të fundit të postimeve ju ofron të gjithë listën e postës elektronike të spitalit unik dhe të verifikuar, për biznesin tuaj. Ne ju ofrojmë 95% listë të saktë të marketingut me email për biznesin tuaj. Do të merrni të dhënat e spitalit 56,00 me informacione të plota të kontaktit.

Baza e të dhënave të fundit të postimeve kanë azhurnuar listat e postimeve në spitalet e Shteteve të Bashkuara. Kjo quhet lista e marketingut mjekësor me email ose listat e postave mjekësore. Ju do të merrni adresën e kontaktit të vendimmarrësit nga secili spital. Ne mundohemi t'ju japim Zyrtarin Kryesor të Informacionit në Spital, Mbikëqyrësi i Operacioneve të Rrjetit, Menaxheri, Sistemet e Informacionit, Kryeshefi Financiar dhe Informacioni, Zyrtari i Chef Direkt i Teknologjisë së Informacionit Mjekësor, Zyrtari i Teknologjisë së Cheif Direkt, Informacioni Shëndetësor, Zëvendës Presidenti Ekzekutiv, Operacionet e Rrjetit Kombëtar, Menaxheri i IT , Mjeku dhe Zhvilluesi i Programeve, Kontakti me personin, marrësin e vendimeve.

Lista e postimeve në spital

Lista e postave spitalore në SHBA

Shuma e rekordeve: 56,000

(Të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

Emri i spitalit
Uebfaqja e Spitalit
Emri i Kontaktit
Titulli i kontaktit
Rrugë
qytet
shtet
postar
Shteti
Numri telefonit
Masat
Kodi Sic
Industries
E-Mail

Lloji i skedarit: Znj Excel, Csv

Lloji i dorëzimit: Baza e të dhënave menjëherë të shkarkimit

Përditësuar së fundmi

Mimet totale: $ 250

Drejtuesit e lidhur

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.